évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Visít a kisebbség.

2012.11.27. 21:44 | béla lászló | 1 komment

            

   Utcára mennek tüntetni felháborodásukban, és nem a rendőrök viperáival, gumilövedékeivel találják szembe magukat, mint 2006-ban a magyarok.

Mi a felháborodás oka?

A rasszista Jobbik, tömeggyilkos merénylet lehetőségét feszegeti a parlamentben, meg akarja őket számolni.

A megszámlálás öl!

Tudjuk, mindannyian, mint a mérges gáz.

Ezért számolták meg nemrég a magyarokat?

Még-hogy megszámoltak, ez csak egy gyilkos merénylet lett volna, a „személyiségi jogaink” ellen, ha nem csak nekik léteznek ilyen jogaik. De túl ezen, kötelezően kikérdeztek, minden körülményünkről. Vagyoni helyzetünkről, vallásunkról, nyelvtudásunkról, és még ki tudja miről nem.

Csak nekik lehet?

Egyáltalán! Hogy képzeli bárki is, hogy nyilvánvalóvá tegye, kikből áll a magyar kormány, a politikai „elit”, hogy a gazdaságiról most ne is beszéljek.

Épp ez a Jobbik baja. A nyilvánvaló kettős mérce. Amit szabad Jupiternek…

Kár a magyarságot ökörnek nézni.

Igaz, a magyar ökröt, a golyóitól (jól képzett hadseregétől) fosztották meg, nem mástól, mint másokat, de a hosszú, egyenes, hegyes szarvát, máig nem tudták levágni, és az ereje sem sámsoni. (nem a golyóiban volt/van) 

Ezt, érdemes tudni.

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr644930690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cgitar 2012.11.27. 23:15:38

Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni !
süti beállítások módosítása