évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Amikor a kaleidoszkóp széttörik.

2011.05.30. 08:49 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

  A teremtő Isten időtlenül létezik. Amikor eldöntötte, hogy megteremti az anyagi világot, benne a legkülönbözőbb intelligenciákat, földünket, és hozzá hasonló számtalan bolygót, ezzel együtt megalkotta a teret, és vele az időt,

soha, egy pillanatra sem szűnt meg, teremtményeit szeretetében megőrizni.

   Földünkön, hosszú százezer évek alatt, a szeretet és egymásrautaltság megkérdőjelezhetetlen elismerését, megtanulását tette feladattá. Ebben a folyamatban, több tízezer éven át, a mindenség tudásával támogatott emberek éltek békében, kimondhatatlan hatalommal, technikai, és spirituális háttérrel.

Ezt a civilizációt (Atlantisz, Lemuria) megrontotta a hatalmi harc. Isten megengedte, hogy elpusztítsák önmagukat. Maradványaikból éledt ujjá az emberiség ma ismert népessége. Ez már erősen korlátozott képességekkel, lehetőségekkel bírt, és iszonyú anyagi pusztítások közepette sajátítgatta el apránként, a szeretet, és békesség elsődleges fontosságát. Sok ember, sok nép hitte azt, hogy joga van más népek szálláshelyét elfoglalni, provinciális birodalmakat létrehozni. Ezzel a gyakorlattal ment szembe, a magyarság, és elődei. Attila hun fejedelem, azért volt képes, az ókor legnagyobb, és leghatalmasabb birodalmát létrehozni, mert alattvalói, és a csatlakozott nemzetek, megőrizve saját identitásukat, saját érdekükből, őszinte együttérzéssel, közös akarattal és szeretettel támogatták a birodalmat.

  Attila béketeremtő, rabszolgaság eltörlő, egymást azonos mérce alapján értékelő, Isten által támogatott szakrális hatalmát, csak az ő megmérgezésével tudták megtörni. A „divina machína” az Isteni beavatkozás, Attila halálakor elmaradt. A teremtő szabad folyást engedett az eseményeknek. Megadta a lehetőséget minden gonoszság megvalósulására, melyek tovább tanítják az embereket, a gonoszság elutasításának fontosságára.

  A gonosz erők befolyása alá került emberi csoportok, létrehozták évszázadok alatt a hazugságrögökből és görbe tükrökből álló kaleidoszkópjukat. Arra kényszerítik az emberiséget, hogy ezen keresztül szemléljék a világot. Amikor a képről, amit ez a kaleidoszkóp mutat, már sokan felismerték a hazugságrögök mibenlétét, mindig fordítottak rajta egyet, hogy új, érdekes, szép képet mutasson.

  Mostanra, ennek segítségével, a gonoszság olyan hatalmat szerzett a világban, ami már veszélyeztetné Isten terveit, az emberiség jövőjét. Isten összetörte a kaleidoszkópot. Szerte szétgurulnak belőle a hazugságrögök. Megmutatkoznak, a maguk undorító valóságában, lehámlanak róluk, a görbe tükrök által alkotott tetszetős képek. Az emberek milliói ébrednek rá a valóságra, és határolódnak el azoktól, akik ezeket a hazugságokat kitalálták, és mindeddig a kaleidoszkópban forgatták. Lejárt a gonoszság ideje. Isten, az igazak korát hozza el a Földre.

Örvendezzünk, és fogadjuk bátran, és illő szeretettel.

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr402942517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása