évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Orbán beszéde a zsidókhoz-egy magyar asszociációi

2013.05.06. 22:54 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

    Mindenek előtt, meg kell mondanom, elvből utasítom el a kollaboránsokat, és megértem, ha háborúkban, amikor a honfitársak halnak hősi halált, a kollaboránsoknak, az ellenség támogatóinak, lebukásuk esetén, jogos büntetése a golyó általi halál.

    Szerencsére, ma Magyarországon, nem folyik fegyveres harc, nincs nyílt háború. Ami itt folyik, az sokkal aljasabb, veszélyesebb, és megalázóbb.

Kivételesen – noha nem szoktam – nagy figyelemmel hallgattam végig a Magyar Miniszterelnök beszédét, és azt kell mondanom, kivételesen, sok tekintetben egyetértek vele.

Mit is mondott?

Megállapította, hogy sokan „hazajöttek” mert gyökereik vannak itt.

Való igaz.

Nekünk, magyaroknak vannak kiváló kapáink, szorgalmas, becsületes munkásaink, sőt munkanélkülieink, így a gyökerek kérdése, semijén gondot nem generál .

Az, hogy 1222 II. András óta elfelejtettünk kapálni, nem a lustaságunk, kizárólag fontosabb elfoglaltságunk következménye. Meg is kaptuk érte a magunkét. Hazánkat ellepte a gaz. Meg fogjuk kapálni!

Azt es mondta, hogy nálunk a vendéget megilletik a vendég jogai.

Ez is igaz.

Igaz, ha a vendég, akként is viselkedik. De ha a vendég, minden ételt, minden italt elfogyaszt, és ezek után, ő akar hálni a gazda feleségével, akkor az nem vendég, hanem rabló-betyár, akinek nem kezet, de disznólábat szokás nyújtani magyar földön.

Azt es kérte, segítsenek a vendégek, a gyűlölet elleni harcban.

  Én is kérem őket.

Segítsenek, mert csak ők segíthetnek. Viselkedjenek vendéghez illően, tartsák tiszteletben a gazda házát (hazáját), és vége az ellenérzéseknek. Ha erre képtelenek, akkor úgy segítsenek, hogy kívülről csukják bé az ajtót, de csak lassan, mert ha becsapják, az nem kulturált dolog.

    Azt es mondotta derék vezérünk, hogy az anticionizmus nem terem a földből, hanem azt mindig emberek csinálják.

  Ebben is igazat beszélt.

Én is így gondolom. Mindössze, az ok-okozati összefüggésekre kell odafigyelni.

Ha mi megyünk Jeruzsálembe ülésezni, az nem gerjeszt anticionizmust Magyarországon. Ha ők jönnek ide ilyen céllal az igen, hát ne tegyék.

 Erkölcsi kötelességeinket is hosszan ecsetelte.

Valóban! Vannak erkölcsi kötelességeink.

Kötelességünk megakadályozni, hogy hazánkból, kaszinókkal büntanyát csináljanak. Kötelességünk megóvni gyermekeink erkölcsét, a buzifelvonulások mocskától. Bárki legyen buzi, a hálószobájában, ez magánügy. Ha az utcán hirdeti ezt, az provokáció, és ezt nem tűrhetjük. Nem fér bele a vendégjogba.

  Büszkén hangoztatta, feloszlatták a Magyar Gárdát, mert félkatonai szervezetnek minősítették, és sértette a „vendégek” büszkeségét.

  A miénket a „vendégek” katonai, és egyéb fegyveresei sértik többszörösen, ezért joggal várjuk el, hogy azonnal utasítsa ki azokat a hazánkból.

     Végezetül megállapította, a gonosz győzelméhez elég, ha a jók tétlenek maradnak.

  Teljesen egyetértek.

Ezért nem nézhetjük tétlenül, hazánk tárgyi, gazdasági, és erkölcsi pusztítását, hisz nem akarjuk, hogy a mi tétlenségünk miatt, itt, a gonosz győzedelmeskedjék.

Gondolom, más magyarok is egyetértenek a Miniszterelnökkel, és támogatják tiszteletre méltó harcát, a haza megóvásáért.

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr315285603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása