évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Nemzeti a nemzeti?

2013.07.07. 21:55 | béla lászló | Szólj hozzá!

 Régi gyakorlat Magyarországon, hogy az idegen szándékból hatalmat bitorló kormányok, vagy diktátorok, ország, és népellenes lépéseiket, mindig nemzeti jelszavak mögé rejtették, a nép akaratából történt változásként próbálták, ellenállás nélkül, lenyomni a magyarság torkán. A magyarok végtelen toleranciájából adódóan, ez mindig sikeres volt.

  Az a tény, hogy egy-egy ilyen intézkedés hatására, nem kerültek elő azonnal a fegyverek, vagy a Fa-testápolók, az nem jelentette azt, ahogyan most sem jelenti, hogy a nép, elfogadta volna, saját szándéka szerint valónak a tolvajlást.

Amikor a szovjet letarolás után, a szkinhed (bőrfejű) Rákosi uralma alatt, államosították a 100 főnél nagyobb gyárakat, az egybeesett a nép szándékával.

Amikor a Weisz Manfréd gyárból Rákosi Mátyás Vas és Fémművek lett, az már az emberek nagy részében ellenérzést váltott ki. Egyértelművé tette, hogy a magyarok szorgos munkájából keletkezett gyár, pusztán, egyik zsidó kezéből, egy másikéba került, mégsem szóltak semmit. Nem is lehetett, abban a nemzetközi helyzetben. Amikor a legkisebb vállalkozásokat is megszüntették, az már érvágás volt a lakosság ellátásán. A legnevetségesebb és legszégyenletesebb mégis az volt, amikor megirigyelték a gyepmesterektől a végterméket, amit anno merőkanállal (cserpákkal) szedtek ki a pottyantós árnyékszékek gödreiből, és megszüntetve ezeknek a közegészségügyi vállalkozásoknak a státusát, létrehozták belőlük, a „ Szervestrágyagyűjtő Nemzeti Vállalatot” az már közröhej tárgyává vált. A magyarok, nyíltan kinevették bábkormányukat, de nem lázadtak.

   Az orbáni csapat sem talált ki újat. Akkor is, most is, minden gazemberség nemzeti színekbe volt öltöztetve. Viktorék szolgaian lemásolták a „NAGY  ELŐD” taktikáját. A nép most sem szól semmit, csak gyűjti emlékezetében a sérelmeket.

   Amikor a szemembe ötlik egy ilyen egységesített NEMZETI tábla, talán nem is a mutyi jut eszembe, vajon ki keresett ezen, milliókat, inkább elfog a nevetés.

Eszembe jut a nagyapám elbeszélése, erről a bizonyos NEMZETI vállalatról.

  Most sem cselekszik a nép. Nem szerez érvényt, jogos elvárásainak. Tűr, néha tüntet, de rohamosan erősödik. Nő az egyetértés, csökken a bitorlók megosztási kísérleteinek eredményessége. Vonulgathatnak a buzik. Csak messziről fujjogják őket. Undorodnak a magatartásuktól, de ebben, nem gyűlölet van, csak a pimaszság feletti jogos felháborodás. Bárkinek saját joga eldönteni, hogyan él.

Aki viszont a devianciájával henceg, az szánalmasan buta. Őket, a legtöbb egészséges ember csak sajnálja, ahogyan azt a kormányt is, akinek hatalma megszerzéséhez, és megtartásához, ilyen rétegre kell támaszkodnia.

Nem lehet hosszúéletű, ahogyan Rákosi sem volt.

  Ma viszont, egészen más a nemzetközi helyzet. Ma Magyarországnak, megsemmisített védelmi képessége ellenére se kell, bármilyen politikai változás ellenére, vagy következményeként, katonai agressziótól tarania.

  Szemmel látható sebességgel csökken, a zsidó világhegemónia befolyása.

Sok olyan hatalom van, aki egy Magyarország elleni agressziót, a saját területe ellen elkövetettnek ítélne, és annak megfelelő választ is adna rá.

  Természetesen, ne váljon az ország hadszíntérré, mint 56-ban, de bárki nyugodtan szavazhat egy becsületesebb politikára, minden félelem nélkül.

 

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr65395240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása