évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Végre együtt lehet a nemzet...

2013.05.17. 22:50 | béla lászló | Szólj hozzá!

Végre együtt szavazhat a nemzet és az ország.

„Élünk és meghalunk, kívánj szép álmokat!” – ahogy a régi nóta mondja.

Ezt szánja nekünk, a hatalmi „elit”. Kormányról-kormányra, ciklusról ciklusra, és nincs kivétel. Minden párt, minden kormány egyformán pusztít minden közembert, a megvezetett közemberek, kicsalt szavazatainak felhatalmazása alapján. Pusztítanak itt cigányt, magyart, németet, ruszint, svábot, szlovént, zsidót, válogatás nélkül, hiszen az országot pusztítják, és ezzel, a benne élőket.

Nincs kímélet senkinek, csak megaláztatás. (ásd meg a saját sírodat nyomorult)

   Egyedül a cionisták, és kegyeltjeik élnek, mint Marci hevesen. Elintézik nekünk, átlagembereknek, akik a munkánkkal megteremtjük nekik az élet lehetőségét, hogy ne tudjuk, méltósággal eltemetni, munkában megfáradt felmenőinket, aztán kegyesen megengedik, hogy megássuk a sírjukat.

   A történelemben is példátlan arcátlanság!

Sokan, szívesebben ásnák azokét, akik mindezért felelősek, akik hazánkat ide juttatták, mégsem szavaz együtt a nép.

  Miért nem?

Próbáljuk megérteni egymást!

   A legkitartóbbak, a szocialista szavazók. Itt nem azokra gondolok, akik a piros könyv előnyeiért léptek a szocializmus ideológiájának útjára, mert ők, már rég, más pártok támogatói. (vagy ellenzői) Azokra a becsületes kommunistákra gondolok, akik hittek, és hisznek az ideológia értékeiben. Akik számára a munka, az értékteremtő alkotás, most is többet ér, mint a rabolt pénzből húzott uzsora. Szerintünk, az ember, nem annyit ér, amennyit össze tudott lopni másoktól, hanem annyit, amennyit le tud tenni, országa asztalára. Én is így gondolom. Ők, ma is a szocialistákra szavaznak, hívén, hogy létrejöhet, a történtek ellenére, egy becsületes kommunista rendszer. Hiszik, hogy változhat az elosztás, hiszik, hogy a tűzzel-vassal összeszedett közpénzek, nem vándorolhatnak majd kiválasztott cionisták és kegyeltjeik zsebébe.

Hiszik, hogy létrejöhet, az, a társadalmi felállás, ahol az értékteremtés a lényeg.

Megbecsülik, és nem lenézik a munkát, nem tűrik, és nem cselekszik, az uzsorát.

Ennek valószínűtlenségét, Grósz, Antall nyomdokain haladva, Horn, Gyurcsány,

Bajnai, félreérthetetlen sorozatukkal bebizonyították.

  Az embertisztelő társadalom ideje, a cionista-globalista hatalom térnyerésével, végérvényesen megszűnt, szocialista alapon, Magyarországon, a

„rendszerváltással”.

     Sokra becsülöm ezeket az embereket. Nehéz szívvel látom, hogy elsődlegesen kommunisták, és csak az után magyarok. Mindnyájunknak jobb élete lenne, ha ebben a hazában, mindenki elsődlegesen magyar, és csak utána, bármi más ideológia követője lenne. Ez, természetesen mindenkinek saját döntése, amit illő tiszteletben kell tartani. Ez, egy emberi alapjog, és a másik oldalról, ugyanígy követelmény.

 

      Elgondolkodtam, hogyan lesz, vagy lett valaki Fidesz tag, szimpatizáns, vagy csak egyszerűen szavazó. Sokan látták be, hogy a kommunista eszmével visszaélő, és pozitív tulajdonságainak kései hozadékán élősködő mai  Mszp.-nek, semmi köze a kommunizmushoz, az emberek tiszteletéhez, a munka megbecsüléséhez. Uralmuk alatt sem szűnt meg, sőt fokozódott, a munkahelyek megszűntetése, az emberek megalázása, az ország kiárusítása, az emberek, külföldre kényszerítése, idegenek szervezett betelepítése.

    Megelégelték.

Két párt volt a palettán, akitől változást remélhettek. Egyik a Fidesz, másik a

Jobbik. Meg is oszlott a választásuk. Sokan a Jobbik-ot, de többen a Fideszt választották. Mivel a jobbikot, nyílt cionistaellenes politikájáért, a cionisták fasisztának és minden egyéb rossznak nevezték, maradt egyetlen kiútnak a korrupciós fertőből a Fidesz. Mára, minden odafigyelő számára bebizonyította a kormány, hogy a monopólium-visszaélés, a társadalom zsarolása, a korrupció, a kettős mérce, és a kapzsiság, minden eddigi szintet, és minden emberi képzeletet felülmúlni képes, Fidesz interpretációban is. Nem kell hozzá sem Szdsz, sem Mszp, sem más. A háttérből érkező, népnyúzó elvárásoknak, Magyarországon, a Fidesz-Kdnp-Mazsihisz trojkánál hívebb megvalósítója még nem volt.

  Elképesztő, amit merészelnek.

Nyíltan folyik a ki-be telepítés. Azok a magyarok, akiket jövedelemszerzési kényszerből, a családjuk eltartásának parancsoló szükségszerűségéból, sikerült külföldre kényszeríteni, a legújabb árulás okán, néhány hét, vagy hónap után, már nem nyilvántartott magyarországi lakosok, hanem külföldre távozni szándékozók, a senkiföldjén hazátlankodók.

    Ezzel párhuzamosan, az állami szervezésben betelepítettek, még az ország területére való belépésük előtt, teljes jogú magyar állampolgárok. Természetesen nem magyarok. Nem egyéb ez, egy lakosságcserével megvalósítandó, hatalom biztosítási próbálkozásnál. Csodálkozom, hogy a Jobbik, mint a néppel egyedül rokonszenvező párt. Még nem adott be törvénymódosítási javaslatot, a választójogi törvényhez, miszerint: Szavazati joggal rendelkezik az a magyar állampolgár, aki saját személyében, a történelmi Magyarország területén született. Azok az emberek, akik elhagyták hazájukat a bajban, ne akarják kívülről mélyíteni a bajokat, inkább segítsenek, ahogyan sokan teszik is. gyermekeik, ha idegenben születtek, jöjjenek haza, és neveljenek itt gyermekeket, hogy tudják meg, mit jelent. Az itt nevelt gyermekeik, ismét befolyásolhatják az itthoni állapotokat. Aki, csak az ellenőrizhetetlen információkból alkot véleményt, ne adjon annak hangot szavazatával. Főként ne az. akinek fogalma sincs a valós magyar helyzetről, mert behívták a nép ellenségei, és némi értéktelen pénzért, mint egy zsibvásáron, állampolgárságot kapott, de az óta is cionista terráriumban él, és szükséges rosszként tekint a magyarokra, Magyarországon.

   Sok még a teendő, mire a magyar entitás felemeli a fejét, és méltó súllyal vesz részt az ország irányításában, de a folyamat elindult, és megállíthatatlanul halad.

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr515305470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása