évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Nem csak nálunk...

2013.12.09. 22:37 | béla lászló | Szólj hozzá!

...a világ sok országában áll a bál. Mi, kirekesztettek adjuk hozzá a zenét. (meg a pénzt) Már nem sokáig.  A bálozók lerészegedtek a hatalomtól, ki kell hát venni a kezükből, hogy holnapra, ha fejfájósan is, ismét emberi formát öltsenek. A zenészek, de a pincérek is elfáradtak az igazságtalanságtól. Nem játszanak, nem szolgálnak tovább. Vége a dalnak, hosszú nyugalom, és békesség következik.

Petőfi nyomán,"véget vetnek a zenének, hazamennek a legények"

A pofátlanság csaknem az égig ér, eléréséhez, már emelőkosaras daru kell. Ezeket az eszközöket keleten, és rendes időkben Európában is, másra szokták használni. Nem kellene megváltoztatni a funkciójukat. Rossz hangulatot teremt, vagy tovább rontja azt, ami már amúgy sem jó.

Mindenki ünnepeljen a maga kedvére, otthonában, templomában, hazájában.

Béla László

http://kuruc.info/r/6/121341/

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr385683849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása