évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

A Magyar Kormány, a hátér-hatalom kinyújtott keze.

2013.04.10. 08:26 | béla lászló | Szólj hozzá!

    Gazdasági, politikai helyzetünkből, a kormány, és a megelőző kormányok intézkedéseiből, ez egészen egyértelműen látható. Ennek ellenére, jó, ha ennek tényét, a magyarság fele ismerte fel. Fontos, hogy végre, mindenki felismerje, és félreérthetetlen közakarattal számoljuk fel, az ország és nemzetellenes vezetést.

Erre, egyik kínálkozó lehetőség, az a hazaárulás, ami miatt, minden ellenállás nélkül idegen fegyveres erő szivároghat be az országba.

    Lehet, hogy ez az erő jelentéktelen, de a tényleges elitváltásra lehetőséget teremthet. A világ váltása is küszöbön áll, amivel egyszerre tűnik el minden gazemberség, de ha egy héttel, hónappal, vagy nappal hozzuk is előre ezt hazánkban, az is pozitívum, mert egy nap alatt is lehet iszonyú mértékű gazdasági és/vagy pszichés károkat okozni.

    Ezért fontos, hogy a helyzetet pontosan mérjék fel azok a nemzetbarát emberek, akiknek erre lehetőségük van, és mielőbb dolgozzák ki, azokat a jogi lépéseket, amely úton, végre felszámolhatjuk az ország-nyomorító vazallus kormányok, és a háttérhatalom pusztító tevékenységét hazánkban.

Ha nem kell a harmadik világháború, tegyünk ellene a magunk területén.

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr775214648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása