évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Még mindig pusztít!

2010.11.07. 22:57 | béla lászló | Szólj hozzá!

Még mindig pusztít!

 

 

Kinyírta a szolnoki cukorsilót az EU

 

Bontják a hét éve, 1,4 milliárdos beruházással átadott szolnoki cukorsilót. A tulajdonos Mátra Cukor Zrt.-nek nem sikerült alternatív árutárolásra használni az épületet, ezért is döntött az elbontás mellett.

  (kuruc info)

  

Az is megérdemelné az életfogytig kőbányát, aki beléptette hazánkat ebbe a pusztító gyülekezetbe. A 907-es pozsonyi csata sem volt baráti gesztus, ahol a magyarság kiirtásának nyílt parancsával uszítottak ránk hatalmas európai,  (német-római) hadsereget, de akkor még volt magyar egység, és Árpád, ronggyá verte ezt a sereget. Amikor István királlyal lefejeztették a magyarságot, azt is túléltük. A lefejezett, egymásnak uszított nemzetet, megtizedelték, de inkább lefelezték a tatárok, azt is túléltük. Noha erősen elgyengültünk Árpád idejéhez viszonyítva, Isten őrzött meg bennünket. Elszólította gyilkosaink fejét, és azok tanácstalanul elvonultak. A Hunyadiak, ismét hatalmassá tették a nemzetet. Akkor, az oszmán pusztítástól rettegő nyugatnak, nagyon is jól jött a magyar védelem. Hálából a Habsburgok, addig kavartak, míg elbitorolták a Magyar trónt. Mikor meguntuk, és kivertük őket, az orosz medvét uszították ránk. Az után, belerángattak bennünket egy háborúba, hogy Trianonban területileg is lefejezzék az országot. Horthy ebből is talpra állított bennünket.

Ez után, a Németek rángattak bele egy háborúba, hogy az orosz medve martalékává váljunk, és csak mára derült ki, hogy mindezen aljas intrikák mögött, voltaképpen egy és ugyanaz a csoport aknamunkája áll.

Amikor az uniós csatlakozás lepusztította az ipart, és mezőgazdaságot, azt hihettük, vége a pusztításnak, de nem!!!

Micsoda „emberek” működnek ebben a folyamatban?  A sátánnak miért nem adnak néhány leckét aljasságból? Hátha a kiképzés sikeres lenne, és végre őket is elpusztítaná.

  Nem csoda, ha Isten is megsokallja, végre megbocsát a magyaroknak Koppányért, elhagyott hitükért, és újra megteremti a magyar egységet.

A tudatok, egyre alkalmasabbak. A közös akarat, a közös imák, ha nem együtt, és nem templomban történnek is, elindítják Isten seregeit, hogy méltó elégtételt vegyenek gátlástalan elleneinken, és végre békét és boldogságot hozzanak erre a nemzetre, és  az egész, sanyargatott emberiségre.

Amen.

Béla László

 

Still kills!


He killed the Szolnok cukorsilót the EU

Break of seven years, 1.4 billion investment in Szolnok transferred sugar silo. Matra Cukor Zrt The owner has not been used for alternative storage of goods in the building, so we decided to demolish.
  (Kuruc info)
   
It also deserves life in the quarry, who is affiliated to the devastating our country in this congregation. The Battle of 907, and Bratislava was not friendly gesture, which the Hungarians were sent to us in eradicating the open command huge European (German and Roman) army, but then we were Hungarian unit, and a glimpse of cloth army to beat this. Stephen King beheaded when the Hungarians, also survived. The beheaded, played against each other in the nation, decimated, but rather half killed by the Mongols, also survived. The Hunyadi, was once a mighty nation. Then, in the west ozmán fearful devastation, very well come to the Hungarian defense. In gratitude, the Habsburgs, had stirred up, and captured the throne of Hungary. When tired, and drove them to the Russian bear was sent to us. After we pulled in a war that is territorially Trianon, complete down the country. Horthy, which is set to recover us.
After this, the Germans dragged into a war to become the prey of the Russian bear, and just now found out that all those behind the dastardly intrigue, and in fact a work of mine is the same group.
When broken down to the accession to the EU industry and agriculture, he believed, the end of the destruction, but no!
What "people" to work in this process? Why not give the devil a few lessons of wickedness? What if the training would be successful, and finally they will be destroyed.
  No wonder, if this is too much God, forgive the Hungarians Koppányért finally abandoned their faith and re-creates the Hungarian unit.
The consciousness, more and more suitable. The common will, common prayers, if not together, and no church can be made, start the armies of God, worthy to take revenge ruthless destroyers, and finally bring peace and happiness in this nation, and throwing the evil, all suffering humanity.
Amen.
Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr942432429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása