évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Keretek és szerepek…

2013.12.23. 23:05 | béla lászló | Szólj hozzá!

 Előző írásomhoz kapcsolódóan, meg kell indokolnom ott kifejtett álláspontomat.

  Sokan nem értik, puhányságnak, akaratgyengeségnek gondolják törekvéseimet, amikor a vérlázító állapotok ellenére, nyugalomra, és megfontolt, de határozott szavazásra próbálom rávenni honfitársaimat. A választásokat, olcsó komédiának, felesleges és eredménytelen körök lefutásának tartják.

Ekként is felfoghatjuk, hisz a hatalmon lévők, minden eszközzel, mindent elkövetnek, hogy kormányok, csak az ő köreikből, az ő vezetésük alatt alakulhassanak. Valóban kutyakomédia, hogy oldalszalonnákért, néhány ezer Ft.-ért, hazug ígéretekért szavazatokat vásárolva/szerezve, húsz éve képesek hatalomban maradni. Sovány vigasz, hogy néhány komédiást, sikerült a népnek a színpad első részéről kipöckölni, mert ezek, más szereposztásban, minduntalan visszaszivárognak, hiszen elvtársaik kapják meg az új főszerepeket.

A „rendszerváltó” pártok, kivétel nélkül az ő pártjaik, alapesküjük, mindenek előtt és felett, a cionista fasiszta rendszer kiszolgálását teszi számukra kötelezővé. Nincs hazaszeretet, magyarságtudat, nincs semmi, ami magyar politikusok munkájához elengedhetetlen.

    Túl ezen, mutatják ők magukat nemzetinek, liberálisnak, vagy bármilyennek, amit a nép elvár tőlük, de ez, csak porhintés, kaméleoni színváltás.

   Hiba lenne azt hinni, hogy nem értem a honfitársaimat, akik ezek ellen a körülmények ellen erőszakkal is fellépnének, netán erőszakot sürgetnek.

  Mindenképpen tudnunk kell azonban, hogy az erőszak, ma, Magyarországon, nem lehet eredményes formája, a cionista fasizmus felszámolásának.

     Horthy, a Magyar Királyság il legitimálása óta, a cionista lobbik, fokozatosan és módszeresen építenek a magyarok köré egy keretet. Ennek játékszabályait ők írják. Személyi állományát ők adják. Ezt a keretet tette nagyon határozottá a Grósz-Németh időszak. Megalkották a választható pártokat. Biztosítva ezzel, hogy bármelyiket választja is a nép, számukra mindenképp megfeleljen.

   Nehogy a nép, az egyre növekvő gusztustalanság hatására széttörje ezt a keretet, utóbb megerősítették Európai Unióval, majd masztrichti szerződéssel.

  Ez utóbbi, egyenesen és kendőzetlenül arról szól, ha netán, egy aláíró ország népe, erőszakkal, fegyverrel akarná elsöpörni a cionista fasiszta diktatúrát, arra a népre, ennek a szerződésnek „jogalapján”, ráuszíthatják a francia idegenlégióhoz hasonló európai csendőrséget. Ez, nyilvánvalóan tömeggyilkosság, utána palesztínai állapotok.

    Ezért kell ezeket előbb, saját kereteik között legyőzni. Ettől ugyan rettegnek, de semmit nem tudnak vele kezdeni. Miután erőszak nélkül létrejött egy Magyar Kormány, ez tudja majd eltávolítani a kereteiket. Utána, akár az aranybulla szigorával is biztosíthatjuk, hogy ősi magyar Földön, soha többé ki ne alakulhasson, cionista fasiszta diktatúra.

  Az erőszak most, nem lehetőség a számunkra. Helyette a nemzeti összefogás, együttszavazás, elszánt kitartás a szabadságunk mellett, még ha pillanatnyilag, személyes érdekeink mást diktálnának is. Erről kell egymást meggyőznünk, a választásokig hátra lévő rövid idő alatt, hogy esélye sem lehessen OV. és bandájának ismét megkaparintani a magyarság feletti hatalmat.

 

Béla László

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr105706713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása