évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Uniós európai mintára.

2013.06.06. 23:19 | béla lászló | Szólj hozzá!

Trianon-napi ajándék Strassburgtól: jogszerűen fosztják meg állampolgárságuktól a felvidéki magyarokat

Június 4-én az Európai Emberi Jogi Bíróság elutasította Fehér István és Dolník Erzsébet, két állampolgárságát vesztett felvidéki magyar panaszát. A tót külügyminisztérium közleményben üdvözölte a döntést, mely szerint Strassburg nem lát jogsértést abban, hogy Fehér és Dolník elvesztette szlovák állampolgárságát, miután bejelentették, hogy felvették a magyart.



További részletek: http://kuruc.info/r/3/113282/#ixzz2VSupnLnW

  Az Eu. a tagállamoktól elvárja, sőt megköveteli a „jogharmonizációt”.

Nosza, itt a lehetőség és egyben az elvárás is. Meg kell vonni a magyar állampolgárságot azoktól a kettős állampolgároktól, aki nekünk valamilyen okból nem tetszenek. Nem tetszenek és nem is tetszhetnek azok a kettős állampolgárok, akiknek állama, állami politikája, hazánk felvásárlását deklarált célként jelöli meg, Ezektől az európai joggyakorlat alapján, azonnal meg kell vonni a magyar állampolgárságot. Egyből megszűnik a Gyöngyösi féle „listázás” eget rengető felháborodásának oka. Nem készít senki, semmilyen listát, hanem ezeket az embereket, mint idegen állampolgárokat, egyből, gondolkodás nélkül, ki kell tiltani a magyar közéletből.

    Ezek egyre hülytelenebbül hozzák meg döntéseiket. Ők is tudják, hogy időzavarba kerültek. Hangoztatják ugyan, hogy rengeteg idejük van, de tudják, hogy bizony nincsen. Ebből származik az esztelen kapkodás, az átgondolatlan döntések. Az Eu. kiválasztott vezetői, hatalmasat akartak rúgni a magyarokon, de ebből, inkább, bomba öngól született.

  Elgondoltató, hová tűnt döntéseikből, a korábbi évszázadok megfontoltsága? Ahogyan megszervezték Európaszerte az irányításuk alá vont egyházakat, tűzzel, vassal, vérrel, mert katonailag nem bírtak Árpáddal, és a magyarokkal. (907 pozsonyi csata) Ahogyan kirobbantották a Francia forradalmat, hogy a nép, maga végezze ki a hatalmuk kiteljesedésének akadályaként uralkodó dinasztiát. Ez volt az utolsó eredményes döntésük. A Romanovok kiirtása már visszaütött. Hatalmas ellenfelet hoztak létre a Szovjet Unióban, önmagukkal szemben, mert, ahogy a Romanovok alatt, Sztálin és utódai alatt sem tudták úgy a befolyásuk alá vonni, ahogyan Amerikával tették. Az első világháborúban, azt el tudták érni amerikai hátterükkel, hogy Magyarországot földrajzilag lemészárolják, de Horthy vezetésével a magyarság felemelte a fejét, és példát adott a magyar kitartásból, szorgalomból, kreativitásból és becsületből. Ez a mag nem kelt ki. Muszáj volt kirobbantani a második háborút, és ebbe beugratni a magyarokat is. Ez sem hozta meg a várt eredményt. A háborút, nagyobb részt, a Szovjet Unió nyerte, így nem kebelezhették be a Kárpát-merdencét. Igaz, Sztálintól és utódaitól hatalmas koncot kaptak, de teljhatalmukat 56-ban a magyarság, dicső hősiességgel, önfeláldozással, valamelyest visszaszorította. Kellett egy nagy szlogen, a „rendszerváltás”, hogy az ismert, és mindenki számára világos, hatalmas pusztítást véghezvigyék. Ők, azt hiszik, képesek annyira megzavarni a magyarok ítélőképességét, hogy az idők végezetéig kollaboráns kormányokat válasszunk. Ez súlyos tévedés. Az elmúlt választáson, nagyon rezgett a léc. A mai kétharmad, csak a törvénytelenül nyitva tartott szavazó helyiségeken, és hasonló  "jelentéktelen" dolgokon múlott.

   Ebbe sem haltunk bele. Megfelelő kormánnyal, amiben az európai jog alapján, nem lehetnek idegen ill, kettős állampolgárok, fel fogjuk építeni hazánkat. Újrateremtjük az ipart, a mezőgazdaságot, a belső ellátás minden ágazatát. A tolvajok kiküszöbölésével mindenünk meg lesz, sőt, még el is adunk. Ha nem kell nyugaton, eladjuk keleten. Tiszta sor.

  Magyarként, örülnünk kell, hogy ilyen eszement döntéseket hoznak, és ezzel teremtik meg a lehetőségeinket. a tőlük való megszabadulásra. Először, az uniós jogi állásfoglalás alapján, meg kell szabadulnunk a belső ellenségtől, és csak utána kell kilépnünk, ebből a visszájára fordított cezaromániás vezetésű gyülekezetből , hogy soha többé ne veszélyeztethessék a cukorgyárainkat, az iparunkat, a földjeinket, az életszínvonalunkat, a cigarettánkat és a tyúkjainkat.

    Szeretettel, és nem gyűlölettel kell megválnunk tőlük. Mindezt az ő érdekükben, hogy ne tudjanak több visszafizetni való kért okozni hazánknak.

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr885348991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása