évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Ez sem a teljes valóság !

2013.06.01. 10:48 | béla lászló | Szólj hozzá!


A Földtörvény 2/3-os lesz, tehát megváltoztathatatlan! 

Hosszú évtizedekre de legalábbis a ma élő, és az elkövetkező generációk életére eldönti, hogy "KIÉ LEGYEN A FÖLD, ÉS HOGYAN?" Eldönti, hogy megmaradhat-e a vidék, biztonságos lesz-e a jövő?

Felfoghatatlanul nagy a tét, és a parlamenti képviselők jelentős része nem a mi érdekeinket képviseli - tisztelet a kivételnek - ezért oda kell mennünk, és kinyilvánítani az akaratunkat, figyelmünket, figyelmeztetni őket 2/3-os felelősségükre. Nem lesz több esélyünk! 

A magyar nép most megmutathatja erejét. Hát mutassa meg! 

Szeretettel várjuk június 3-án 18.00 órakor az Alkotmány utcába! (A Parlamenttel szemben, a Vajkay utca kereszteződésénél.) A tüntetés meghívóját megtekintheti a Váralja Szövetség hivatalos Facebook-oldalán: https://www.facebook.com/varaljaszovetseg 

Köszönjük figyelmét! 
Váralja Szövetség

(Nemzeti Hírháló)

 Hiba azt állítani, hogy bármi is megváltoztathatatlan. Hogy ez mennyire tévedés, azt az Orbán kormány kétharmaddal pusztító időszaka, a napnál is fényesebben bebizonyította. Kétségtelenül fontos, az ország, és nemzetellenes lépések elleni vélemény nyilvánítás, de ha ez nem jár a kollaboráns kormány elsöprésével, akkor csak igen szerény részmegoldás.

    A választásokra kell, az igazi népi összefogás, az egymás, és a nemzet iránti felelősségünk tudatosulása, mert igazi eredményt, csak a kollaboránsok teljes, és végleges eltávolítása jelentheti, az ország politikájából. A magyar kétharmad, bármit megváltoztathat, csak létre kell hozni!

Természetesen, nem a Soros féle alomból, akik eddig juttatták hazánkat. Teljesen új vezetés kell. Ez lehet, akár  a Jobbik is. A fasizmus dumától nincs mit félni, mert az kiabál, akinek a háza ég. A cionisták, a történelemben még soha nem látott fasizmus megvalósításán dolgoznak, de ezt ők, a saját javukra, az emberiség pusztítására szeretnék. Aki ezt a szemükbe mondja, azt antiszemitázzák, fasisztázzák. Nem kell a vakítás. A Jobbik, a képviselők visszahívhatóságáért száll síkra. Ez azt jelenti, hogy bármilyen választási eredmény  (győzelem) esetén sem tekinti magát, szükségszerűen négy évig   magyar kormánypártnak. Ha intézkedései nem egyeznek a nép szándékaival, visszahívhatóak. Új, a nép számára elfogadott kormány alakulhat, nem úgy, mint az elmúlt húsz-egynéhány évben. Rosszabb az a kormány, aki tömeges tiltakozások hatására változtatja meg (színleg) elképzeléseit, mint az, akinek eszébe sem jut olyan terv, ami ellen széles tömegek tiltakoznának.

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr25338670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása