évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Akik többletjogokat akarnak…

2013.05.29. 22:48 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

https://www.youtube.com/watch?v=BaLHZnMqo9I   .,.. és az elmúlt húsz évben, kollaboránsaik segítségével, ki is verekedték, éltek is vele, de elég belőle.

Elnéztem ezeket a túlképzett pitekantropusokat. Szellemi szintjük, közösségi magatartásuk ellenére, épp úgy ruhát viseltek, mint az emberek. Hogy kerülhettek ezek Európába, ezen belül Magyarországra, ahol a legútszélibb magyar sem volna képes ilyen állatias módon viselkedni. 

 Amit gajdolnak közben, azt egy szemtanú lefordította : A felvétel készítőjének jobban tetszett a 3 lány(nekem is:-)

Lefordítom miről énekelnek: "ti mind gójok vagytok..élláélálá...azok is maradtok...élláélálá...itt ti csak kapáltok...élláélálá....vidáma­n kiálltjuk...élláélálá....elves­szük Hazátok...élláélálá..."

És a videóból kimaradt nyilatkozatuk:

kedves Barát! Ezt is te elkúrni. Mi lenni itthon, te lenni rabszolga. Ne is próbálni tenni ellen, mert te lenni antiszemita. Győzünk így is úgy is, nekünk lenni sok idő, nem számít..

Őszintén szólva, kétlem, hogy túl sok idejük lenne. Amióta István királyt elkapta a  „nyugati gépszíj” Mátyás idejét kivéve, próbálkoznak sikertelenül. Az óta eltelt, több mint ezer év. Ennyi volt! Idejük lejárt. Ha ez alatt nem sikerült a magyarokat eltüntetni a világ palettájáról, ennek szakrális oka van.

Isten velünk van, és nem ezekkel a …lényekkel.

   És még ezek, képviselnek magyarokat, a magyar parlamentben, ha tetszik – ha nem.

  Hát nem!

Nekem, és velem együtt nagyon sok magyarnak nem. Híres a toleranciánk, de azért véges. Nem vagyok fajgyűlölő, sőt… Azt hogy ezek, a közülük is válogatott vademberek előfordulhatnak Magyarországon, az annak okán fordulhat elő, hogy az európaibb társaik, túlsúllyal képviselik magukat a magyar politikában, és a világ számos országában. Megvetik az alapját az ilyen (ide nincs jelzőm). Mi eltűrjük. Miért???

  Hol ilyenkor a magyar büszkeség, a hazánkért, erkölcsünkért, biztonságunkért való kiállás? Sok kulturált magyar szemlélte végig az eseményeket.  Azon tűnődtem, miért nem zárták őket egyre szűkebb gyűrűbe, amelyben a végén, csak vigyáz-állásban várhatták volna be a metrót . Talán a szaguk miatt . Azt hiszem, mégsem. Mi, sokkal embertisztelőbbek vagyunk annál , hogy ilyet tegyünk, még akkor is, ha ilyen ember-állatokról van szó. Ez, az ilyen provokációk felszámolása, a csendőrség feladata lenne, ha lenne. Még sajnos nincsen, így bármelyikük bárhol hangoskodhat. Nem sokáig.

Nem bunkóval, vagy buzogánnyal kell őket eltávolítani, mint a középkorban. Elég, megfelelő törvényeket hozni, amelyek értelmében, nincsenek többletjogaik, és nem képviselhetnek magyarokat, kizárólag saját fajtájukat.

Olyan törvényeket, amelyek számukra is csak úgy teszik lehetővé itt az életet, ha magyar módra dolgoznak. Ilyen törvények megalkotásához magyar kormány, és magyar parlament kell, - ha tetszik-ha nem – nélkül.

   Alanyi jogunk úgy szavazni, hogy ez megvalósuljon, mégsem tettük eddig.

Miért?

Félünk? Mitől? Attól, hogy rosszabbul járunk? Ennél rosszabbul? Nehéz lenne.

A magyarság nem homokos, nagyobb része nem „szingli”. Itt, még élnek normális családok, ezeket akarják szétzúzni a multi-kultúrájukkal.

Nem hagyhatjuk! Nem tekinthetünk példaképnek egy olyan nőt, akit ők a saját kultúrájuk normái alapján állítanak elénk példaképnek. Nem lehet példakép Magyarországon, az a női főszereplő, aki ilyen olyan körítés mellett, a közelébe lévő valamennyi férfit „felpróbálja”, sem egy olyan férfi, aki isten adta fizikai erejével visszaélve, ronggyá veri, a ribanccá vált feleségét. Az ilyen nőtől a magyar elköszön, és hagyja, önmaga választott köztulajdon szerepében érvényesülni. Az ilyen nő, nyilvánvalóan köztulajdon, és a magyar már tudja, nem szabad privatizálni, bárhogy tukmálják is, mert abból csal baja lenne.

Ez, afrikai kultúra. Semmi köze Európához, Magyarországhoz meg végképp nincs. Az arabok és ők, megkövezhetik az ilyet, de náluk, éppen ezért, elő sem fordul. Nálunk szeretnék tömegesen elterjeszteni. Nekünk nem kell.

Van több ezer éves, az övéknél sokkal ősibb kultúránk, ezt kel megóvnunk.

Ha az kell, tőlük is.

Megszüntetve előjogaikat, a korrupciót, az erkölcstelenség állami támogatását, az alja, elmenekülne hazánkból. Aki maradna, azt bátran elfogadhatjuk, mert megtanult viselkedni, emberek között élni. Csak arra kell vigyázni, hogy az itt maradók se jussanak semmilyen közhatalomhoz, mert akkor ismét újjá szervezik a pusztítást. Magyarországon magyarok élnek, nekik kell a törvényeket megalkotni, a saját érdekeik szerint, ha tetszik-ha nem, bárki másnak.

   Ennek megvalósítása csak ránk vár. Ahogyan döntünk, ahogyan szavazunk, lélegzetvisszafojtva figyeli a világ. Várják a példát tőlünk, mert a magyarokon kívül, mindenki tudja, hogy a példa megteremtése, ennek a mocsoknak a visszaszorítására, a magyarságnak, Isten által elrendelt szakrális feladata.

  Nem késlekedhetünk, helyesen kell döntenünk. Sok emberért, és sok nemzetért vagyunk felelősek, és aki ezt nem tudja, az is felelős. A törvény nem tudása, nem ment fel senkit a felelősség alól.

   A magyarság, mindig Isten törvényét követte, ameddig a papok újat nem hoztak. (Isten helyett, Isten nevében) Most is azt kell tennünk, minden egyházi erőszak, és agymosás ellenére is, hogy végre megtaláljuk önmagunkban a Teremtő Istent, az Öreg Istent, a Magyarok Istenét.

 

Béla László 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr385333045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása