évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Nincs következmény(!)?

2014.02.07. 14:00 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

Lehet, hogy az emberiség önvédelmi képessége nullára redukálódott?

Lehet, hogy párezer gazember, megfelelő anyagi háttérrel, képes elpusztítani hétmilliárd embert?

   Nem hittem volna, de a jelek erre utalnak.

Bizonyossá vált, hogy a fukusímai  atomerőmű katasztrófáját, emberi technika által gerjesztett földrengés okozta. Ameddig ez a technika létezik, a világon bárhol, bárki ki van téve hasonló támadásnak  Egy  ilyen, a Föld, az emberiség elleni bűntett.

   Ahogy a atombombát nemzetközi egyezményekkel korlátozták, itt a megfelelő lépés lett volna, amint bebizonyosodott a pusztító szándék. A veszélyeztetett államok haderejének azonnali összefogása, a veszélyes technika azonnali megsemmisítésére.

   Többszörös sikergaranciával kellene szétbombázni, minden ilyen célú berendezést, vagy ezek működéséhez használt eszközöket. Nemzetközi felhatalmazással, vagy anélkül, azonnal!

    Nem tesszük.

Meguntuk tán az életünket? Félünk? Mitől? Pár ezer cezaromániás gazember bosszújától?

 

   Ne írjuk még meg, a végrendeletünket! Inkább pusztítsuk el, önmagunk védelmében a veszélyes eszközöket.

 

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr845803706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása