évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Kitartás kell!

2010.11.12. 12:13 | béla lászló | Szólj hozzá!

Ki kell tartani!

   A mai helyzet, a magyarok számára, durván reménytelennek látszik.

Nem az!

Ezoterikus források rengeteget foglalkoznak a magyarság helyzetével, és  a világban betöltött és betöltendő szerepével. Nem kevesebbet állítanak, mint azt, hogy a világ válságából a kiutat,  a magyarságnak kell megmutatni, és ezt meg is teszi.

A jelen helyzet kilátástalanságát ellensúlyozzák azzal az állítással, hogy a Kárpát-medence, benne a magyarsággal, az univerzum, ha tetszik, Isten kiemelt védelme alatt áll. A magyarok sem építhetnek birodalmat, csak példát adhatnak, de nincs és nem lesz a világban olyan birodalom, amely a magyarságot bedarálhatná, Magyarországot felszámolhatná.

  Érdemes ezen elgondolkodni.

Történelmi távlatokban nézve, amikor még hun néven nevezték a magyarságot, hatalmas birodalmat épített. Ellentétes lévén a helyzet, az univerzum szándékával, ennek a birodalomnak szükség szerűen össze kellett omlani.

Ez, Attila hirtelen, megmagyarázhatatlan halálával, meg is történt, amit az avar kincsek elrablásával, mérhetetlen nyugati fosztogatás követett.

A  magyarság, visszahúzódva a Kárpát-medencébe, élte a maga békés életét.

Ettől kezdve, hun-magyar sereg, hódító szándékkal, nem hagyta el a Kárpát-hazát. Amit a történelemben magyar kalandozásoknak neveznek, azok, Attila és a hunok, elrabolt kincseinek visszaszerzésére irányuló hadjáratok voltak.

De nézzük, azt a „védettséget” amiről beszélnek, és amiből ebben a pillanatban semmi sem látszik.

  907-ben, a Német-Római birodalom, megkísérelte kiirtani a magyarokat, sikertelenül. Viszont, történelmi távlatokban nézve, hamar össze is omlott a birodalom, ezt követően. A magyarságot, még sikerült rávennie a zsidó-keresztény vallás felvételére, de a nemzet, és az ország megmaradt.

Később, akik rátették kezüket a Kárpát-hazára, mind eltűntek a történelem süllyesztőjébe. Sorolhatnám a példákat, de ezt nálam sokkal színesebben is megteszik, az alábbi linken. Rá kattintva, három filmet láthatunk. Elgondolkodtataó.

http://sanatsanandal.ning.com/video/magyarok-feladatai-az-aranykor

Amerika, büntetlenül irtotta ki, vagy döntötte nyomorba őslakosait. Most a Kárpát-haza elrablásában segédkezik.

Nem sikerülhet, de nem marad következmények nélkül.

Béla László

Who should be!
   In today's situation, the Hungarian people, roughly seems to be hopeless.
Not!
Esoteric sources dealing with a lot of the Hungarian situation, and in the world and play the role to be filled. Produce no less than that of the world the way out of crisis, the Hungarians to show, and will use it.
The present situation is hopeless counter with the assertion that the Carpathian Basin, including the Hungarians, the universe, if you will, God is under special protection. The Hungarians are not allowed to build empires, just give an example, but it does not and will not be an empire in the world, which the Hungarians bedarálhatná, Hungary would eliminate
  This is worth thinking about.
Historical perspective for when he was named to the Hungarians called hun, built a huge empire. Opposite being the case, the intent of the universe, that the empire needed simply had to fall.
This, Attila sudden, unexplained death, what happened, what the Avar treasures kidnapping, looting followed the western immeasurable.
The Hungarians in retirement, in the Carpathian Basin, lived a peaceful life itself.
From then on, the Hun-Hungarian army, intent to conquer, not left in the Carpathian homeland. What the history of Hungarian kalandozásoknak called them, Attila and the Huns, the campaigns were aimed at recovering stolen treasures.
But look at it, the "protective" about which they speak, and which at the moment there is nothing to be seen.
  907 in the German-Roman Empire, the Hungarians tried to exterminate, without success. However, for historical perspective, it soon collapsed of the empire together, then. The Hungarians even managed to persuade the inclusion of the Judeo-Christian religion, but the nation and the country remained.
Later, he put their hands in the Carpathian homeland, and his eyes have disappeared from the historical közuött. The examples could go on, but this is much more colorful than I can take the following link. Click on it, we can see three films. Need to think about this.
http://sanatsanandal.ning.com/video/magyarok-feladatai-az-aranykor
America, exterminated with impunity, or decided autochthonous people into poverty. Now back home in the Carpathian abduction assists.
Not succeed, but it does not remain without consequences.
Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr142444232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása