évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Osztják már a lopott pénzt?

2013.05.06. 15:51 | béla lászló | Szólj hozzá!

Osztják már a lopott pénzt? Vagy csak ígérik, a választásokra tekintettel?

Ez majd elválik, a közeljövőben. Viktor és környezetének arzenálja, minden képzeletet felülmúl. Szerintük, a magyarokat nem lehet elég butának nézni, mert még annál is butábbak.

  Meggyőződésem, hogy nem. Kétségtelenül, vannak közöttünk valóban szemellenzős Viktor-hívők, akiket kilóra megvásároltak, vagy képtelenek az eléjük tornyosuló információk feldolgozására és értékelésére, de ők, elenyészően kevesen vannak, és nem is olyan ellenségesek a nemzetükkel szemben, mint bálványuk.

   A bankadó, a sárga csekk-adó, a rezsicsökkentés után, most újabb sziporkázó ötlete támadt a felségnek, az emberek megvezetésére, és megnyerésére. Kitalálta, és meghirdette, hogy a pályakezdő fiataloknak, Budapest, és Pest-megye kivételével, 3, és 6 millió Forint közötti, vissza nem térítendő állami támogatást ad. Igaz, nem tudni, mivel rosszabbak, vagy kevesebbek a Pestmegyeiek, mint bárki más magyar állampolgár. Ez nyilvánvalóan héber-római jól bevált megosztási kísérlet, hogy kölcsönösen utálják meg egymást, aki kap, meg aki nem. Megtapasztaltuk már a kettős mércét, és ennek soha nem az a felelőse aki a kedvezményezettje, de mindig az, aki alkalmazza. Így azután, mégsem fogunk egymásnak ugrani ezen. Örülünk, ha legalább valakinek könnyebb lesz közülünk.

       Lesz e valami a kitrombitált pénzből? Lássuk meg!

Ha így lesz, lehet ez is csapda, mint az uniós támogatás. Abból is létesültek gazdasági egységek, amiket az után, bekebelezett a globáltőke holdudvara.

Így jött létre egy tehenészet, sok éves munkával, komoly saját tőkével, gépekkel, állománnyal, szállító járművekkel 50% uniós támogatással. Amikor már profitot kezdett termelni, megjelentek az uniós biztosok, és megállapították, hogy a „fű, nem balra, hanem jobbra dől”, vagy hasonló, fontos eltérést az uniós elvárásoktól. Az eltérés megszüntetésére lehetőséget sem adva, 8 napon belül visszakövetelték, a vissza nem térítendő uniós támogatást. Pontosan tudták, hogy a gazda képtelen visszafizetni, mert minden pénz, a tejüzemben volt.

Nem ragozom, elárverezték a farmot. Egyetlen licitáló volt termetes ormánnyal.

A kikiáltási ár, a létesítmény értékének 65-70 %-a volt. Ezen az áron sem kellett a „vevőnek”. Ment a licit lefelé. Amikor elérte az uniós követelés határát, akkor rábólintott a zsivány. Kifizette az uniót, megkapta a farmot, teljes berendezéssel.

Ki, hogy jött ki az üzletből?

Az unió visszakapta a pénzét, a zsivány megkapta a farmot, a gazdát pedig kirakták. Sok millió tőkéje, és két év befektetett munkája veszett az ebek martalékává.

Ilyen a kormányaink, és az unió együttműködése.

   Csoda e, ha a jobbik, az unióból való kilépést sürgeti?

Sokan attól félnek, ki ne lépjünk, mert jaj!

Azonnal jönnek az adósságért, kirugdossák a külföldön dolgozó magyarokat, ettől csődbe megy az ország.

Nem!

Attól megy csődbe, amitől a Görögök, mert benne maradtak.

Többet fizetünk be, mint amit kapunk.

Ha minden kint dolgozó magyar, egy nap alatt hazajönne, az gondot jelentene az őket ma foglalkoztató cégeknél. Talán még a bérüket is megemelnék, hogy haza ne menjenek.

  A tagdíj itt maradna, a hazudott adósságteher megszűnne, visszajönnének a korábbinak sokszorosaként a vámbevételeink. És ezekből a pénzekből, megkezdődne a magyar ipar, rohamos újjáépítése. Rengeteg munka lenne, még a leghátrányosabb cigánynak is. A lopott vagyonokat visszakövetelné az állam, ahogyan az unió a támogatásokat tette. Ebből, finanszírozható lenne minden költség, egyben megszűnne a belső feszültség.

    Az „ajándékba” adott koncessziókat felmondhatnánk, és végre megindulhatna minden fontos anyag kitermelése, amit eddig állami szándék akadályozott a magyarok számára. Tulajdonképpen itt, a Kárpát-medencében, mindenünk van, és ami nincs, azt barterbe bárhonnan megkaphatjuk.

  Hiába habzana a cionisták szája, Magyarország, hamar földi paradicsom lehetne. Ez csak választás kérdése.

   Kell, egy magyar kormány, és „Isten ajándékai” hazaköltözhetnek.

Nem is tudom, egy magyar kormányfő, hogyan merészel meglévő, és folyamatosan növekvő veszélynek nevezni egy politikai erőt, amely mögött, közel egymillió állampolgára áll. (ma már sokkal több, és ezt ő is tudja)

Vagy elgurult a gyógyszere, vagy nagyon elszaladt vele a ló. Hazánknak egyik megoldás sem jó. Más kell! Más alomból!

   Aki figyel, az lát. Aki lát az gondolkodik. Aki gondolkodik, az valószínűleg a saját érdekei szerint dönt. Megfontolja, hogy szükségünk van e, a Nyugati téren képünkbe hanukázó „Isten ajándékaira”, vagy jobban meglennénk a felvásárlók nélkül.

Kell e nekünk a tyúkketreces unió, vagy jobb kívülről nézni, miként pusztítja el önmagát az elmeháborodott előírásaival.

   Meg kell fontolni mindent, és élni Isten segítségével, hogy végre felvirágozzék Magyarország!

 

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr475284647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása