évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Sokan hiszik azt…

2013.07.07. 17:01 | béla lászló | Szólj hozzá!

… hogy a szükséges és elkerülhetetlen változások, Magyarországon, a jelenleg jólétben élők leszegényítését jelentik. Épp ebből következően, sokan támogatják azt a politikát, ami  unió-vazallus, mindenben alkalmazkodó, az unio minden, megkérdőjelezhető elmeállapotban hozott döntésének, megfelelni akaró alapállású. Ilyen az orbáni politika is, a hangsúlyozott ellenállás ellenére is.

  Az ilyen döntéseknek, (tyúkketrec, malaclabda, tehénfing-adó) még a megjelenítése, a gondolatban történő felvetése is, enyhén szólva, a vezetők, vagy a testületek alkalmatlanságára enged következtetni. Ezek kikényszerítése, mint pl. a tyúkketrecé, már komoly károkat okoz a tagállamok gazdaságainak. (óvatos becslés szerint, az unióban 50 millió tojótyúk kivágását eredményezte, ami a hazai tojásárak jelentős emelkedésével is járt) Semmivel nem lett volna betegebb ötlet, a tyúkfarmokat kötelezni tyúkpszichiáterek alkalmazására.

Ez, éppen annyira értelmetlen, de sokkal kevesebbe kerül. Ezen túl, mivel

Dr. tyúkpszichiáterek még nincsenek, nem lehetett volna képesítéshez kötni az állások betöltését, így, sok képzetlen munkavállalónak jelentett volna munkalehetőséget. Szinte látom magam előtt, a felzárkóztatandó munkavállalót, amint havonta egyszer, magára ölti a fehér köpenyt, és belibeg a fizetéséért, mert a tyúkpszichiátriát, távmódszerrel intézi. Kötelező elhinni, nehogy a rasszizmus hibájába essen a vezetés. Népes család többi tagja, a segílykéért áll sorba az önkormányzatnál.

Segélyt sem kellene fizetni, legalább ennek az embernek, ez is némi megtakarítás. Rémülten kapom magamat rajta, hogy lassan, az én fejem is, uniós csavarra jár. Ettől mentsen meg az Isten minden jóérzésű embert.

  Félretéve a tréfát, elgondolkodtató, mivel magyarázható, az, a folyamatos perpatvar, ami Orbán, és az unió között folyik?

  Ez is, mint még néhány dolog, része a szemfényvesztésnek. A globális politika, nyugaton, kezdettől fogva erről szól. Korábban, a szovjethatalom, némi védő ernyőt tartott fölénk ebben a kérdésben, így ezek a hatások, csak „begyűrűzhettek”, de az ország helyzetét, döntően nem befolyásolhatták. A szovjetek, így is, el tudták vinni amit akartak, és számunkra sem volt nélkülözés, hajléktalanság, munkanélküliség. Ők, etették a „birkát”, amit nyírni akartak, mert a gyapjú kellett nekik, a háttérmaffia megölné, és megnyúzná, mert a területre, magyar hazánkra fáj a foga. Sajnos, ezt, még mindig nem látják elegen.

Visszatérve az orbáni szabadságharcra.

Az uniónak, meg van, az országokat felszámoló koncepciója. Ennek direktíváit, kiporciózza, az adott országok kézben tartott vezetőire, akik ezt gátlástalanul végrehajtják. Ennek terheit érzik a nemzetek, amiből ellenérzés keletkezik, az adott kormánnyal szemben. Ezt csökkentendő, a kormányok, visszamutogatnak az unióra, őőőő az oka. Mindeközben, az unio, támadja az országok kormányait,

kifogásolva azokat a szabadságkorlátozó intézkedéseket, melyeknek bevezetését épp ő rendelte el, nem nyílt, „belső” utasításban.

Pszichológia az egész, a megtévesztés pszichológiája. Széles látókörű, kiegyensúlyozott ember kell ahhoz, hogy ne üljön fel egy ilyen hintára.

Ilyenből nincs még elég közöttünk. Nem is csoda. Állami szándék, a létbizonytalanság megteremtése, fenntartása, és fokozása, miközben a kommunikáció, a munkahelyteremtésről, a lakosság érdekvédelméről szól. Természetes, hogy ilyen körülmények között, nincs energia a gondolkodásra, a látókör szélesítésére, hanem legtöbben, sodródnak az árral, és hagyják, véleményüket a beépített emberek által kialakítani. Itt, a kézzelfogható eredmény, a megnyomorító mutyizó hazaárusító 2/3. Egyetlen fajsúlyos ember került bele, de  már kilépett.

  Hazugság, hazugság hátán.

Ezzel a technikával, még azt is elérték, hogy egy orbáni vezetés, kétharmaddal kerüljön hatalomra. Ez, nem az ő eredményünk, hanem a mi szégyenünk.

  Amikor világszerte minden nép tüntetve utasítja el ezt a hegemóniát, akkor bennünket, rasszista, fasiszta rágalmakkal, el lehet téríteni attól, hogy segítsünk magunkon. És ezel, éppen, a hazánkban idegen nacionalizmust, kisebbségpárti diszkriminációt megvalósítók mernek rágalmazni bennünket.

Mi kell még a magyarságnak az ébredéshez?

Sokan hiszik, hogy nincs kedvezőbb lehetőség, pedig van. Nem is elérhetetlen, csak nem a rágalmakat, hanem a cselekedeteket kell figyelni. Ez, alapköve volt az orbáni kinyilatkoztatásnak is, amikor hatalmának megteremtéséért kilincselt Jeruzsálemben: „Nem azt kell figyelni, mit mondok, hanem azt, amit teszek.”

A dolog egyetlen szépséghibája, hogy ő, ezt nem a magyar népnek, hanem izraeli gazdáinak mondta.

Már mi is látjuk, mit, miket tesz, és legtöbben köszönjük, nem kérünk belőle.

 

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr825394727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása