évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Nem vagyunk egyedül !

2013.06.01. 10:20 | béla lászló | Szólj hozzá!

Láthatóan beindult az emberiség automatikus immunrendszere.  Sajnálatosan a 24. órában, de még mindig, a végső összeomlás előtt.

Putyin orosz államfő, egyértelmű állásfoglalása, a különböző országokban, így Oroszországban is antiszemitizmust üvöltő, bomlasztó kisebbségekkel szemben, félreérthetetlen, és egyértelmű igazságokat állapít meg.  Kimondja, téved az a fajta ember, aki azt hiszi, módja és lehetősége van, a világ bármely országát, a saját kedvére formálni, csak azért, hogy ott ő, jól érezze magát.  Egyetlen népet sem érdekel, hogy területén, mikor érzi legjobban magát a kisebbség. Kivált nem akkor, ha követeléseik miatt, az államalkotó nemzetnek kellene rosszul éreznie magát.  

       Putyin egyértelművé tette, nem tűrik el, hogy beszivárogva, (vagy beözönölve, mint 1917-ben) az orosz vezetésbe,  kísérleteket tegyenek az orosz törvények megváltoztatására.

     Magyarország, még sarkosabb helyzetben van. Itt 20 év óta, a politikában, nem jut érvényre, a magyar érdekek képviseletének hangja. A hang megvan ugyan, de a kétharmados szavazógép elnémítja. Később, a kétharmad kezdi hangoztatni, amit korábban lesöpört, de leginkább, nem hajtja végre, csak élénken helyesel. Amikor pedig, egy képviselő, ennek okára rámutatni akarván, a nyilvánosság elé kívánja tárni, kikből is áll a magyar parlament pontosan, akkor multinacionális huhogó kórusnak intenek be az érintettek, hogy így próbáljanak nyomást gyakorolni, a magyarság legbelsőbb ügyének, bel, és külpolitikájának, általuk kívánt mederben tartására. Ezt is el lehet érni a felszínen, de az emberek szívében, gondolkodásában, az ilyen arrogáns reakció, hatványozottan növeli az ellenállást önmagával szemben. Ennek is egyre nyilvánvalóbb jelei mutatkoznak.  

    Mindezeken túl, sokan várják tőlünk, a világ zsarnokságával szembeni példamutatást, mint 1956-ban. Most, nem fegyveres megmozdulásra van szükség, mert a közellenség épp ezt szeretné. Most, az egységes gondolkodásra, méginkább, az egységes szavazásra kell koncentrálnunk, amellyel kisöpörhetjük hazánk politikájából az idegen gondolkodás, követelőzés hangját, és érvényesülési lehetőségét. Senki ne higgye, hogy a magyar, csak fegyverrel a kézben lehet hős. Hazájának, épp úgy hős polgára, ha elmegy szavazni, és józan megfontolásból, szavazatával segít elűzni, a nyakunkra telepedett, és a fejünkre nőtt élősködőket. A hős, nem az, aki nem látja a veszélyt. A hős, a bátor magyar, aki ha lát is veszélyt, akkor is teszi, amit fontosnak tart, és nem azon agyal, hogy a fiamat kirúgják a politika miatt, németországi, vagy angliai állásából. ( Egyébként soh'sem fogják. ) Ha itthon, olyan változások lesznek, melyek miatt, politikai-gazdasági nyomásgyakorlás okán bárkit is elbocsátanának, az azt is jelenti, hogy végre a magyar szakembernek, Magyarországon van munkája. Dolgozik az újjáépítésen, az új üzemek beindításán, az igazság alapján álló új magyar jogrend kialakításán, vagy éppen a nemzetellenes bűntettek feltárásán, következményeik felszámolásán.

   Sokan figyelnek ránk, és sokan szurkolnak azért, hogy a magyarság, végre teljesítse szakrális elhivatottságát, és a saját háza táján, szüntesse meg, a cionista terjeszkedés minden lehetőségét. Nimród, Attila, Mátyás, Rákóczi, noha időlegesen megoldották, de az erőszak eszközeivel. Ez, nem a magyarság szívbéli eszköze, ezt csak kűlső körülményekkel kényszeríthetik ránk.

   Végleges, és örök érvényű megoldás, csak békés eszközökkel születhet, és fenntartása, csak folyamatos, állandó, szigorú figyelemmel lehetséges, mert az emberiség közellensége, szakavatott mestere a beszivárgásnak, és a belülről történő bomlasztásnak. Nem engedhetjük tovább, mert nincs hova visszavonulnunk. Hazánkat, nemzetünket, csak akkor óvhatjuk meg a módszeres elpusztítástól, ha egységben, magyar bátorsággal előre megyünk, és gőzhenger módjára egyengetjük el az utat, gyermekeink számára.

http://kuruc.info/r/21/112984/


Béla László

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr335338556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása