évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Azonnal ható gyógyszer.

2013.05.28. 22:32 | béla lászló | Szólj hozzá!

 Sok értelmes, vagy legalább is annak mondott, és magát felettébb annak tartó ember, évek óta töri a fejét azon, hogyan lehetne Magyarországon gátat vetni, az egyre növekvő antiszemitizmusnak és rasszizmusnak.

   Mivel az okot senki nem keresi, az okozatot rrrva nehéz megszűntetni. Nem is sikerül, mert minden újabb próbálkozás, újabb olaj a tűzre, és csak fokozza a helyzet súlyosságát.

  Minél több holokausztot kényszerítenek a tantervbe, annál intenzívebben érdeklődnek a fiatal magyar elmék a valós helyzet iránt, és ez sokkal többet árt az ügynek, mint amit használni remél. Ritka az, az ostoba ember, aki úgy akar stabilizálni egy düledező hóembert, hogy disznópörzsölővel melengeti az alját, vagy további havat pakol a tetejére. Persze ilyen is van, mert ha nem lenne, nem lenne kerek a világ, az pedig kerek, „ha tetszik – ha nem”.

   Számos javaslat született már az antiszemitizmus és a rasszizmus együttes és hatékony felszámolására, de az érintettek, mindegyiket elvetették.

   Az egyik ilyen, hogy a szegregált vallási iskolákban, a tanulók 50 %- á nak cigánynak kellene lenni, mert a leghatékonyabb érv, a jó példa.

Ezt, zsigerből elutasítják.

A másik javaslat volt, hogy a leghangosabb fajvédők gyermekeit, a legzűrösebb, a másik kisebbség által leginkább uralt osztályokban kellene oktatni.

Ez sem tetszett.

  Javasolták, hogy legalább a szegregált iskolákat szüntessék meg. Nem tetszett

Ha a magyarok alakítottak külön osztályt vagy iskolát, az rögtön rasszizmus volt. „Amit szabad Jupiternek” tetszenek tudni? Amit a gyermekeknek szoktak mondani, a káros szenvedélyt űző szülők.

Közben, ezek miatt a kettős mérce alapján kipellengérezett dolgok miatt, a „világpolgárok” szavalókórusa, egyfolytában Magyarországot gyalázza. Ha azt látnánk, hogy szegény „nálunk üldözött” embereket, más államok befogadják, és ezek ott példás állampolgárokká válnak, talán a magyarokban lehetne hibát keresni. Amikor viszont azt látjuk, vagy legalább is tudjuk, hogy Hitler, emberekkel megrakott hajóját, a fajtársak, vagy legyenek akár hittestvérek, Amerikában, ki sem hagyták kötni, vagy azt, hogy az elmenekült „üldözöttjeink”, önként és dalolva térnek vissza az „üldözők” közé, erőteljesen megkérdőjeleződik az üldözésről szóló hírek valóságtartalma.

   Ha a külföld gyalázkodói, nem zsuppolnák haza, észvesztő sebességgel a „menekülteket” akkor, talán hiteles lenne az elítélő véleményük a Magyar rasszizmusról.

  Ha ez, ennyire nemzetközi probléma, csupa szívjóságból, mentsék ki „szegény üldözötteket” a karmainkból. Ha nem is mindet, de legalább a parlamentünkben ülőket kimentenék, szerintem azért is hálásak lennénk.

   Ha mindet kimentenék, le merem tenni a főesküt, hogy,  azonnal eltűnne az antiszemitizmus, és a rasszizmus, Magyarországról.

   Rajta hát liberálisok, tettekre fel fajvédők! Minden fajvédő család házába, egy virtigli kisebbségi családot befogadni, és azt követően suttogni rasszizmusról.

Kiabálni akkor sem, mert akkor egy szintre kerülnek az „üldözöttekkel”.

 

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr795331391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása