évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

A SETI vaskos behúzása

2010.12.19. 22:44 | béla lászló | Szólj hozzá!

A Seti program, ami az űrből érkező jelek elemzése alapján próbál felfedezni értelmes lényeket, nagyjából ugyanolyan csúsztatás,  mint a földi hatalmasságok egyéb, az embereket, az emberiséget bizonytalanságba tartó egyéb hasonló magatartások. Fenntartása nem okoz különös többletkiadást, hiszen a rádióteleszkópok egyéb okból is folyamatosan figyelik a tér bármely irányából érkező jeleket, és ezeket a jeleket, (amit a rádiótechnika fehér zajként definiál)

Adják ki, jóhiszemű, jó szándékú, az ismeretlent kutatni vágyó embereknek.

Ennek valójában kettős haszna van. Egy részről értelmetlen pótcselekvéssel leköti gondolkodni hajlandó emberek értékes energiáját, más részről, lehet mondani, hogy a hatalmak tényleg szeretnék lezárni ezt a nyitott kérdést. Lám, a lakosság érdeklődő részének is, minden segítséget megadnak a kutatáshoz, de nincs semmi felfedezhető, és ezt, sok ezer helyről megerősítik, maguk a jelet vizsgáló emberek.

   Ebben az egészben, a programot elindítók hozzáállása a csúnya. Azok a szakemberek, akik ezt a programot kitalálták, és elindították, rendelkeztek rádiótechnikai ismeretekkel. Azzal próbálják hitelessé tenni önmagukat, és programjuk eredményét. Hogy nullától a végtelenig vizsgálják a jelek frekvenciáját, tehát minden frekvenciatartományban kutatnak értelmes jelek után. Mivel így semmi sem lelhető fel, bölcsen megállapítják, nincsen rajtunk kívül értelmes lény az univerzumban, és mi bizonyítva is látjuk ezt állítást, a saját kutatásaink eredményével.

     Nézzünk egy kissé, rádiótechnikai szemlélettel, a dolgok mögé. Megkísérlem ezt úgy leírni, hogy jelentősebb ismeretek nélkül is követhető legyen.

A jeleink eljuttatása nagy távolságokra, leginkább rádióhullámokkal történik.

Ezeket egy nyílt rezgőkörrel, adóberendezéssel hozzuk létre. Ezek egyenletes amplitudójú, (képzeletbeli tengelyvonaltól, le és fel irányban azonos mértékben kitérő) és frekvenciájú, (képzeletbeli tengelyvonalon, egymástól azonos távolságra lévő) hullámokat generálnak, és sugároznak  ki. Az adó frekvenciájára hangolt, másik nyílt rezgőkör, a vevő készülék. A két készülék, csak akkor képes kapcsolatot teremteni egymással, ha össze vannak hangolva.

Egy ilyen alap hullám, mégsem szállít semmilyen jelet. Ahhoz, hogy szállítson, még modulálni kell. Ez már egy bonyolultabb rendszer, de végeredményben arra képes, hogy a kívánt hang rezgéseinek megfelelően, időben eltérést hozzon létre, a sima rádióhullámok frekvenciájában, vagy amplitudójában. (sűrűségében, vagy sávszélességében) Ezt a jelet, már a legegyszerűbb rádióban is, csak egy egyenirányító képes ismét hanggá alakítani. Az ilyen hangjelek képét látjuk Pl. a vebkamera hangrögzítőjének paneljén, a képernyőnkön, de láthatóvá tehetjük elektromos rezgésvizsgálón (oszciloszkópon) is.

Ez a legegyszerűbb eset. Ennél sokkal bonyolultabb, egy tv adás, ami hang, kép, és szinkronjeleket tartalmaz azonos csatornán. Ezeket az eltérő funkciójú jeleket, ismert szisztéma szerint, külön-külön rezgőkörök szippantják ki, az egyébként értelmezhetetlen jelhalmazból.

  Ha nem ismerjük a szisztémát, egy tökéletes tv adásból sem lehet, semmi értelemre utalót kihámozni. Ennél még összetettebbek, a maroktelefonjaink jelei. Ezek az eszközök, adó oldalon, kimondott szavainkat, miliszekundumos csippantásokká sűrítve továbbítják, és a közvetítőtorony időrendje szerint veszik fel vevő oldalon és alakítják vissza szavakká. Ennek a kódrendszere olyan összetett, hogy ismerete nélkül, semmi ki nem vehető belőle.

Miből gondolhatnánk, hogy fejlettebb civilizációk, nem használnak, még ennél is bonyolultabb szisztémákat, amiből számunkra nem jön le más, mint fehér zaj.

Ezt kutatja a seti, de minek?

Béla László

Indent the thick of the SETI
 
The SETI program, which is based on the analysis of signals from outer space trying to discover intelligent creatures, about the same slide as the earthly rulers of other people, humankind uncertainties and other similar practices. Would not cause additional expenditure in particular, because of other reasons why radio telescopes constantly monitoring the signals from the square in any direction, and these signals, (which is defined as noise in the radio engineering white)
Issued in good faith, good-intentioned people who want to explore the unknown.
This is actually a double benefit. Part of a pointless engaging pótcselekvéssel think people are willing to valuable energy, on the other hand, can tell you that the powers would really like to close this open question. Well, part of the population is interested, every assistance is given to research, but there is nothing to discover, and so many thousands of sites are confirmed, they are people of the present investigation.
   In the whole, the program is launching a nasty attitude. Those professionals who have figured out this program, and launched, have knowledge of radio. They are trying to make themselves credible, and program results. From zero to infinity to examine the frequency of the signals, so it seems sensible after searching all frequencies. Since, then nothing can be found, wisely found no meaningful than us being in the universe, and what we can prove this claim, and research results.
     Let's look a little, radio approach, things behind. Attempt to describe this is that even without significant knowledge can be traced.
This long-distance delivery, with most radio waves.
They open a rezgőkörrel, transmitter create. These uniform amplitude (the imaginary axis of, up and down the same extent as alternate direction) and frequency (the imaginary axis, equally spaced apart) generated waves, and radiates out. The transmitter frequency, tuned to open another resonant circuit, the receiver. The two devices, you can only connect to each other if they are harmonized.
A wave of such a fund, it did not deliver any signal. In order to deliver, even to modulate. This is a complicated system, but ultimately it is able, according to the desired sound vibrations, differences in time to create the smooth radio frequency, or amplitude. (Density or bandwidth) This is the signal, even the simplest of radio, only one rectifier is able to convert back into sound. For example, we see images of such signals to the panel vebkamera voice recorder, the képernyőnkön, but we can see electric vibration (oszciloszkópon) as well.
This is the simplest case. Much more complex for a TV broadcast, which is sound, image, and contains the same channel synchronization signals. These signals with different functions, known as SYSTEM, separate oscillating circuit sniffing out the otherwise incomprehensible jelhalmazból.
  The system, if we do not know, can not be a perfect TV broadcasted, there is intelligence suggesting kihámozni. Even more complex, the signs of smartphones. These tools, the tax side, spoken words and miliszekundumos csippantásokká concentrated forward, and according to the timetable közvetítőtorony taken up on receiver and converted back into words. This is a complex coding system, without knowing it, can not be anything out of it.
What makes you think that advanced civilizations are not used, even more complex szisztémákat, which will not come down to us other than white noise.
It explores the SETI, but why?
Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr172526927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása