évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

A tett halála, az okoskodás

2010.11.07. 19:51 | béla lászló | Szólj hozzá!

A tett halála az okoskodás.

 

Az okoskodás forrása a félelem.

 

Nem kell félni!!!

Az események úgyis megtörténnek, csak-hogy aki fél, azt elgázolják, aki határozott, azt a hátukra veszik, ez a különbség.

   Amikor a „rendszerváltást” kitalálták, bizonyos körök a kezükbe kaparintották, és átmentették bitorolt hatalmukat. Erejük, a nemzet erejéhez mérten, jelentéktelen volt, mégsem féltek nyíltan szembe fordulni a nemzettel. Meglovagolva az eseményeket, olyan bátran kifosztották, amire még eddig, a nemzet történetében példa nem volt. Még a védelmi erejét is fel tudták számolni.

Még engem is meggyőztek, hogy felesleges a fiatalokat honvédelemmel gyötörni, hisz nincs fenyegetettség. Sajnos volt. Nagyobb, mint valaha. Eredményét bőrünkön érezzük.

Egyedül az öntudatunk, összetartozásunk, és hazaszeretetünk maradt, de ez a döntő. Ez pótolhatatlan, a többi mind pótolható.

 Nem féltek a következményektől sem, 56 példája nem riasztotta őket.

  A magyarság válasza sem maradt el. Mára, a fő sumákok, kivétel nélkül eltűntek a politika színpadának prímszereplői közül. Mindenki ismeri a nagy igazságot: Isten malmai, lassan de biztosan őrölnek. Egye-ketten még a háttérből púposkodnak,  LMP módjára „benn a bárány kinn a farkast” játszanak, de igazi ráhatásuk törvényesen nincs a dolgokra. A szociknak sincs, meg igazában senkinek.

A Fidesz, most olyan felhatalmazást kapott, amivel eldöntheti, hogy a nemzet, vagy az únió mellé áll. Sajnos ez a kérdés vagy-vagy. Egy s..ggel két lovat megülni, egyszerre két urat szolgálni sem rég, sem ma, nem lehet.

Jelenleg, a bankok, multik megadóztatásából, a nyugdíjpénztárak befagyasztásából az látszik, mint ha a nemzet mellet tette volna le a voksát a kormány. Ezért értetlenül látom, amikor a kis jövedelműeket tovább pusztító adótörvényt hoz. Ezzel a másik urat szolgálná, de minek?

  Az EU, meg az IMF jóindulatára már semmiképp sem számíthatunk, de szerintem, soha sem is számíthattunk. Az EU-nak a bedarálás és nem a magyar felemelkedés a célja, ezt még a vak is látja, és a helyzetünk is mutatja. Ha lúd, legyen kövér! Ha már szembe fordultunk félig, akkor egészen meg kell tenni. Visszaállítani a Magyar ipart, amit még szét nem vertek,

Helyreállítani a mezőgazdaságot. Lehet, hogy ezzel befagyasztják az exportunkat, és kivonják a mozgatható tőkéjüket. Na és! Keleten qrvanagy piacok vannak, és már csak szolidaritásból is felvennék a magyar termékeket,

túl azon, hogy világszínvonalú termékeket tudunk gyártani. Az IMF nem azonos a Suzukival, talán a Opellel, vagy a Mercedesszel sem. Saját érdekeinek megfelelően fog dönteni, így hetvenhét lyuk keletkezik az EU esetleges embargóján. Az IMF-nek habzana a szája, és dühében le akarná pusztítani a Forintot, vissza kell vonni a bankok függetlenségéről megalkotott szoci-szdsz ihletésű harakiri törvényt, és magunk szabályozhatjuk a forint árfolyamát.

Ki akarnak koplaltatni, hogy pénzhiány keletkezzen? Röhej!

Ha az MNB napi 24 órában nyomtatja a pénzt, akkor is több fedezete lesz, mint a világban kószáló dollároknak, meg euróknak, azoknak ugyanis már nincs.

  Magyarország mindig is önellátó, sőt exportőr volt. Ezért akaják lefejezni.

Nem hagyhatjuk. Ezért várjuk a kormánytól, hogy igazán színt valljon, és álljon a nemzet oldalára ebben a kötélhúzásban. Ha ezt teszi, a nemzet egészét tudhatja maga mögött, és Isten is velünk érez. Ha Isten velünk, ki lehet ellenünk?

 

Béla László

 

The death of their reasoning.

 

The reasoning of the source of fear.

 

Do not be afraid!

The events have taken place anyway, but, to his party, he hit by, who decided to take it on their backs, it's the difference.

   When the "regime change" figured out, some quarters have been in their hands, and transferred their power usurped. Strength, as far as the strength of the nation, were insignificant, they are not afraid of openly face to face with the nation. Riding the events that are boldly plundered, which has so far been no example of a nation's history. Even the security forces could also be eliminated.

I am also still convinced that it is unnecessary torment the young defense, because there is no threat. Unfortunately, it was. Is greater than ever. We feel the results of our skin.

Alone in the consciousness, solidarity, and patriotism left, but it is decisive. It is irreplaceable, and the other replaced.

 Not afraid of the consequences or, 56 examples are not deterred them.

  The answer was generally no Hungarians. Today, the principal liars, without exception, have disappeared from the political scene is a prime actors. Everyone knows the great truth: God's mills, grind slowly but surely. One or two more in the background próbáloznak, LMP way "out of the inside of the lamb and the wolf" to play, but legally there is no real influence over the things. The article is not, it is really anybody.

The Fidesz, is now a mandate from, which can decide whether the nation or the union side is. Unfortunately, this is a question of either / or. A s.. Ggel ride two horses at one time not long ago to serve two masters, neither today, I can not.

Currently, banks, multinational taxation, the pension freeze is seen next to the nation than if he had down in favor of the government. Therefore, I puzzled, when a devastating low-income people continue to tax laws. This gentleman served by another, but why?

  The EU, the IMF is by no means expect good will, but I think, can never rely on. The EU and the grind is not the purpose of the advancement of Hungarian, that even the blind can see, and the situation has shown. If goose is fat! If you are already half-turned face, then it should be made up. Restore the Hungarian industry, which has not beaten apart,

Restored to agriculture. Perhaps, in order to freeze exports, and subtracting from the movable capital. So what! Qrvanagy East markets, and you only have to be included in solidarity with the Hungarian Products

beyond that, we can produce world class products. The IMF is not the same as the Suzuki, perhaps the Opel, Mercedes, or not. Will decide according to their own interests, so seventy-hole potential in the EU embargo. When America was prohibited by the German exports, many American companies secretly shipped to Hitler. The IMF frothed at the mouth, and rage from trying to destroy the forint, the bank shall be withdrawn independence of Free Democrats created the social dimension of the law inspired by hara-kiri, and we adjust the forint.

They're trying to fasting, lack of money to be generated? Funny!

If the Bank to print money 24 hours a day, will cover even more than the world rambler dollars, the Eurocode, they would no longer have.

  Hungary has always been self-sufficient and even exporting was. Therefore akaják behead.

We can not leave. Therefore expect the government to really color to confess and stand on the side of the nation in this tug of war. If you do, the whole nation behind you know and feel God is with us. If God is for us, who can be against us?

 

Laszlo Bela

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr102431967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása