évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?

2013.11.05. 23:06 | béla lászló | 1 komment

    Valójában mint emberrel, szerintem, semmi.  

A zsidók, egy szűk csoportjának, a magyarsággal van baja. Azzal van baja, hogy ez a nemzet, még létezik. Ez pedig, minden igyekezetük dacára, tény.

Aki egyáltalában tudja közülük, hogy ki volt Horthy Miklós, és milyen politikát valósított meg, az a zsidó nép barátja, és pártfogójaként tiszteli. Pontosan tudja, hogy a trianoni trauma töredelmeit követően, újjáélesztette a magyar jövőképet, stabil, értékálló, magyar pénzt adott az emberek kezébe. A hajdani sláger meg is énekelte:

„ Havi kétszáz pengő fixel, az ember könnyen viccel”. Komoly ipari fejlesztéseket hajtott végre, illetve támogatott. Megteremtette az ország önellátását, egy-két termék kivételével. Fia, aki akkor a Ganz vezérigazgatója volt, ügyes üzleti politikával, megszerezte a magyar munkások számára, az indiai vasútfejlesztési program, gyártási lehetőségét, a nagymellényű angol nagyiparosok orra elől. (mozdonyok, vagonok vágányok/sínek)

   Kifejezetten zsidóbarát politikát folytatott. Oly-annyira, hogy ellenzéke, (az akkor még létező magyar nemességnek, a nem hajdani Habsurg hűbéres része) az ország

„elzsidósításával” marasztalta. Regnálása alatt fejlődött hatalmasat a Ganz, a Weisz Manfréd

( kivégzésekor Csepeli Vas és Fémművek) és még sok más magyar-zsidó cég.  Az országban, értékteremtő munka folyt, sokszor zsidó kézben, de mégis, a maival ellentétben, a többségnek munkát, és tisztességes megélhetést jelentett.

Egy "szem", dolgozó magyar munkás, fizetéséből, gond nélkül eltarthatta többgyermekes családját is. A munkás arisztokráciáról  (üzemvezetők, művezetők, előmunkások) nem is beszélve, akik úri módon élhettek jövedelmükből.  Ma, ha egy család, minden felnőtt tagja robotol is, épp a létminimumot képes előteremteni.  Ennyit hozott az anyáknak és a gyermekeknek, a kierőszakolt női egyenjogúság, és a magyarságnak, az idegen hegemónia, ami Horthy után tudott csak igazán teret nyerni, és sajnos, ma is meghatározó.

Leginkább zsidó cégek kapták a magyar hadsereg felszerelésének megrendeléseit, gépekben, fegyverekben, ruházatban, igen kedvező ár-érték arányban. Ez a gazdasági prosperitás, számos új, világszínvonalú terméket eredményezett. A városligeti közlekedési múzeumban, ma is megtekinthető, a Weisz Manfréd gyár kiváló, 14 hengeres, hatalmas teljesítményű, csillag elrendezésű repülőgépmotorja. Műszaki színvonalára jellemző, hogy a világújdonságnak számító, szembedolgozó, egy hengerben két dugattyút mozgató, a legkopottabb állapotában is kiválóan működő, német dizelmotorral együtt mutatják be. (ezekkel a Tigris, német páncélosok voltak szerelve) Semmi súrlódás nem volt, sem Horthyval, sem a magyarokkal mindaddig, ameddig a kedvezményezett zsidók egy része, korrupciós csatornákon, vissza nem kezdett élni a helyzettel.

  Arra ügyeltek a pénzbőségben gazdálkodó nagyiparosok, és holdudvaruk, hogy gyermekeiket taníttassák. (volt pénzük hozzá) ugyanakkor a magyarok szerényebb anyagi lehetőségeik mellett, lényegesen kevesebben tanulhattak. A nemesség nagy része, még élve a feudalizmusból maradt lehetőségekkel, élte világfi életét, és nem vesződött a tanulással.

Mit sem törődött vele, hogy a zsidó fiatalok tanulnak, neki anélkül is volt elég. A tendencia arra fejlődött, hogy egyre kevesebb lett a magyar értelmiségi. Orvosok, ügyvédek, gazdasági és mezőgazdasági, magasan képzett emberek. Ennek, már akkor, egyenes következménye volt, hogy az ország vezetése, egyre inkább a zsidóság kezébe került. Már azt is el lehetett érni, megfelelő hivatalnokok, és katonatisztek megvesztegetésével,  hogy a hadsereg, átvegye, a papírból készült talpú bakancsokat, a legénység számára. Ennek a bűnnek, sok ártatlan magyar látta kárát, később, a II. világháborúban, a kegyetlen orosz télben, szétázott talpú bakancsban.

  Erre, természetesen nem terjed ki a zsidó emlékezet.

Mindezen hatások megfékezésére, az egyensúly helyreállítására hozta meg a Horthy kormány a „számszerűség törvényét” amit ma előszeretettel zsidótörvényként emlegetnek.

Ez, nem jelentett egyebet, mint azt, hogy ha az ország lakosságának összlétszámában , egy adott nemzetíség, vallási, vagy egyéb elkülönülő, integrálódni nem hajlandó  csoporthoz 100 állampolgárból, 2-2-2 tartozik, akkor 100 egyetemistából 2 lehet az egyik, kettő a másik, és kettő a harmadik csoporthoz tartozó.

   Ez, Horthy igazi bűne a zsidóság szemében.

Ezzel, ha a második világháborút ki nem robbantják, Horthy, megakadályozta volna a mai helyzet kialakulását. Ez az Ő halálos bűne a zsidók előtt. Emlékének felelevenítésében, ennek, a könyörtelenül logikus és előrelátó magyar gondolkodásnak az újjáéledését látják. Ez, ma is kizárná az ország kisajátításának, a közhatalom elbitorlásának lehetőségét, és ez, a szemükben bűn, ördögtől való és üldözendő. Nem számít, hogy ameddig hatalma volt, egyetlen zsidót sem deportáltak, tudtával, Magyarországról. Nem számít, hogy amaddig lehetett, még a németeknek ellenszegülve is, fegyveres erővel védelmezte őket. Csak az számít, hogy perspektívákban védelmébe vette a magyar közhatalmat, hogy azt senki ki ne sajátíthassa. Maradjon magyar kézben, ahogyan azt II András eldöntötte és örökül hagyta nekünk az aranybullában.

  Ez természetesen, nem a zsidóság véleménye és döntése, hanem a cionistáké.

Az átlag zsidó embert, ugyanúgy terhelik az élősködők, mint a más vallású, vagy nemzeti identitású magyar állampolgárokat. Ha egyáltalában van valami baj, akkor az ott van,

hogy a szerényebb képességű zsidókat, a cionisták, úgy meg tudják vezetni, mint a szerényebb képességű magyarokat. Ezeknek az embereknek, érdeklődésük híján , fogalmuk sincs a valóságról. Ha valaki, elég hangosan, és elég sokszor a fülükbe ordítja, hogy ez-vagy-az. egy fasiszta gyilkos, akkor elhiszik, és igazságként állnak ki mellette.

Fel sem fogják, hogy nem az.

   Fájdalmas, és egyben szánalmas volt látni, annak a csoportnak a szereplését, aki a Horthy szobor felavatása ellen tüntetett. Ahhoz, hogy egy ember felfogja, hogy az igazságot, és egyenlő esélyeket megteremtő törvényeknek, halványlila köze sincs, a később, mások által megvalósított negatív tendenciákhoz, deportálásokhoz, pogromokhoz, magasabb iq-ra lenne szükség. Ahhoz, hogy azt felfogja valaki, hogy a magyarságban is léteznek szerényebb képességű emberek, akiket megfelelő hazug propagandával rá lehet venni a fajgyűlölő gyilkosságokra, még inkább ez kellene.

Annak a megértése, hogy aki Horthy cselekedeteit megérti, elfogadja és ezért tisztelettel akar emlékezni rá, sőt, esze ágában sincs a zsidókat Dunába lődözni, bizonyos emberektől el sem várható.

   Ezért nem kell haragudni rájuk, csak feleleveníteni Horthy, és II. András eszméit, és gondoskodni arról, ne ilyen intelligencia vezesse hazánkat. Nem szabad lesüllyedni erre a szintre. Nem szabad belemenni az anyázásba, nyelvöltögetésbe, mert ennél, egy magyar, többre kell, hogy tartsa magát.

 

Béla László

komment: 

Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem olvassák/kommentálják, akiknek elsősorban kellene … 

„ Fájdalmas, és egyben szánalmas volt látni, annak a csoportnak a szereplését, aki a Horthy szobor felavatása ellen tüntetett.”
ezeknek legalább a fele fizetett provokátor, magyargyűlölő alja népe volt. 

Szerző: Katolnai

Csőcselékkel a gyülekezet ellen 
Horthy Miklós kormányzó és szoborállítói védelmében 
A Magyarok Világszövetsége közleménye



A mai magyar valóság megdöbbentő lelete mutatkozott meg 2013. november 3-án Budapesten, amikor a Szabadság téri Hazatérés Templomának református gyülekezete az egyház belterületén felállította Horthy Miklós mellszobrát. Annak a Horthy Miklósnak szobrát, aki 1920-1944 között Magyarország kormányzója volt, és református emberként döntő szerepet játszott abban, hogy a ma neki szobrot állító gyülekezet temploma felépülhessen. 

Amíg a templomot teljesen megtöltő gyülekezet a hálaadó istentiszteletet hallgatta, a templom előtt lármásan zajongó csőcselék gyűlt össze, szélsőséges politikai erők hívására. A fenyegetőző, ordibáló, a zsidók sérelmeit emlegető, Horthy Miklóst és szoborállítóit gyalázóktól a karhatalom kellett az imádkozó-emlékező gyülekezetet megvédje. 

A mai Magyarország e döbbenetes látleletével kapcsolatban a Magyarok Világszövetsége az alábbiakat kívánja a magyar nemzet és a világ nyilvánosságának tudomására hozni: 

Elfogadhatatlannak és megengedhetetlennek tartjuk, hogy a 90%-ban keresztény Magyarországon szitkozódó csőcseléket vezényeljenek egy templomban imádkozó gyülekezet ellen. Ami történt, az a keresztény erkölccsel összeegyeztethetetlen, a magyar nép lelkétől idegen, közösség elleni izgatás, aminek Magyarországon nem szabad megismétlődnie. 

A Magyarok Világszövetsége Horthy Miklós kormányzót - minden ismert hibájával együtt - a XX. századi Magyarország legnagyobb politikusának, igazi államférfiúnak tartja. Személyével és a nevével fémjelzett korszakkal kapcsolatban a következőket tartja fontosnak emlékezetbe idézni: 
    Horthy Miklós nem a zsidók ellen lépett szövetségre a hitleri Németországgal, hanem Magyarország érdekében, amelynek polgárai között az igen jelentős számra duzzadt zsidó népcsoport tagjait is ott találjuk. 
    Az, hogy Magyarországnak a szovjetellenes háborúból való kilépését a Zsidó Világkongresszus akadályozta meg, mára közismert. Tették ezt arra való hivatkozással, hogy Magyarország kilépése esetén Németország katonailag megszállná az országot, és ezzel végveszélybe sodorná a Magyarországon biztonságban élő 800 ezer zsidót. 
    A magyar történelemírás még adós annak a feltárásával, hogy Magyarország milyen indítékkal és pontosan kinek a követelésére üzent hadat a Szovjetuniónak, és ebben a döntésben mekkora szerepe volt a Magyarországon biztonságban élő 800 ezer zsidó féltésének a hadba lépés további halogatásával kockáztatott német katonai megszállástól? 
    A Horthy Miklós kormányozta Magyarországon azért duzzadt pár év alatt 800 ezer főre a zsidó népcsoport, mert a párszáz ezres őshonos zsidó mellé ide menekült több százezer zsidó a környező, németek által megszállt országokból (Ausztria, Lengyelország), és meg nem szállt országokból (Szlovákia, Románia, Jugoszlávia). Amint azt a Horthy-Magyarországra menekülő zsidók egyike, amúgy fontos személy, a Bécsben elhunyt Almási (Blumgrund) János ismételten elmondta, itt a zsidóknak Kánaán volt élni, szemben Csehszlovákiával, ahonnan ők menekültek. 
    Amíg tényleges kormányzói hatalma megengedte, Magyarország 1944. március 19-én bekövetkezett német megszállásáig Horthy Miklós a legelszántabban védte a magyarországi zsidókat, szükség esetén a hadsereg bevetésével is, lásd a Koszorús Ferenc vezérezredes vezette hadművelet, amellyel megakadályozták a budapesti zsidóság deportálását. A zsidóság hálájának kézzelfogható eredményeként Horthy Miklóst vádlottként meg sem idézték a nürnbergi perben. 12 éves portugáliai száműzetése idején pedig a hálás zsidóság - élén a Chorin családdal - folyósította Magyarország egykori kormányzójának az életjáradékot. 
    Horthy Miklós kormányzása idején 1920 és 1930 között hivatalos népszámlálási adatok szerint 700 ezer fővel gyarapodott Magyarország népessége, ami kiemelkedő és az ország gyarapodásáról mindent elmondó mutató. 
    A vasárnapi csőcselék támadásának egyik legaljasabb - háttérben meghúzódó, felkészült politikai boszorkánykonyhára valló - fogása az volt, hogy Horthy Miklós kormányzót egy lapra tette a kommunista Kádár Jánossal, hirdetve, hogy egyiküknek sem jár szobor Magyarországon, és álságosan "megfeledkezve" arról, hogy Horthy Miklóst nem szovjet tankokkal, sem más idegen hatalom segítségével ültették a kormányzói székbe, hanem odaemelték őt életútja, hadvezéri sikerei és a magyar nép tisztelete. 

A Magyarok Világszövetsége kiáll a Szabadság téri Hazatérés Temploma református gyülekezete, annak presbitériuma és lelkésze mellett, és köszönetet mond nekik Horthy Miklós kormányzó emlékének ápolásáért, az egyik legfőbb magyar érték, a méltányosság gyakorlásáért. 

Visszataszítónak tartjuk a Református Egyház azon vezetőinek és papjainak magatartását, akik - ahelyett, hogy védelmükbe vennék a csőcselékkel megtámadott, segítséget kérő gyülekezetet, elhatárolódnak és fegyelmi eljárást indítanak a gyülekezet lelkésze ellen. Arra kérjük a pálcát törőket, hogy ne feledjenek el két dolgot: 
    - A Magyarországi Református Egyház mai elsőszámú vezetője a mostanihoz hasonló Horthy-emlékhely kialakításának volt tevőleges részvevője anélkül, hogy haja szála görbült volna. Óvakodjanak tehát a kettős mércétől! 
    - A Szabadság téri Hazatérés templomának református gyülekezete és annak lelkésze Dr. Hegedűs Loránt püspök, a XX. századi magyar reformáció kiemelkedő alakja, Ravasz László püspök utóda oltalma alatt áll. 

A Magyarok Világszövetsége szánalmasnak tartja a budapesti Horthy Miklós-szobor ellen tiltakozók silány történelmi ismereteit, és ezt a kommunizmus máig húzódó áldatlan örökségének tartja. Különösen aggasztó a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (MAZSIHISZ) azonos hangnemű, és hasonlóan hiányos ismereteket tanúsító megszólalása ez ügyben. 

A Magyarok Világszövetsége nyitott a magyar-zsidó együttélés súlyos kérdéseinek megvitatására. Ebben a szellemben kész helyt adni és részt venni egy kerekasztalon, amely megvitatja a magyar nemzet és a zsidó népcsoport együttélésének neuralgikus kérdéseit. A zsidóság tömegeinek a XIX. század elején bekövetkezett beáramlásától a kiegyezés által meghozott emancipáción át a magyarellenes népirtást jelentő, Kun Béla vezette Tanácsköztársaságig, és Trianontól a holokauszton és a kommunizmuson át a mai Magyarországig. 

A Magyarok Világszövetsége felhívással fordul a Horthy Miklós kormányzó által alapított Vitézi Rend mai szerveződéseihez, és kéri, hogy vegyék tevőlegesen védelmükbe Horthy Miklós kormányzó emlékét, és mindazokat, akik a legfontosabb magyar értékek mentén - igazság, tisztesség, méltányosság - a magyar nemzet jövőjét a hagyományok tiszteletével, a tudás eszközeivel és az erkölcs megtartó erejével alakítják. 

Budapest, 2013. november 6-án 
A Magyarok Világszövetsége 

A kiadmányt hitelesíti: 
Patrubány Miklós István Ádám elnök 

MVSZ Sajtószolgálat 
8092/131106 

Lakatos Pál 
"Történelmi paródia nyilvános elismerésben részesíteni egy olyan embert, aki 1938-ban bevezette a zsidóellenes törvényeket, aki Adolf Hitler oldalán állt a második világháború előtt és alatt, és aki nem akadályozta meg a magyar zsidóság legyilkolását" - fejezte ki felháborodását a budapesti Horthy-szobor felavatása miatt hétfőn Ronald S. Lauder, a Zsidó Világkongresszus (WJC) elnöke. A megdöbbentek sorából nem maradt ki a MAZSIHISZ vezérkara sem. 

Varsóban, az egyik emlékművön olvasható: "A magyar-lengyel történelmi barátság elkötelezettje, több mint 130 ezer lengyel menekült befogadásának, ellátásának és Nyugatra segítésüknek megszervezője 1939 és 1943 között, szembeszállva a szélsőjobb és a szélsőbal erőivel. A közép-európai kereszténydemokrácia megújulásának hirdetője. Emlékművén keresztül fejezi ki a lengyel nemzet köszönetét mindazoknak, akik a lengyel menekültek megmentését előmozdították." - az emlékművel O'sváth László, a Horthy-korszak belügyminisztériumi köztisztviselője előtt tisztelegtek annak felállítói. Miközben, az emlékművön lévő 35 név mellett, akiknek szintén kijár a köszönet, a következő nevek is olvashatók: Horthy Miklós, Kállay Miklós (1942 márciusától 1944 márciusáig miniszterelnök), Keresztes-Fischer Ferenc (belügyminiszter volt a Károlyi-, Gömbös-, Imrédy-, Teleki-, Bárdossy- és Kállay-kormányokban ), Teleki Pál, Serédi Jusztinián. 

Lauder úr, hazai örjöngők, pártvezérek és sárga csillagosok! Nem kellene továbbképzésre, Varsóba menni? 

Kapcsolódó: 
   Egy zsidó tábornok fia a történelmi hazugságokról 
   Svédország: egy jóléti állam két arca 
   Egyházi tiltakozás a Horthy-szobor miatt 
   Belháború tört ki a reformátusoknál a Horthy-szobor miatt 
   Lelkipásztorok a Horthy szobor mellett 
   Emlékezők és ellentüntetők a Horthy-szobor avatásán, és a reakciók 
   Az Egyesült Államok elítéli a szoboravatást 
   Feljelentik a Horthy-szobor ellen tüntetőket 

 



 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr715616988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

katolnai 2013.11.08. 06:46:57

Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem olvassák/kommentálják, akiknek elsősorban kellene …

„ Fájdalmas, és egyben szánalmas volt látni, annak a csoportnak a szereplését, aki a Horthy szobor felavatása ellen tüntetett.”
ezeknek legalább a fele fizetett provokátor, magyargyűlölő alja népe volt
süti beállítások módosítása