évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Diverzáns zsidó belpolitika, a világ sok országában.

2013.12.09. 10:06 | béla lászló | Szólj hozzá!

    Előző posztomban írtam az ukrajnai, eu. szimpatizáns tüntetésekről. Váltig keresve az okát, sem jutottam minden szempontból elfogadható magyarázathoz.

   Egy nép sem lehet annyira sötét, hogy akár erőszakot alkalmazva is, olyanba sétáljon bele, ami a biztos elszegényedéséhez, végül, tömegeinek pusztulásához vezet. A hierarchiájából, vezetésének személyi összetételéből, kifejtett, megvalósított politikájából tisztán látszik, hogy az eu. egy, a nemzetek, nemzetállamok tönkretételére összekalapált cionista tákolmány. Jogsértésekre jogokat alapít, melyekkel visszaélve, meggyengíti, majd egészen tönkreteszi a kiszemelt államok lakosságát.

    Lehetetlen, hogy az ukránok, horvátok, szerbek, ezt nem látják.

Alaposabban szemügyre véve az Ukrajnában zajló folyamatokat, derül ki, mi van a háttérben. Feltehetően ugyanaz, ami Libiában megölte Kadhafit, Szíriát polgárháborúba taszította, (még sorolhatnám) egyszóval, a cionista felforgatás.

    Diverzáns ellenérdekű csoportok intenzív propagandája, a nép behúzására.

Régi bevált módszer. Semmi egyébből nem áll, mint abból, hogy egymástól távol eső dolgokat, azonosságként összekapcsolva, komoly népi ellenállást, tömegerőt állítanak cionista céljaik megvalósítása mögé.

   Mi történik ma Ukrajnában?

Nagyjából az. ami 56-ban Magyarországon. – ledöntik a tüntetők a Lenin szobrot.

Miért?

Mert emlékezteti őket, az oroszországi cionista hegemónia, a szovjetunió keserves évtizedeire. Az eu. elutasítása, számukra a cionista hegemónia átmentését szimbolizálja. Ezt az indulatot lovagolja meg a jelenlegi eu.-s propaganda.

Szegény ukránok!

Azt hiszik, az eu. az, az alakulat, amely majd felszámolja a cionista hegemóniát.

Hatalmas tévedés!

Az eu. az, ami ezt, soha nem látott módon kiteljesíteni igyekszik, sok helyütt, nem is eredménytelenül. A kontraszelektált vezetés számára, nem léteznek logikus érvek, az alaptermészet háttérbeszorításához nincsenek eszközök, a parlament pedig idomított szavazógépként működik. Hiába vannak benne igazságszerető emberek, a tisztességtelen, igazságtalan döntésekhez, mindig meg van, a szükséges többség.

Ez, a pillanatnyi helyzet, ami sürgős felszámolásra vár. Remélhetőleg, az események tükrében szemlélve a dolgokat, nincs messze ennek az ideje.

Minden esetre, ha kevesebb, vagy több időnek kell is eltelnie, akkor is bármilyen véráldozat, háború, vagy erőszak, tejesen felesleges és hiábavaló.

Az emberiség életének folyama hömpölyög a maga medrében, és rövidesen, ha több ezer tonnás sziklaként is, de hatalmas erejével, hamarosan elsöpri a világra telepedett igazságtalan cionista hegemóniát. Ennek tényét, a külső, intergalaktikus segítség megkérdőjelezhetetlen erőfölénye is garantálja számunkra.

    Minden más folyamattól függetlenül, nekünk, magyaroknak kell most nagyon résen lennünk! Több tíz ezer éve, (szemben a hamisított történelem hazugságaival) mi birtokoljuk a Kárpát-medencét. Ez, a Földnek kitüntetetten ellátott, és szakrális energiáit is fokozottan koncentráló helye. Ránk, magyarokra bizatott az isteni igazságosság őrzése és terjesztése. Nem engedhetjük meg, hogy cionisták kicsavarják a kezünkből e föld birtoklását, és ezzel lassítsák, akadályozzák a galaktikus segítség érvényesülését. Nekünk kell felszámolnunk elsősorban, a hazai cionista hegemóniát, mégpedig, békés úton.

Ez hozzánk méltó feladat, igazi próbatétel lesz, de megoldjuk.

Megfelelő, bátor, izraelfüggetlen magyar kormánnyal, alkalmas törvényekkel, és minden fizikai erőszak teljes kizárásával. A felgyülemlett sérelmek, és a megtévesztett emberek miatt, ehhez, rendhagyó emberi nagyságra lesz szüksége a magyarságnak, de tudom, meg van bennünk, ez a nagyság.  Ha elértük, hogy felszámoljuk a bevándorló hegemóniát, újra a magyar fiatalnak lesz perspektívája Magyarországon, és békében élünk a rég letelepedett idegenekkel, akkor az új bevándorlók, pánik sebességgel menekülnek haza. Felszámolhatjuk, a számukra felállított értelmetlen, pénztemető hivatalokat, boldog, jó életet teremthetünk magunknak, gyermekeinknek, és kedves vendégeinknek. Ilyet látva, a világ népei, elfelejtik az "antiszemitizmust", és tömegesen követik majd a Magyar példát. Minden magyarnak tudni kell, hogy szelíd természetünket, közismert vendégszeretetünket, azért kaptuk a teremtésben, hogy ennek birtokában, az isteni igazságosság zászlóvivői, és szószólói legyünk a földön, minden gonoszsággal, igazságtalansággal szemben.  Mi magyarok, kimondva, vagy kimondatlanul, de követjük Jézus életfelfogását, példamutatását. Nem mi gyilkoltuk meg. Ideje, hogy az vezekeljen érte, aki megtette, mi pedig végre, boldogan, szeretetben, egyetértésben éljünk.

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr795682772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása