évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Arról szó sincs, hogy nem örülünk...

2013.12.14. 06:26 | béla lászló | Szólj hozzá!

..., a magyar ember olyan fajta, aki a más örömének éppúgy örül,mint a sajátjának, és a más baján, pont úgy tud keseregni, mint ha őt érte volna hátrány. 

Évszázadok óta próbálják belemagyarázni a kemény fejünkbe, hogy a magyar legnagyobb ellensége a másik magyar, de még mindig nem sikerült. Lehet, azt gondoljuk,hogy mások talán ellenségesek, de mi magunk, biztosan nem. Próbálják elhitetni velünk, hogy rasszisták vagyunk, hogy fasiszta ideológiákra vagyunk fogékonyak, de ez nem igaz. Ha így lenne, akkor az egész ország, izraeli zászlók alatt menetelne, és mindenkit gyűlölne aki rajta kívül él a földön.Így teszik ezt befeketítőink, jelenlegi elnyomóink, és legjobban azt sérelmezik, hogy most sem vagyunk hajlandók husángokkal egymásnak menni, bármennyire ezen ügyködnek is.

  Mi magyarok, senkit sem gyűlölünk. Sem egymást, sem más népeket, sőt, a tisztességes bevándorlókat sem.

Emberi magatartásokat, és ezekből adódó következményeket, ezek után, az ilyen megnyilvánulások felelőseit, azok, emberi magatartását utasítjuk el. Kifejezetten megvetjük a fasiszta diktatúrát, nevezetesen azt, amit itt, nem magyarok, demokráciát hangoztatva valósítanak meg. (nem csak itt)

Nem baj, sőt öröm, ha rászorulók köz-erőfeszítésből jobban élhetnek. Az sem baj, ha épp cigányok, hisz azokon is segíteni kell, ha megérdemlik. Az bántja az igazságérzetünket, hogy ameddig, zsaroló, megfélemlítő, áremelő kormányunk, kegyet gyakorol, talán nem is érdemtelen emberekkel, családokkal, közben, megbecsülésre mindenképpen érdemes, egyszerű magyarokat tesz hajléktalanná.

Ez bűn!

Bűn a magyarság ellen, bűn az emberiség ellen.és bűn önmaguk ellen, hisz olyan elutasítást eredményez. amit csak antiszemitizmussal, fasizmussal, rasszizmussal tudnak, vagy legalább is próbálnak lefedni a fasiszta diktatúrák.

   Nem kellenek a példabeszédeik, az öntömjénező önsajnálatuk. Már tisztábban látunk, és holnap, még tisztábban fogunk. Nem rasszista az, aki a saját hazájában elutasítja az idegen befolyást. Az a rasszista, aki beszivárogva egy-egy nemzet testébe, fasiszta hatalmat épít, a gazda-nemzet elnyomására és megsemmisítésére. 

Ezt látjuk ma, holo-vallásban, terrorelhárításban, munkanélküliségben, hanukában, parlameni, pénzdíjas frakciózásban, kettős mércében, egyszóval mindabban, ami körülvesz bennünket.

"Pártunk és kormányunk" a kétharmados, aki a nép kétharmadát mély szegénységbe taszította, féltéglával döngeti a mellét, mert rezsicsökkentést valósít meg. Sok rászoruló, a gondjai között, már gondolkodni is képtelen ember számára, valóban nagy dolog, a jogtalanul elprivatizált nemzeti vagyon jelen haszonélvezőinek kaszaélét, egy kicsit tompítani. Ezzel viszont, nem lehet hatalmon maradni. 

  Nagy sötétségre vall, ha egy ember, vagy egy csoport, butábbnak nézi a többi embert, mint amilyenek valójában. Őrülünk a rezsicsökkentésnek, de nem látjuk az új magyar buszokat a meghatározott vezetésű BKK. járataiban. Helyette, sokszor meghibásodva, "világmárka" járműveket látunk, amelyek mellett, picit zajosabban, de mwegbízhatóan húznak el a 30-50 éves magyar Ikarus-ok. Ezeket béreli a cég, (a tényleges áruk többszöröséért) és még "holtukban" sem válnak magyar tulajdonná. A lepusztult ócskavasat, vissza kell adni, mint nyersanyagot, a bérbeadónak.

Nem látjuk, a családi kisgazdaságok egészséges terményfeleslegét a piacainkon. Látunk helyette Monsato-t, zöldbárókat, politikai oligarchákat, akik bezsebelik a földalapú támogatást, kapzsiságukkal ezreket szorítva ki, az értelmes, termelő munkából.

   Nem látjuk a metró alagútjaiban a Magyar Vagon és Gépgyár, vagy más, magyaroknak munkát adó gyár kiváló új szerelvényeit, látunk helyette, milliárdokért vásárolt, voltaképpen használhatatlan idegen járműveket.

   Sorolhatnám még sokáig, mit kéne látnunk, és mit látunk helyette, de ezt mindenki látja, így értelme sem lenne. 

Nem az a baj, hogy valaki kap valamit. Ha valami baj, akkor az, ha ezreket sarcolnak meg, luxus focipályákért, és más, a jelen helyzetben teljesen felesleges kiadásokért. A ma élő magyaroknak, semmi köze, a 80 évvel ez előtt történt bármilyen eseményekhez.  Ez, hasonlatos ahhoz, mint ha Jézus meggyilkolásáért, a ma élő zsidókat akarnánk felelősségre vonni, szégyen padra állítani. Alig szakadnának meg a röhögéstől. Nem kellenek milliós emlékművek, melyeknek árát a nélkülöző magyarságból préselik ki. Az ilyen intézkedései, bármilyen kormánynak, a magyar nép, súlyos elárulásai, visszaélés a választók bizalmával, és a "szabad mandátummal" amit a visszaélő képviselők, alanyi jognak hisznek és tartanak. Egyebek között, ezt a tévhitet kell a legsürgősebben felszámolni. A képviselő, addig, és csakis addig képviselő, ameddig maradéktalanul, választói többségének véleményét képviseli a parlamentben. Szerintem, ezt, a választási körzetben rendszeresen összehívott lakossági fórumokon, lenne kötelessége a képviselőknek megismerni, és magukat, szigorúan ehhez tartani. Nem gondolom, hogy túl sok ma az a képviselő, aki rostálatlan összetételű lakossági fórum elé ki merne állni, talán Ángyán József kivételével. Szerintem, komolyan tartanak attól, hogy úgy járnak, mint elbizakodott kollégájuk, aki egy ilyen fórumon, nyíltan a választók képébe mondta, -"nekünk, a kétharmad birtokában, nincs mitől félnünk". Amikor jól képen törölték ezért, talán rádöbbent, hogy van mitől tartania. Nem hiszem, hogy a mai diktatrúra választói, ilyen, és hasonló dolgokra adtak volna felhatalmazást. Amint a képviselet megváltozik, ( pl. frakciózás) a "képviselő" kártékony hazaárulóvá válik, és nincs helye tovább egy ország politikai irányításában. Ezek, az egyébként, talán kifogástalan emberek, most ülnek a Magyar Parlament, általunk biztosított langyos vizében, és a vásári kikiáltók parancsai szerint nyomogatják, jó fizetésért, a gombokat.

Ezek ellen csak mi, magyar őslakosok tehetünk, kezünkbe véve a kormányt, és saját ügyeinket, amit Mátyás királyunk óta, mindenféle cionista trükkökkel eloroztak tőlünk. Nem kérünk, a mások által, jogsértésekre alapított jogrendszerből. Van saját, az isteni igazságosságon alapuló ősi magyar jogrendünk. Ennek kell érvényt szerezzünk.

  Most itt lesz a lehetőség, élnünk kell vele. Olyan szinten, és számban, ami elcsalhatatlan. Létezik ilyen, ha akarjuk.

Béla László

http://kuruc.info/r/20/121524/

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr485690445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása