évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Éljen Viktor! féljen a magyarság?

2010.12.22. 03:03 | béla lászló | Szólj hozzá!

Egy frászt!

Bizalmi válságban a „forradalmi” kétharmad.

  A Magyar Nemzeti Bank legutóbbi kamatemelésével, egyértelművé vált, hogy ez a magyar tulajdonú közintézmény, nyilvánvalóan a magyar gazdaság ellen tesz lépéseket. Ezek a lépések az egyeduralkodó kétharmad számára súlyos bizalomvesztést eredményeztek. Ennek a bizalomvesztésnek egyetlen összefoglaló oka van, a nemzetellenes politika, ami sok részletből áll össze, és mára, minden gondolkodó ember számára, egyértelművé vált. Ennek egyik része

A nemzetgazdaság irányíthatatlanságának fenntartása.

Amikor a magyar választók, a parlamenti matematika révén realizálódott,  kétharmados többséget létrehozták, ezt tették abban a hitben és reményben, hogy ez, az erős felhatalmazás, elegendő önbizalmat ad, a képviselőknek, pártjuknak, és miniszterelnöküknek ahhoz, hogy a magyar érdekek mentén, azok szigorú szem előtt tartásával kormányozzanak.

  Első lépésben kellett volna hatályon kívül helyezni azt a magyar törvényt, ami kivonja az MNB.-t a magyar kormány fennhatósága alól. Ezzel magyar kézbe kerül a Forint kibocsátás joga, az árfolyam szabályozása, a nemzet, az ország,

intézményesített kifosztásának akadályozása.

  Ez nem történt meg!

Ezzel szemben, porhintésként, a vezérigazgató fizetésén egyezkedett a kormány.

Ha végre megtörténik az MNB visszafoglalása, visszafordíthatjuk azt a fegyvert,

amit ellenségeink, a mi pusztításunkra hoztak létre, saját intézményeinkből. Hasznunkra fordíthatjuk azt a kárt, amit az euró övezetből valló eddigi (szerencsés) kirekesztésünkkel okoztak. Magyar gazdaságot, csak magyar kibocsátású, magyar pénzzel lehet építeni és fenntartani.

A második bizalomvesztő intézkedés,

A személyes szólásszabadság, és a sajtószabadság korlátozása.

  A szoci-szdsz kormány, hogy a nemzetbe utoljára bele rúgjon, megalkotta a holokauszttagadás büntetőjogi törvényi tényállását. És megszavazták! Nem ez az igazán vérlázító, hiszen ettől a társaságtól nagyjából ez volt várható. A vérlázító az, hogy a „forradalmi” munkás paraszt ellenes kormány, ezt az alapjában lehetetlen törvényt, foltozgatta, ahelyett, hogy azonnali hatállyal megszűntette volna. A most kreált médiatörvénnyel pedig, megkísérli elfojtani, a szavazóbázisának véleménynyilvánítását. A nép szava Isten szava! Aki elfojtaná, ideig-óráig teheti, de ez a próbálkozás, átalakulás helyett robbanáshoz vezet.

Hogy ez mit jelent, arra 56-ot megért néhány idős ember tudna rámutatni.

A harmadik bizalomvesztő intézkedés,

A nemzet, az ország, nemzetközi tekintélyének besározása.

 A világ szabad fele, ahol még a cionizmus nem tudta kiszorítani a hatalomból az adott nemzeteket, azok politikusait, Japántól, Kínától kezdve, az arab világon át egészen Indiáig, visszafogott undorral tekint arra a lépésre, amikor Magyarország, a világ legbőszebb terrorista fasiszta államával, együttműködési szerződést írt alá. Hatalmas hiba volt.

A világ népei, egy szűk csoport kivételével, a magyarokat, béke, és szabadságszerető, civilizált nemzetnek ismerik. Értetlenül állnak a ténnyel szemben, hogy a magyarság, képes azonosulni egy olyan állam elveivel, aki a fennállása óta egyfolytában gyilkol, és a legarcátlanabb terrorista merényleteket hajtja végre a világ bármely részén. Hogy csak a legutóbbit említsem, a Dubai Moszad gyilkosság.

   Csak, hogy tisztázzuk, ezt a szerződést, nem a magyar nemzet, az ország népe,

csak, és kizárólag az ország jelenlegi kormánya írta alá, aki a választóinak legnagyobb részétől, ilyenre biztosan nem kapott felhatalmazást, és sajnos, döntéseivel egyre messzebb sodródik a választóitól.

A negyedik bizalomvesztő lépés,

Az ellenséggel való együttműködés.

Ezt nemzetközi kifejezéssel kollaborációnak, magyarul hazaárulásnak hívják.

Az a csoport, sereg, horda, aki egy népet, a saját hazájában megtámad, a magyar nyelv értelmezésében, ellenségnek tekintendő. Aki egy ilyen támadást, az adott nép soraiból, kiváltképpen a felhatalmazásának hitében támogat, azt régi szokás szerint, a lelepleződés helyén a falhoz állították, hogy ott mondjon el arccal a fal felé három miatyánkot, és két hiszekegyet. Azzal a „nemzettestvérünkkel” aki nemhogy kollaborál, de törvényt hoz, saját népének, idegenek által történő fegyveres irtására, ez szerint a világszerte elterjedt régi szokás szerint, ugyan mit kellene csinálni? Két pofonnal haza zavarni?

Az ötödik bizalomvesztő intézkedés

A feleősségrevonás elkendőzése.

   Az utóbbi évtizedekben, különösen az utolsó kettőben, sokan, sokat, súlyosan vétettek a nemzet, az ország ellen. Sajátjukként áruba bocsátották a nemzeti vagyont, ezreket gyilkoltak le nyíltan, és százakat suttyomban, a hátuk mögött álló nagyhatalom támogatásával, vagy még korábban, a magyarság nyakára hozták, a kíméletlenül gyilkoló idegen hadsereget.

  Mindezekért a bűnökért, soha senki nem, vállalta a felelősséget. A kétharmad alapígérete, hogy végre megkeresik, és elszámoltatják a felelősöket.

Ehelyett, kitesznek a kirakatba, néhány tyúktolvajt, és ez a felelősségrevonás.

A libatolvajt már nem, mert az már túl „nagy” ember.

A hatodik bizalomvesztő lépés

A vasvessző alkalmazása, a nép „megnevelésében”

Kitalálni, törvénybe foglalni, a parlamenten áttuszkolni egy törvényt, aminek értelmében, egy közlekedési szabálysértésért, akár háromszázezer Ft. birság is kiszabható, súlyos elmebajra, de legalább súlyos aránytévesztésre van szükség.

Mégis megtörténik. Ezt, egyetlen választópolgár sem akarhatta.

El kell gondolkodni, mi lehet a háttere.

Az általános emberi jogok deklarációja kimondja, hogy egyetlen néptől, és egyetlen embertől sem lehet elvenni, az életének fenntartásához szükséges anyagi és tárgyi feltételeket. (földet, vizet, élelmiszert, vagy a megszerzéséhez szükséges pénzt)

Gondolkodjunk kicsit!

„Forradalmi kormányunk” úgy gondolja, hogy egy piros lámpán áthajtás, vagy egy biztonsági öv becsatolásának elmulasztása, igazán megérhet háromszázezer Ft.-ot.  Ha egy nyugijas, a maga 80 e. Ft.-os nyugdíjával, beül a Kádár rendszerből, valahogy, üggyel-bajjal átmentett Ladájába, hogy a Váci útról a Kökörcsin utcába menjen, közben találkozik egy rendőrrel, aki úgy ítéli meg, hogy az öve nem volt becsatolva, és megsújtja 300 000-rel. Ez az ember, durván három és fél hónapig nem ehet, nem lakhat, nem fűthet, mert a bírságot, azt ki kell fizetni. Ez az ember, három és fél hónap alatt, éhen fog halni.

Nem nyilvánvaló, hogy ez a cél?

De menjünk tovább!

Nem jobb a helyzet egy családfőnél sem, akinek mondjuk, havi 200 000 Ft.-ja van. Ez az ember, csak másfél havi fázásra és éhezésre van ítélve. Igaz, nem egyedül, mert másik 3-4 ember ellátásáért felel.

Miniszterelnök úr! Kibírná a másfél hónapot étlen szomjan???

Ez csak a dolog egyik fele. És a másik?

Ki az a rendőr, aki háromszázezer erejéig bizonyítja, hogy szabálysértés történt?

Vagy ez nem is számít?

Ha egy sofőrt megállítanak, automatikusan kapcsolja ki az övét. Akkor most sértett, vagy nem sértett. Ha egy polgárt, tévedésből, vagy a megadott éberségi (büntetési) százalék elvárásainak okán, egy rendőr hamisan megvádol, hogy tudja megvédeni magát? Gyorsan kiugrik az autójából, és fog két másik polgárt, aki tanúsítja, hogy igenis, be volt csatolva? Hülyeség! Ilyet a járókelő nem tanúsíthat, hiszen ha a sofőr ki tudott szállni, akkor nem lehetett becsatolva.

Ja! Hogy előtte? Azt ki tudja így utólag. Vagy igen vagy nem. 50%

Ez szerint mi, Magyarországon közlekedők 50%-osak lettünk.

Ugyanez a helyzet a piros lámpáknál is. Fél percenként változnak.

Akkor most van sapkája, vagy nincs sapkája? Mindegy! Mindenképpen megverjük.

Ha a végrehajtásban, a történés megállapítása a rendőrre lesz bízva, akkor bárki, okkal vagy ok nélkül, belefuthat a három kilóba. Ha az esetet hitelt érdemlően bizonyítani kell, akkor végrehajthatatlan.

Ha ebben a rendelkezésben valaki talál egy hangyahímvesszőnyi értelmet, kérem, ossza meg velem is, ne legyek olyan buta, hogy még ezt sem értem.

De! Nagyon is értem. És értik a szavazók is. Ezt magyar ember nem találhatta ki. Annak több van.

Feltéve, de meg nem engedve, hogy a leírtak, tükröznek némi értelmet, nézzük az arányokat.

Ha egy nyugdíjast három és fél hóra kell koplalásra ítélni, mondjuk egy piros lámpa miatt, akkor mennyire kell büntetni, mondjuk egy minisztert, bankigazgatót, vagy más hasonlót, hogy a törvény előtti egyenlőség megvalósuljon. Ha kétmillás maximált jövedelme van, akkor hétmillióra egy piros lámpáért. Király!!! Akkor ugrik be a politikus gondolkodás. Két millából már leszerelhető a lámpa, ráadásul közpénzből. Akkor alaptalan lesz a vád, hiszen nincs is az adott ponton lámpa. Megmarad a hét mil, a sok birkának meg elmagyarázzuk, hogy oda nem kell lámpa, mert indokolatlanul feltartja a forgalmat. Fontos, hogy ez elég „hatékonyan”, gyorsan történjék.

Később, ugyanilyen gyorsan összetörnek tíz kocsit, meghal két-három magyar, és szépen csendben visszaszerelik a lámpákat. Hogy előtte mi volt, ki a fene tudja már. Ilyen a magyar ugar Fidesz-Szoci-Szdsz, stb. módra.

Akinek nem tetszik, folyjék ki a szeme. Úgy e szép?  Persze! Gyönyörű! Hol a fehér botom?

A hetedik, de egyáltalán nem utolsó szerepet játszó bizalomvesztési ok,

A parlamenti korrupció.

Nem tévedtem! Pontosan ez a véleményem.

A törvények végszavazásánál, olyan a magyar parlament, mint egy ócska vásári cirkusz. Nyoma sincs benne felelősségnek, komolyságnak, megfontoltságnak.

Mint, ha nem is egy ország, egy nemzet sorsáról döntenének. Felteszik a kérdést,

aztán felugrik a rikkancs, és osztja az észt a birkáknak. Igen! Nem!-nevetséges?

Azért van a képviselő, hogy képviselje, választóinak akaratát. Honnan tudná a „kikiáltó”, hogy a csoportjába tartozó képviselő választóinak, az adott kérdésben mi a véleménye?  Sokszor, a képviselő maga sem tudja, miről szavaz. Nem ért rá elolvasni, mert a polgármesterség, a bizottsági tagság, meg a tanácsadói munka úgy leköti, hogy ilyen apró hülyeségekre, mint a nemzet sorsa, már nem marad ideje.

Még nem beszéltünk a minősített kérdésekről. Ez mostanában került elő.

Vannak érték-meghatározott voksok. Aki rosszul nyom, az 50-100-150 ezer forintot tartozik fizetni a kikiáltónak. Bírnám, ha a kikiáltó eltévesztené, és a szándék ellenkezőjét szavaztatná meg a nyájával. Akkor, vajon mi lenne a következmény? Ja! Hogy nincs következmény?

Dehogy nincs. Legközelebb egy újabb javaslat, ami ellenkezőjéra fordítja az elrontott döntést. Akkorra megrendszabályozzák a kikiáltót.

Mi ez ha nem zsarolás, és nem korrupció? A Magyar Parlamentben!

Az a kérdés, kit kellene megvádolni? Aki adja a voksát? Bármire?

Vagy aki elveszi a pénzét, ha nem adja a voksát? Vagy mind a kettőt?

Vagy engem, aki megválasztottam egyet közülük?

Tök mindegy!

Ez így van, és így lesz még egy darabig, amíg el nem fogy a libazsír, meg a marhafaggyú. Már nagyon fogytán van.

 

Béla László

 

Crisis of confidence in the "revolutionary" two-thirds.
  The Hungarian National Bank last kamatemelésével, it became clear that this is a Hungarian-owned public buildings, apparently taking steps against the Hungarian economy. These steps are predominant in the severe loss of confidence resulted in a two-thirds. This lack of confidence is one reason for a summary of the policy-national, which is made up of many installments, and now, all thinking people, it has become clear. As part of a
The national economy maintained irányíthatatlanságának.
When the Hungarian electorate, the Parliament was realized by means of mathematics, created a two-thirds majority, they did so in the belief and hope that this is a strong mandate, sufficient to give confidence to the elected representatives of their party, and miniszterelnöküknek to the Hungarian interests along their bearing in mind the strict govern.
  First step should have been repealed by the Hungarian law, which removes the MNB.-ta from the control of the Hungarian government. Hungarian Forint hand this is the issue right to regulate the exchange rate in the nation, the country,
Exploitation of institutional barriers.
  This did not happen!
In contrast, porhintésként, the CEO salaries egyezkedett the government.
If it happens out recapture the Bank, it reversed the gun
what our enemies, our pusztításunkra set up their own intézményeinkből. Translated benefit from the damage, claiming that the Euro zone so far (lucky) kirekesztésünkkel caused. Hungarian economy, emitting only in Hungarian, Hungarian money to build and maintain.
Bizalomvesztő The second measure,
The personal freedom of expression and press freedom should be restricted.
  The social dimension of SZDSZ government that included the nation last kick, coined the facts of the holocaust denial of criminal laws. And voted! This is not really outrageous, since this company was pretty much expected. The outrageous is that the "revolutionary" anti-government peasant worker, this is basically impossible for the law, foltozgatta, instead, that would be abolished with immediate effect. The newly created médiatörvénnyel is, it tries to quell the szavazóbázisának of view. The people's voice in the word of God! Who kill, for a time to make, but it is the attempt to change rather than leading to an explosion.
What this means, it was worth 56-some elderly people could point out.
Bizalomvesztő The third measure,
The nation, the country's international prestige besározása.
 The free half of the world, where even the Zionists could not displace the power of the nations and their politicians, Japan, from China, all over India through the Arab world, moderate disgust is considered a step, when Hungary, the world's legbőszebb fascist terrorist state, signed a cooperation contract. Was a huge mistake.
The peoples of the world, except for a narrow group, the Hungarians, peace, and freedom-loving, civilized nation known. Are puzzled over the fact that the Hungarians, the ability to identify with the principles of a state who has been there all the time kill and legarcátlanabb terrorist attacks carried out anywhere in the world. To mention only the most recent one, the Dubai Mossad murder.
   Just to clarify, this treaty, not the Hungarian nation, its people,
only, and only signed by the country's current government, who is part of the largest constituencies, in this case certainly has not been authorized, and unfortunately, the decisions of the drifting farther választóitól.
The fourth step bizalomvesztő,
Collaboration with the enemy.
This term international collaboration, called the Hungarian treason.
The group of army, horde, a people who, in his own country to attack, the Hungarian language interpretation, regarded as the enemy. Who is such an attack, the ranks of people, especially the mandate of his faith supports it as an old habit, the detection site of the wall was to be there to give face to the wall for three Lord's Prayer, Creed and two. With the "nemzettestvérünkkel" let alone who collaborates, but the law takes its own people, by the armed foreigners to destroy this world-wide under the old custom, though what I should do? Two home pofonnal bother?
The fifth measure bizalomvesztő
The feleősségrevonás elkendőzése.
   In recent decades, especially in the last two, many, many, have seriously failed the nation, against the country. Ownership of national assets put on sale, thousands of people were killed, openly, and hundreds underhand, behind them the support of a superpower, or even earlier, the Hungarians were the neck, the merciless killing of foreign armies.
  Against this background, the crimes, no one ever, undertook the responsibility. A two-thirds alapígérete to finally locate and elszámoltatják those responsible.
Instead, put in the shop window, a few tyúktolvajt, and this felelősségrevonás.
The libatolvajt longer, because it's too "big" man.
The sixth step bizalomvesztő
Vasvessző The use of the people "megnevelésében"
Figure out the law book, the áttuszkolni parliament a law which provides that a traffic infringement can be fined up to three hundred thousand HUF, severe dementia, or at least of proportion is needed.
Happens. This, not a single voter might have chosen.
You have to think about what could be the background.
The general declaration of human rights states that a single people, and one man can not marry, the material necessary to sustain life and material conditions. (Earth, water, food, or for obtaining money)
Think a little!
"Revolutionary government" believes that a red light, or one wearing a seat belt failure, three hundred thousand really megérhet Ft.-ot. If a nyugijas, with its 80 e. Ft-os' pensions, sit in the Kadar regime, somehow, matter-salvaged trouble trunk to the Vaci utca Kökörcsin the road to go, when he meets a policeman who believes that the belt was not becsatolva, and smote 300 000 - rel. This man, roughly three and a half months, she can not eat, can not live, can not run because of the fine, it must be paid. This man, of three and a half months, will die of starvation.
It is unclear whether this is the goal?
But let us go!
The situation is no better nor a családfőnél who say, 200 per month is 000 Ft-ja. This man, just one and a half months is doomed to feeling cold and starvation. True, not only because of another 3-4 people responsible for performing.
Mr. Prime Minister! Get over one and a half months without food or water thirsty??
This is just the thing for one half. And the other?
Who is the policeman, who shows up to three hundred thousand, that a violation occurred?
Or it does not matter?
If a driver stopped automatically turn off the belt. You can now hurt, injured or not. If you are a citizen, by mistake, or the specified vigilance (penalty) per cent because of the expectations, a police officer falsely accused to be able to defend yourself? Quickly jump out of his car and going to two other citizens, who attest that indeed, he was attached? Nonsense! Such a thing does not certify the passer-by, as if the driver was able to get out, you could not becsatolva.
Yeah! Before that? I can post it. Either yes or no. 50%
This is according to what is, in Hungary 50% of users became osaka.
The same is the case with the red lights. Half a minute change.
It is now in his cap or no cap? Anyway! Be sure to beat.
If the implementation, the establishment of such occurrence will be left to the police, anyone can, rightly or wrongly, the belefuthat three pounds. If the case is credible evidence, that would be unenforceable.
If someone finds a provision in the sense hangyahímvesszőnyi, please share with me, do not be so stupid that even I do not understand this.
But! I understand very well. And the voters can understand. Hungarian people have found this not out. In order to have more.
Provided, but it is not allowed, as that reflects some sense, we look at the proportions.
If a pensioner should be fasted for three and a half snow judge, say, a red light because of how it should be punished, say, a minister, bank manager, or similar, to equality before the law is implemented. If kétmillás maximum income, then a red hétmillióra lámpáért. King! Then jump into the thinking politician. Millából has dismantled two of the lamp, in addition to public funds. It will be a baseless accusation, since there is no point in that light. Remains of seven million, many of the sheep to explain that there should be no light, because it unduly hold up the traffic. It is important that this is enough to "effectively" happens quickly.
Later, the same fast-break ten car, dies in two-three Hungarian and quietly visszaszerelik the lights. Before that we were, who the hell knows anymore. Such fallow Fidesz-Hungarian Free Democrats-Social Committee ', etc.. mode.
Who do not like to perpetuate the eyes. It is this fair? Of course! Excellent! Where's your white cane?
In the seventh, but did not cause a loss of confidence last role,
The parliamentary corruption.
Not wrong! That is exactly my opinion.
The laws végszavazásánál, in the Hungarian Parliament, as an old fairground circus. No trace of him responsibility, seriousness, prudence.
As, if not a country, would decide the fate of a nation. Wonders,
Then he jumps to the paperboy and shares in the Estonian sheep. Yes! Not!, Ridiculous?
Is the representative to represent the will of voters. How could the "auctioneer" to the group representing the voters, the question what is your opinion? Often, the agent he did not know what to vote. Had not read it because of the mayoralty, the membership of the Committee, the advisory work so engaging that such a tiny lame, as the nation's fate, no longer have time.
Have not talked about the sensitive issues. It recently came to light.
Values are specified vote for. She had not clue in thousands of forints 50-100-150 pay to the auctioneer. It would be mistaking the auctioneer, and contrary to the intent szavaztatná the flock. Then, what would be the consequences? Yeah! That there is no consequence?
No, no. Next time a new proposal, which translates the bungled decision to the contrary. By then, the auctioneer megrendszabályozzák.
What if this is not extortion, and corruption? The Hungarian Parliament!
The question of who should be accused? Who have committed ourselves to give? Anything?
Or who takes your money if you do not give a committed ourselves? Or both of them?
Or me, who has been elected one of them?
Whatever!
This is so, and so there will be a while until you run out of goose fat, the suet. We're running out here.

Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr482531596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása