évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Lassan derülnek ki a csalások

2013.06.24. 19:29 | béla lászló | Szólj hozzá!

 Ahogyan Isten malmai lassan de biztosan őrölnek, a csalások is, ha lassan is, de biztosan kiderülnek.

Milyen csalásokról írok?

Azokról a pénzügyi csalásokról, melyeknek alapján és felhasználásával, a magyar kormányok hallgatólagos beleegyezésével, (ne mondjam cinkosságával)

magyarok házait árverezik el, jogtalanul és indokolatlanul.

Anno, a „rendszerváltáskor” (nem bajor) osztrák körök megfogalmazták, Magyarországgal az a bajuk, hogy a legtöbb ember, saját tulajdonú házakban él.

Ezzel az a „baj”, hogy nem lehet béremelésekkel zsarolni, tehát, ezt a struktúrát módszeresen át kell alakítani. Az átalakításnak, ezt, a tisztességtelen módját találták ki. A deviza csuklyába húzott, visszafizethetetlen hiteleket.

   Túl azon, hogy így megoldhatónak vélték az ingatlantulajdonlás kérdését, még ezen felül, a bankok hatalmas hasznot húztak a csalásokból.

  Azt a tényt, hogy ezt a regnáló kormányok, és azok pénzügyi szakemberei eltűrték, és hallgatólag támogatták, én, csak nemzetárulásnak tudnám minősíteni, ezért nem minősítem. Erre a nép a felhatalmazott, gondolom él is a jogával, noha eddig, ennek, nem sok jelét látni.

  Sorra választunk meg kollaboráns, pénzügyi ellenségeinket támogató kormányokat, nehogy a „fasizmus” kreált vádjába essünk. Ezenközben, mindig abban bízunk, hogy a soron következő kormány, kevésbé lesz tisztességtelen az előzőnél. Ez mindig a visszájára lesz igaz, de ezt csak akkor tudjuk meg, amikor parlamentáris eszközökkel már meg nem változtathatjuk.

   Hiába hirdeti a Jobbik, a képviselők visszahívhatóságának fontosságát, nem hiszünk neki. Inkább hiszünk az ezer helyről trombitált fasiszta rágalmaknak.

  Lelkünk rajta. Ha már teljesen tönkretettek, hajléktalanokká, munkanélküliekké váltunk, egy tollvonással szűntethetnek meg bennünket, azzal, hogy nincs nyilvántartott címünk, mert az, csak az ingyen lakáshoz juttatott, új „magyar állampolgároknak” van.

    A háttérhatalom, meghirdette, elkövet mindent, hogy Magyarországnak, nehogy legitim magyar kormánya legyen, mert azzal szemben, tehetetlen lenne.

Azzal akarnak félelmet gerjeszteni az emberekben, elhíresztelik, hogy a szavazófülkék be lesznek kamerázva. Na és! Nincs egyetlen olyan hülye magyar, aki ettől megijedne. Mindenki elmehet szavazni, teljes lelki nyugalommal, és egy esernyővel, nagykendővel, vagy bármilyen alkalmas eszközzel. Megválaszthatja a számára szimpatikus kormányt, aki a hatalom átvétele után, végre kimázsálhatja az éveket, a fosztogatóknak, és a választási csalást elkövetőknek, vagy bűnrészeseiknek.  Anno, a Kubatov-listákra legyintettek, lehet, hogy erre sem tesznek egyebet. Nem baj! A tényleges hatalom, akkor is a nép kezében van, neki joga mázsálni, és ez idő szerint, valószínüleg meg is teszi,

    Ez még mindig jobb alternatíva, mint a harc a túlélésért, a megmaradásért.

Remélhetőleg a saját hibájából tanult már a nemzet, és megfogadja Wiktor tanácsát. Nem azt figyeli, mit beszél, hanem, mit tesz, és azt is értékeli.

Béla László

https://www.youtube.com/watch?v=oe6RBjt5nuA&list=TL8UsYaJvHTTg

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr835376249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása