évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Hamar levették…

2013.07.12. 01:49 | béla lászló | Szólj hozzá!

  Megszokott gyakorlat, hogy a Google, keresőablaka fölé kiírja a nevét.

Ez, teljesen természetes. Apró figyelmesség a felhasználók felé, hogy néha, ünnepi alkalmakkor, vagy ha épp olyan kedve szottyan, díszes feliratokkal helyettesíti. Az már hab a tortáján, ha valami animációt tesz hozzá, de az igazán nagy buli, amikor az animáció interaktív, és a felhasználó beleavatkozhat a képsorokba.

  Néhány napja is egy ilyennel találkoztam, az 1947-es Roswelli ufo-baleset évfordulójára tekintettel. Ez már magában is rendhagyó. Ahhoz vagyunk szokva, (mi egyszerű emberek) hogy aki ufót lát, vagy arról beszél, azt a média nem teszi képernyőre. Ha mégis, akkor rövid úton igyekszik bebizonyítani, hogy a delikvens nem látott semmit, alkoholista, fantaszta, fájdalmasan alulművelt, netán skizofrén elmebeteg, de semmi esetre sem normális ember. Ez a hozzáállás, mostanában, némiképp tompulni látszik. Egyre több, és egyre tárgyilagosabb szó esik a jelenségről.

Valami megmozdult a háttérben.

Én tudom, legalább is tudni vélem, micsoda.

Elszakadt a „horgonylánc”.

Az embereknek mindent megmondó akadémikus tudomány, 1947 óta, lehorgonyozta magát, a tagadás, a hallgatás, a félretájékoztatás helyén.

Most, elmozdulni látszik erről a helyről, mert annyi cáfolhatatlan tény került napvilágra, hogy ezeknek együttes ereje, már eltépte a hazugság, és félrevezetés horgonyláncát. Az események, régóta rángatják már a láncot. Ezt észlelve, a filmvilág, (értsd Holywood) sorozatban kezdte gyártani az ufós történeteket.

Talán igazában az ET-vel kezdődött, de ezt elkúrták. A történet olyanra sikeredett, hogy az emberekben érdeklődést, és szimpátiát váltott ki.

Néhány csoport szerint hatalmas hiba volt, azonnal jött a helyreigazítási dömping. Hatalmas költségvetéssel, és nem kisebb közönség-érdeklődéssel, futószalagon születtek, a gonosz idegenekről szóló filmek. Bemutatták, hogyan szállják meg, hogyan pusztítják el a földet a betolakodók, az ember számára elképzelhetetlen technikájukkal és technológiájukkal.

          Ennek a kampánynak kettős célja volt.

Részben, félelmet akart kelteni az emberekben, mert aki fél, kevésbé figyel, korlátozottabban gondolkodik, és könnyebben irányítható, félrevezethető.

Másrészt, ki akarták alakítani az emberi társadalomban, az idegen civilizációkról, a határozott ellenségképet. Ez, csak részben sikerült.

Ennek a törekvésnek, remélhetőleg utolsó, finomított zsengéje a Google évfordulós animációja.

   Mit is mutat fel, ez a játék?

Mindenekelőtt, egy UFO-t. Alatta a film-indítás jellegzetes, közismert háromszögét is megtaláljuk.  Aki még nem rettegett eléggé az UFO-tól, és rá mert kattintani a háromszögre, annak a megfélemlítése ezzel megkezdődött.

Az UFO, valószínűtlen frekvenciában és amplitudóval remegni kezdett. Megindult alatta a háttér. Rövid röpte után, megjelent alant a képen 3 épület.

Ezeket az UFO fénygolyókkal megbombázta, de már nem robbantak ízeikre, mint a filmekben, csak megesett az eset. Azután, feltűnt egy vulkán, a maga füstjével, morajával, és a kráter tetején álló, tűzálló ufonautával. Lába alatt, mint egy metszeten, a lávakamra, egy sötét folt. Elé kattintva, egy út jelent meg, amelyen az egérrel csalogatni lehetett a figurát. Lejött a hegyről a keresztútig. Ott balra, vagy jobbra ment, ahogy az ügyfél parancsolta. Balra talált egy legelésző tehenet, amelynek elvágta, és ellopta a kötelét. Jobbra egy épületet létrával, padlásajtóval. Parancsra felment a létrán, kinyitotta az ajtót, bekukkantott, de be nem ment. Azután egy következőt, amibe becsengethetett, később egy másikat, ahol kinyitotta az istálló ablakot, és farkasszemet nézett egy lóval.

  Voltaképpen jelentéktelen, de egyben értelmetlen, barátságos kapcsolatra semmiképp sem okot adó ábrázolás.

Kinek, és mi érdeke fűződnék ahhoz, hogy az emberek féljenek, és ellenségként kezeljék az idegeneket?

  Ez, sokáig volt megválaszolatlan, és megválaszolhatatlan kérdés.

Mára oszlani látszik a hazugság köde.

Egyre több info, több irányból érkezik arról, hogy az emberiség jelenlegi helyzetét, nem az emberek alkották ilyenre, és tartják ebben az állapotban.

Az irányelvet, egy földönkívüli, idetelepedett faj határozta, és valósítja meg.

Ehhez, igénybe vesz egy nagyobb csoportot, akit a többi embertől, kicsit eltérő képességekkel is ellátott, és néhány emberi „kápót” mint a koncentrációs táborokban tették. Ezeknek a „kápóknask” rendkívüli előjogokat és hatalmat biztosít, elsődleges fegyverével, a félelemmel, az irigységgel, és ennek legismertebb eszközével, a pénzzel.

   Céljaik, az ellentétek kiélezése, az emberek megosztása, és az ennek eredményeként tehetetlenné váló emberiség, rabszolgasorba döntése és tartása.

  Ezt, mára, jószerével megalkották, és egy lépésre vannak, a minden ember totális elnyomását megvalósító „új világrendtől”.

  Egyet hibáztak el.

Az emberekben, genetikailag kódolva van az igazságosság, az igazságtalansággal szemben megnyilvánuló ellenérzés. Ez, a jelenlegi állapotok miatt, rengeteg emberi panaszt, bosszúvágyat, negatív gondolatot hoz létre.

A gonoszság létrehozói nem bánják, hisz őket épp ez erősíti. Mindössze azt nem vették figyelembe, hogy az egyéb, nem rossz szándékú földönkívülieket, az emberi panaszok szörnyen zavarják.

  Hogy honnan tudnak róla, ez szintén nem közismert, de tény, hogy tudnak.

Minden emberi jó, és rossz gondolat, bevisszhangozza az univerzumot, és mi, és csakis mi vagyunk olyan süketek, hogy nem halljuk.

   A panaszáradat felszámolásáért, szövetkezett néhány jó szándékú idegen faj, és 47-óta folyamatosan azon dolgoznak, hogy az emberiség megfélemlítése nélkül, és szándékával megegyezően, felszámolják ezeket az áldatlan állapotokat. A gonosz oldal, minden lehetőt megtesz ennek akadályozására, hiszen a kápók, elveszítik hatalmukat, megszűnnek a torzsalkodások, véget ér az a zavarosság, amiben mindeddig, oly eredményesen halásztak.

  Azért kell az idegeneket az emberiség szemében ellenségként feltüntetni, mert ha az emberek rájönnek, hogy a gonosszal folytatott harcban, messze nincsenek egyedül, ha megérzik, hogy a gonosznál sokkal nagyobb hatalom, támogatja őket, megszűnik a harag, a gyűlölet, hiszen értelmét veszíti, és hihetetlenül felgyorsul a gonoszság felszámolásának folyamata a Földön.

 

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr175401339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása