évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Nem értem az emberi reakciókat.

2013.12.10. 22:04 | béla lászló | Szólj hozzá!

  Mára, teljesen nyilvánvalóvá vált, hogy valaki utasítására, valaki pénzéből finanszírozva, nehéz repülőgépek szálnak fel valahonnan, és „ismeretlen” anyagokat permeteznek a Föld légkörébe.

   Némi vizsgálódás után kiderült, ismertté vált, hogy ez az anyag, nem az emberi egészségre ártalmatlan vízpára, hanem egészségkárosító anyagok keveréke, melyek, az emberi szervezetbe jutva, spontán, azonosítatlan forrású megbetegedéseket eredményeznek.

   Tekintve, hogy ezek a magas légkörben kerülnek kipermetezésre, és lassú ülepedéssel érik el a légkör alsóbb (emberek által belélegzett) rétegeit, szinte észrevétlenül, és kivédhetetlenül fejtik ki hatásukat. Hogy mindezt hol, mely területeken teszik, teljesen kiszámíthatatlan, a légköri mozgások, átkeverő áramlatok miatt.

  Hatása tehát, nagyjából megegyezik a nemzetközi egyezményekkel betiltott harci gázok hatásmechanizmusával.

  India és Nigéria, már kényszerített leszállásra ilyen gépeket, melyeket ezt követően elkoboztak, személyzetüket letartóztatták, további intézkedésről, eredetnyomozásról azonban nincsenek hírek.

  Ahogyan 80 év távlatából, felelősségre vonnak embereket, mert beosztottként működtek emberellenes intézményekben, a mai népirtók is súlyos felelősséggel tartoznak.

  Ez, a modern, látszólag jelentéktelen népirtás viszont, évtizede, kinyomozatlan és megtorlatlan marad, sőt, nap, mint nap, akadálytalanul folytatódik.

   Minden államnak van védelmi ereje, szárazföldi, tengeri, és légi védelmi képessége. Ezt, a polgárok pénzén, azért tartják fent, hogy a terület bármilyen támadását, a lakosság életének, vagyonának, egészségének pusztítását, hatékonyan megakadályozzák. Ez az egyetlen kötelességük. Teljesítését, jobbára mégis elmulasztják?

Miért?

Lehetne totózni, talán nem veszik észre, nincs rá pénz, stb. ezek mind nevetséges kifogások.

   Egyetlen igazi oka lehet, nem kapnak parancsot rá. Ismerjük a fegyveres erők hierarchiáját. A legkisebb beosztású tag is, csak akkor léphet, ha a legnagyobb parancsnoktól elindul a szándék. A területi haderők legfelső parancsnokai, a kormányok, a politikusok. Ha nem történik egy ilyen esetben védelmi lépés, az, azt bizonyítja, hogy az adott kormány egyetért, és együttműködik, a területén népirtást folytató ellenséggel. Ezt, nemes egyszerűséggel, hazaárulásnak hívják világszerte. Ellentételezése, golyó általi halál. A nemzetek elpuhultak. Humánumból, vagy más szempontoktól vezetve, nem hoznak ilyen kemény intézkedéseket önmaguk védelmében. Ezt, még elfogadhatónak is tartom.

Azt azonban, hogy egy ilyen támadás, válaszlépés nélkül hagyásának másnapján, az adott időben regnáló kormányt azonnal nem menesztik, kötelességszegésért be nem börtönzik, közéleti szerepléstől örökre el nem tiltják, már nem értem.

   Ezen az alapon, bármilyen rossz szándék kigondolójának, akadálytalan lehetősége van, vírusok, baktériumok, mérgek, bármilyen terület felett való kipermetezésére. Ez, a támadó részéről nyílt, kendőzetlen, hadüzenet nélküli orvtámadás, az adott terület vezetésétől, a védelmi reakciók elmaradása miatt, súlyos közveszély okozás.

   A Magyar égbolton, nagy gyakorisággal látni ezeket a cselekményeket, és a lakosság körében, lemérhetők az egészségügyi következményei, a Gripenjeink, mégis a földről szemlélik.

Miért???

Kormányzati szándékból, félelemből, megalkuvásból, vagy egyszerűen hazaárulásból következően.

   Ha élni akarunk, ilyen kormányokat nem szabad választani, hatalomban, és szabadlábon hagyni. Ez, a nép, és egyedül a nép döntése, aminek következményei is, minden választást követően, ránk hullnak vissza.

A vörös-iszap kirobbantása a tározóból, ugyanilyen, csak kissé látványosabb hazaárulás volt. Elkövetői, felelősei, még is, ma is, szabadlábon politizálnak, és még támogatóik is vannak.

Ez a mi felelősségünk, sötétségünk, akaratgyengeségünk, aminek már sok évtizede áldozatai vagyunk.

Át kell ezt gondolni!

Mi történhetne másként?

Végtelen egyszerű, ugyanaz, ami Indiában és Nigériában.  Felszáll 2 - 3 vadász, és hamar lepofozzák a magyar égboltról, a betolakodó méregpermetezőt..  

Az sem baj, ha mint a magyar Gripeneknek, messzehordó csúzlijuk sincsen, mert egy ilyen "légi szénásszekeret", pusztán az aerodinamika lehetőségeivel, földre lehet kényszeríteni. A pilóták ismerik, hisz ismerniük kell ezeket a lehetőségeket, és engedelmesen követik a vadászokat. Nem várják meg, vagy provokálják ki, hogy tolósugárral, egy-egy kövér gázzal, lefújják, dugóhúzóba, ezzel a biztos halálba kergessék őket.

Az elkobzott gép elfér az országban. Bárhol a földön jobb helyen van, mint ha az égen a levegőt mérgezi. Az elkobzott vegyszert, kitűnő magyar vegyészek visszafejtik, és értékes ipari nyersanyagként adják át a gazdaságnak. A hadifogoly személyzetért, csak jelentkezik valaki. egy ország, de legalább egy család, akiknek az elfogási költség megtérítése mellett, az ember, visszaszolgáltatható.  Szerintem, egy - két lefülelt gép után, jelentkezne valaki, mint kárvallott tulajdonos.

Akkor, már ismert személy, vagy csoport ellen indulhat meg a nemzetközi eljárás, a háborús bűn miatt.  Ha senki nem mer jelentkezni a gépekért, akkor pedig hamarosan elfogynak, a mérgezés megszűnik, a célunkat elértük, megvédtük a magyarság egészségét.

 

Béla László

Utóirat: Azt kérdezte tőlem egy hatalomtól begőzölt ember, hogy ha leszállították, elkobozták, bebörtönözték, akkor mi van? Ezzel mi változott?

A helyzet változott !

Addig egyesek azt hitték, a világon bármit megtehetnek, "ott bombázunk ahol akarunk, oda küldünk katonákat ahova akarunk, akkor vesszük el a gyermekedet, amikor akarjuk."

Ez a helyzet változott !

Igaz, még nem gyökeresen, de az csak idő kérdése. Precedens van rá, hogy nem lehet bármit tenni, még nekik sem, következmények nélkül, és rövidesen itt az idő, hogy semmit nem tehetnek mások ellen, következmények nélkül.

Eltelt, a következmények nélküli bűnözés ide, jönnek a realitások. 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr45685257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása