évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Félelmeinkről

2013.05.31. 00:34 | béla lászló | Szólj hozzá!

    Minden ember félti a létbiztonságát, a jövedelmét, a családját, egyszóval mindazt, ami az életét alkotja, és fenntartásához fontos. Ez természetes, és így is van rendjén, egyetlen kis különbséggel, nem félni kell, hanem józanul mérlegelni.

   Mi lenne ha … ?

 Mi lenne ha ? A mai, és hajdani kormánypártok eredményes (és hatékony nemzetközi kiválasztott csoportok) propagandája miatt, ismét közülük kerülne ki egy „magyar” kormány? Bekövetkezne mindaz, amivel a hatalomvesztésük esetén, előrevetülő negatívumként szajkóznak. Az adóság-teher miatti gazdasági összeomlás, a lopások miatti csőd, a mezőgazdaság, és élelmiszeripar szándékos megfojtása eu-s előírásokkal, (tyúkketrec) ebből következő élelmiszerhiány, éhséglázadás, (euro-gendfor) idegen csendőrségi ostrom, rengeteg áldozat, és vérbefojtása a kiéhezett tömegek jogos lázadásának, melynek végkifejleteként, Magyarországot benyelné a cionista globalista eu.

  Ez a terv. Legyen az bármilyen szándékú kormány, ebből az alomból, teljesen tehetetlen. Az „ellenzéki” kerekasztalnál, minden prominens személyiség, aláírt,

egy, nem publikus megállapodást, mely szembe megy az igazsággal, és minden nemzetközi joggal. Éppen ezért a megfogalmazása pillanatától érvénytelen, de ameddig ezek közül van bárki hatalmon, fejvesztés terhe mellett, végre kell hajtania, az ennek alapján érkező utasításokat. Lehet néphatalmi frázisokat szajkózni, mint a szocik, lehet nemzeti zászlókat lengetni, mint a Fidesz, de a pusztítás meg nem állhat. (cukor, cigaretta, termőföld, ivóvíz, makói gáz, meg a többi) Ennél rosszabb, és veszélyesebb helyzetbe, az ország lakossága, semmilyen körülmények között, nem kerülhet, tehát nincs mitől félni.

 

 

 Mi lenne ha…?

Ha a magyarok jelentős része felébredne, és megkerülhetetlen kormányzati pozícióba szavazná a Jobbikot?

Tökéletes patthelyzet.

A jobbik, egyetlen korábbi kollaboráns társasággal együtt nem működhetne, sem koalíciós, sem hallgatólagos alku formájában. Ha ezt tenné, azonnal elveszítené az emberek bizalmát, ahogyan Hornék elvesztették, amikor a hátukon cipelték be az SZDSZ.-t a kormányukba. Sajnos, csak az Szdsz.tűnt el a szemétdombon, a többi párt kiválasztottjai a helyükön maradtak, ha tetszik-ha nem.

 

   Mi lenne ha…?

Ha a magyarok, minden verbális és médiapropaganda ellenére, pusztán a gondolatátvitel útján, olyan megdöbbentő egységet mutatnának, hogy a Jobbikot egyedül, vagy Kásler Árpád frissen alakuló pártját, és a Jobbikot együtt, 70 % fölötti eredményhez juttatnák. Ez a két társság, vidáman működhet együtt.

Elveik nem ütköznek, mindkettő célja a nép, és a haza megmentése az árulóktól, és fosztogatóktól. Alkothatnának nagy-koalíciót, és hozhatnának végre magyar érdekű törvényeket, nem kikényszerített szavazógéppel, de a képviselők szíve szerinti döntésekkel.

 

Mi lenne ha…?

   A Fidesz frakció képviselői, időben észrevennék, hogy fordítva ülnek a dakota lován, és visszanézve vágtatnak, az út fölé nőt ág felé, és mielőtt az ág leverné mindegyiket, leszállnának a lóról, elhagynák a süllyedő hajót, vagy egészen visszavonulnának a politikától?

  Kormányválság, bizalmatlansági indítvány, időközi választások. A felelősséget mindenki tudja, csak éppen, senki nem veszi komolyan, gondolván, hogy ez egy következmények nélküli ország, és mindig az is marad. Egyedül Kásler Árpád volt az, aki kimondta, a helyzetért, nem Orbán a felelős, hanem minden egyes ember, akit a Fidesz dróton rángat. Mindenki felelős, aki a néptől kapott felhatalmazást, a nép ellen használva, visszaél a kapott hatalommal.

Ez a nomenklatúra, lehet, hogy izraeli, Likud támogatást élvez, de a hatalmát akkor is a magyar választóktól kapta, és cselekedeteivel, szavazataival, azoknak is kell elszámolnia. A vesztes kollaboránsok, most kórust alakítottak, a győztes kollaboránsok ellen. Hatalmas az összefogás, mert a húsos fazekat, vissza kéne szerezni. Arany szavaival élve „sem ide, sem oda, nem fütyül a madárka. Jobb felől üt, nekem fütyül, bal felől üt, nekem fütyül, elmehetnek” Tényleg elmehetnek, mert a húsos fazék a magyaroké. Mi tesszük bele a disznót, a marhát, a szárnyast, de nem azért, hogy más kiszedje, és nekünk még csontok se jussanak. Ennek most vége.

 

Mi lenne ha…?

Ha a nép alakít kormányt, mondjuk a Jobbik vezetésével, megváltozik itt a világ.

Sokan attól tartanak, Magyarország elszigetelődne. Na és? Rákosi példátlanul elszigetelt bennünket. Nyakunkban az orosz megszállókkal, mégis újjáépítettük a szétvert országunkat. A helyzet most sem rosszabb, sőt…

A nép kormánya, biztosan megtagadná az államadósságként ránk rótt kamattartozás, spekulációs részének megfizetését. Állami fennhatóság alá helyezné a Magyar Nemzeti Bankot, ezzel a forintkibocsátás jogát. Ezzel bezárná a spekulánsok előtt a magyar emberek zsebét. Kilépne az eu.-ból.

Ezzel megszűnne az ország ellen, szerződéses alapon végrehajtható katonai agresszió „törvényes” lehetősége. Az eu. tagdijak az országban maradnának.

Megszűnne a szoci elvtársakból, és a fideszes elvtársurakból alakított zöldbárók, földalapú támogatása. A magyar gazda, végre művelhetné a földjét, lenne élelem. Visszakapnánk a vámbevételeinket, ezzel együtt, a nemzeti és területi függetlenségünket. Az itt maradó eu. tagdíj, a vámbevételekkel, a tolvajlás megszűntével, búsás fedezet az újjáépítésre. A forint kivonása a világpiacról, a „számlapénzek” leírása, a bankjegyek visszatartása, valószínűleg nagy keresletet eredményezne. Kivált akkor, ha magyar libamájhoz, gabonához, borhoz, vagy bármilyen magyar áruhoz, csak és kizárólag forintért lehetne hozzájutni. Nem vagyok közgazdász, nem jósolhatom meg a Forint árfolyamát, de elképzeléseim azért vannak.

Néhányan tartanak egy ilyen esetben, nyílt katonai agressziótól. Nem olyan bátrak a fosztogatók.

Villon szavaival élve : "...és nyakamon érzem, hogy seggem míly nehéz." Ezzel ők is így vannak. Hatalmas a szöveg, de a lyukba egy zabszem sem férne. Iránnal, Amerika népével a hátukban, Oroszországgal szemben, nem jut eszükbe, Európa közepén, katonai agresszió, egy legitim kormány által vezetett, és semmilyen szerződés alapján meg nem támadható Magyarországgal szemben.

Mi pedig, leszámolva a tolvajokkal, bőségben építhetjük újjá hazánkat, állíthatjuk vissza önvédelmi erőinket, Hiába romokban a gyáraink, munka lenne, hisz az újjáépítés is munka, pénz pedig lenne rá. Embargó, és hasonló baromságok pedig, a magyart soha sem hozták zavarba, mert bármit, amire szüksége van, képes előállítani magának.

  Nem is rossz perspektíva. Józanul át kell gondolni, oszt had szóljon!

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr165336898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása