évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Tisztítsuk meg hazánkat! +!

2013.04.22. 15:34 | béla lászló | Szólj hozzá!

„Tisztítsuk meg hazánkat” néven új mozgalom indult.

Célkitűzése, élhetőbbé tenni az országot, megvédeni a sok oldalról támadott magyarságot, megtisztítani közéletünket azoktól a kis és nagykirályoktól, akik választott tisztségviselőként a közbizalommal élve és visszaélve, magyarázhatatlan és indokolhatatlan döntéseikkel, mások életét, megélhetését, munkáját lehetetlenítik el. A források olyan intézkedéseket említenek hazánkban, amilyen az unió „tyúkketrec” vagy „malacjáték” rendelkezése volt Európában.

   A mozgalom megalakulását egy fővárosi rendelkezés váltotta ki. Nevezetesen, a taxi gépkocsik besárgítására, és egyéb működési megszorításokra vonatkozó direktíva.

Ehelyett elfogadható lett volna, a jelenlegi, és Európa-szerte létező sokszínűség mellett, a paraméterek szerinti árkategóriák meghatározása. Így, egy-egy számmal a szélvédő sarkában az utas eldönthette volna, hogy olcsóbb, vagy drágább taxiba száll. Helyette született, ez az agyament rendelkezés, ami sok száz embert üt el a megélhetéstől, rosszindulatú önkénytől indíttatva.

    Ennek az intézkedésnek, különösen a szín meghatározásnak egyéb értelme nincsen, mint az amerikai hátsók fényesre nyalásának szándéka. Természetesen, a háttérben meghúzódhatnak korrupciós összefüggések is, feltéve, ha valami csókosnak fényezőműhelye, vagy más kapcsolható üzleti bulija van.

   A mozgalomnak, a retorziók elkerülése érdekében, nincs meghirdetett vezetője, sem más funkcionáriusa. Alulról szerveződő lévén, a csatlakozás végtelen egyszerű. Mindazok a taxi, és egyéb gépkocsik, akik egyetértenek a célkitűzéssel, az antennájukra kötött nyúlfarknyi sárga szalaggal jelezhetik csatlakozásukat.

  Végcél, ha megfelelő súllyal rendelkeznek, az adott „király” eltávolítása, szerencsés esetben, (a visszakapaszkodás elkerülésére) az országból való száműzése, nemzetárulás jogcímen.

Ez még nem Amerika, sőt, nem is Izrael, és soha nem is lesz.

 

Béla László  

 https://www.youtube.com/watch?v=7NCZ4l8FCFc

  Utóirat:

Többen értetlenül fogadták, hogy tudok egy ilyen "elmebeteg" kezdeményezéssel egyetérteni. Leginkább annyira hogyan, hogy a saját fórumomon hírt adjak róla?

A válasz egyszerű. Magyar ember lévén, felettébb zavar, ha egy honfitársam, szándékosan nehezíti a többi honfitársam helyzetét. Itt nem a hülyeségről beszélek. Nem arról, hogy valaki falrengető ostobasága ellenére, a sors furcsa játékaként, olyan vezető beosztáshoz jut, ami hatványozottan meghaladja az értelmi képességeit. Ez megbocsátható, és korrigálható. Aki nem képes felfogni döntéseinek, álláspontjának következményeit, fel kell menteni, és alkalmas embert kell keresni. Ez tiszta sor. Azt, hogy ezt a szándékot hogyan tudja egy társadalom érvényesíteni, nagyon sokszínű példákon át láthatjuk. Módja, mindig függ, az adott ember önbecsülésétől, és a társadalom vehemenciájától.

 Egy gerinces, önmagát valamire tartó ember, egy súlyosan hibás döntés után, önként lemondva ajánlja fel a közösségnek a korrekció lehetőségét. Államfők, magas rangú vezetők jártak már elől, ilyen példákkal. Mai magyar társadalmunkban, sok égbekiáltóan hibás döntést láttam már, de olyan gerinces embert, aki felmérte volna saját felelősségét a hibás döntésében, vagy észrevette volna, hogy olyan dologhoz kellene asszisztálnia, ami a személyiségét döntené romba, és embereket csapna be, ezért önként lemond posztjáról, ilyet csak egyet láttam. Őt Ángyán Józsefnek hívják.    

      Nem az ostobák zavarnak bennünket, nem őket kell száműzni.  

Azok a gátlástalan emberek, aki jól átgondolt tudatossággal ártanak a nemzetnek, és az országnak, akik megteremtik és megtartják a lehetőséget, természeti kincseink, termőföldünk, vagy puszta létezésünket megalapozó jövedelmeink átjátszására, idegen kézbe adására, idegen erőknek nyújtanak segítséget ehhez, ilyen döntésekkel, azok a veszélyes, és eltávolítandó emberek.

A sárga taxi Magyarországon, nem az ostobaság, hanem a gátlástalan ártó szándék megnyilvánulása. Hagy ne részletezzem, kinek van pénze ilyen átrendeződés finanszírozására, és kinek nincs. Kinek a kezébe kerülne ez után, a magyar személyszállítás üzlete, kiszorítva abból az eddigi résztvevők nagyobb százalékát.    

    Nem egyéb ez, egy, a nemzet ellen indított újabb gátlástalan támadásnál.

Ha ezt a döntést, egy ember hozta volna, a döntés így szólna: Én, mint a nép bizalmával felhatalmazott széles látókörű ember, az állam nevében és felhatalmazásával, úgy döntöttem, hogy Magyarországon nagyon fontos a turisták, és egyéb taxival utazók kényelme, biztonsága, ezért, megváltoztatva az eddigi rendet, az ismertetettek szerint döntöttem. Tekintve, hogy ez egy állami akarat, melynek keresztülvitelét, lebonyolítását senkivel nem kívánom egyeztetni, a lebonyolításra az alábbiakat rendelem el.

Minden állampolgár, aki ma személyszállításból él, és járműve, bármilyen szempontból, nem felel meg az elrendelt követelményeknek, adott címen jelentkezzen jelenleg használt járművével. Ott, azonnal, költségmentesen kicseréljük, egy megfelelő járműre, amivel tovább dolgozhat jövedelemkiesés nélkül. Az állam, ennek költségeit vállalja, és forrásként a taxiforgalmak ÁFÁ-ját jelöli meg. Amennyiben a jelentkező igény mértéke, meghaladná a forrás teljesítő képességét, a különbözetet az állam meghitelezi, és az így keletkező hiányt később, a nevezett forrásból pótolja.

      Az így rendelkező embert, vagy testületet, senki nem akarná leváltani, száműzni pedig végképp nem.

Az elutasítás, és az erős ellenlépés, kizárólag, az emberekre kényszerített vállalhatatlan terheknek, és az ezeket megfogalmazó embereknek szól.

 Ennek megértéséhez, nem szükségeltetik magasabb iskolai végzettség.

Elegendő, némi igazságérzet, becsület és empátia. Azt, hogy az, ezekkel a tulajdonságokkal, megfelelő mértékben fel nem ruházott embereket, a közhatalomból el kell távolítani, megértem. Hogy eltávolításukat polgári mozgalom, polgári engedetlenség, vagy egyéb fogja kikényszeríteni, sok mindentől függ. Figyelve a Magyarság, egymás iránt egyre növekvő együttérzését, sorsközösség vállalását, a nyilvánvaló megosztási törekvésekkel szembeni ellenállását, nem tartom lehetetlennek, hogy egy ilyen, erőtlennek látszó zsenge, olyan tömegtámogatást kap, hogy eléri minden célját. Nem azért, mert a taxisok a társadalom szíve csücske lennének, de csak azért, mert magyar embereket támadtak meg megélhetésükben, minden magyarázható ok nélkül, és minden jó érzésű magyarnak illik honfitársát támogatni, ha az bajba kerül. Ez adja a közösség, a nemzet erejét, és megdönthetetlen hatalmát.

Természetesen, ez az én véleményem. Ezzel lehet egyetérteni, vagy elutasítani, ez mindenkinek, egyéni, lelkiismereti, gondolkodásbeli ügye. 

Béla László

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr715241471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása