évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Ha a Jobbik kormányra kerül…

2013.06.12. 23:56 | béla lászló | Szólj hozzá!

Ajándék Kazincbarcikának a Fidesztől: a putrikból a magyarok lépcsőházaiba költöztetik a cigányokat

Kazincbarcika lehet a Fidesz "romastratégiájának" egyik újabb áldozata, a kormány ugyanis 200 millió forintért kíván "lakhatási integrációt" megvalósítani a borsodi városban, figyelmeztet a Jobbik. Az újabb "felzárkóztatási" őrület lényege: felszámolni a cigánytelepet úgy, hogy az ott élőket beköltöztetik a törvénytisztelő többség szomszédságába. A program szerint lépcsőházanként két lakást lehet erre a célra igénybe venni.

További részletek: http://kuruc.info/r/2/113558/#ixzz2W2UheVFb

…arany élete lesz a romáknak. Nyilvánvalóan nem szűnik meg a gondoskodás a magyar állampolgárokról. Éppúgy megmarad a roma-stratégia, ahogyan eddig, egy pici különbséggel.

    Ha 10 roma családot kimentenek a putriból, abból hármat költöztetnek magyarok lakta környékre, és hetet, az elkülönített zsidó kolóniákba.

Hogy mely család hova költözzön, ezt az állam határozza meg. A romák,

és magyarok között, állítólag gyűlölet van. (én ezt, nem általánosan tapasztalom) A zsidók viszont, kifejezetten kedvelik, felkarolják a romákat, és bennünket kárhoztatnak, amiért nem tudjuk kellőképpen értékelni a roma kultúra értékeit. Semmi baj!

A Jobbik, szerintem megfogadja az intelmeket, és eddig, soha nem látott lehetőséget ad a zsidóknak, hogy bemutassák, miként kell tisztelni a roma kultúrát, hogyan kell toleránsnak lenni velük kapcsolatban. És ez nem harag, gyűlölet, vagy bosszú. Ez a legnagyobb szeretet megnyilvánulása, hiszen lehetőséget ad a romáknak, az emberibb életre, és a zsidóknak, hangoztatott elveik gyakorlati bizonyítására is.

Ez teljesen megfelel a bibliai elvárásoknak is, hiszen a törvény azt mondja, amilyen pohárból téged itattak, ugyanolyan pohárból itasd te is őket, de kétannyit tölts a poharukba, mint ők a tiédbe töltöttek.

Amen!

Béla László

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr705358232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása