évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Kezdjük magunkon!

2010.11.07. 04:57 | béla lászló | Szólj hozzá!

Kezdjük magunkon!

Magunkon is kezdtük.

Dübörög is a reklám dömping. Pedáloznak is a bankok, hogy valahogy elsüssék a kölcsöneiket.

Nem kell!!!

Kigyógyulóban van a magyarság, a felvágós frászból. Mi, itt Magyarországon, valami kis előnyt élvezünk, a régebben bedarált országokkal, nemzetekkel szemben. Az eltávolodás ellenére, még mindig elég sokat tudunk egymásról, ugyanakkor, még elég kevés adatot szolgáltatunk magunkról, a totális ki..áshoz.

Kevesen használunk fizetéshez bankkártyát. Lassan mindenki tudja, hogy ha a kártyáját bedugja egy terminálba, abban a pillanatban, a világ minden részén működő statisztikusok, és fosztogatók, pontosan tudják, hogy éppen ő merre jár, mikor mennyiért mit vásárolt. Ezt sok országban nem is tudják, vagy ha igen, nem látják a jelentőségét. Pedig van!

Mi magyarok, elég hamar tanulunk.

Pár éve, még menő volt több milliós új kocsiból kiszállva, bankkártyával fizetni, de ma már inkább gáz. Már tudjuk, hogy az új kocsi, akár a bank tulajdona is lehet, amit holnap elvesz, mert nem törlesztik a fejőpénzt. Azt is tudjuk, hogy a bankkártya, lehet éppen hitelkártya is, ami akkor is fizet, ha a gazdájának egy megveszett buznyákja sincsen.

Így már, nem lehet „menő csókát” játszani.

Ugyanígy nem esünk hasra, a túl elegáns, dél előtt tizenegykor parfümtől bűzlő,

kicsit nyafka fiúkáktól, mert róluk is tudjuk, hogy kevés kivételtől eltekintve, az ehhez szükséges pénzt, az apukájuk, vagy ők maguk éppen tőlünk „privatizálták”.

Lassan kezd visszaállni, a megtépázott magyar értékrend. Nem feltétlen menő, aki tele van pénzzel, és egyáltalán nem rosszabb ember, aki szerényen, a számára nélkülözhetetlen szint, alsó határán mozog.

Neki jó az öregedő kocsi, de nincs adósága rá. Nem illatozik 11-kor, mert 7-8 órától már dolgozik, de nem privatizált pénzből él. Nem fizet bankkártyával, de nem fogják csökkenteni a fizetését azért, mert a statisztikusok kiszúrták, hogy túl sokat költ „felesleges” dolgokra. Egyszóval a magyarság, egyre kevésbé felel meg, az „új világrend” elvárásainak.

..,sztatnak is érte bennünket adótörvényekkel, uszított bűnözőkkel, alkalmi vakságban szenvedő rendőrséggel, vörösiszappal, rasszista, magyarmarasztaló hivatalokkal, százezres bírságokkal,de kibírjuk.

Amíg még tehetik.

 

Béla László

 

Let's start with ourselves!
We started ourselves.
Roam is a commercial dumping. Trainer is the banks that sell their loans to something.
Not to be!
Hungarians have healed, the snooty disease. We, here in Hungary, some small advantage over some of the more bedarált countries, nations opposed. Despite the estrangement, it is still pretty much know each other, however, even small amounts of data we provide enough for ourselves, out of total highway ...
Few people are using credit cards for payment. Slowly everyone knows that if you plug the card in a terminal, at the moment, all over the world working actuaries and plunderers, know exactly where he was acting when he bought what for how much. That many countries do not even know, or if they do not see the significance. But it is!
We Hungarians, we learn soon enough.
A few years ago, was even more cool new car kiszállva million, payable by credit card, but now instead of gas. We already know that the new vehicle, whether owned by the bank may be lost by tomorrow, because it is not repaid, the money milking cows. We also know that my credit card, credit cards can be just as well, which you can pay if the owner is a mad cent do not know.
Now, you can not "kiss cool" to play.
Nor do we fall flat on the elegant too, stinking parfümtől eleven before noon,
fiúkáktól whining a bit, because we know about them is that with few exceptions, the necessary money, daddy, or they themselves are just our "privatized".
Slowly begins to return, the ragged Hungarian values. Not necessarily cool, who is full of money, and no worse man, who modestly, to the essential level, the lower boundary moves.
Good for her aging car, but it has no debts. Smells do not age 11, has been working for 7-8 hours, but do not live in the privatized money. Does not pay by credit card, but will not reduce his salary because he spotted the statisticians to be too much to spend "unnecessary" things. In short, the Hungarians, more or less corresponds to the "new world order 'expectations.
.., It is sztatnak our tax laws, supported by criminals, police, suffering from occasional blindness, vörösiszappal, racist, anti-Hungarian offices, hundreds of thousands of fines, but stick.
While you still can.

Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr412429695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása