évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Miért nincs elszámoltatás?

2011.06.30. 06:24 | béla lászló | 1 komment

 

 

Miért nincs elszámoltatás?

    Sokan dohognak, a fityesz szavazói közül is, miért nincs elszámoltatás. Hogyan lehetséges az a metamorfózis, amin áthaladva, ez a társaság, a nemzet egyik élharcosából, az EU, és a globáltőke, legsimulékonyabb talpnyalójává vált. Hogyan lehetséges, hogy aki 2006-ban kordont bontott, az ma, amerikai terrorista kiképzőket enged be Gyöngyöspata kapcsán.

  Én még határozottan emlékszem, a hattyú halálára. Mármint arra az ocsmány színjátékra, amit az alföldiféléket megszégyenítő perverzitással, egy másik oszlopos emberük interpretált, amikor a látszatellenzék kiderítette, (egy frászt!

Mindig is tudta, csak időzítve hozta nyilvánosságra) hogy az édesapja, hogyan kapcsolódott, mint III/III -as ügynök, a magyarságot akkor is fojtogató parazita hordához. Emlékszem, hogy látszólag könnyeivel harcolva, miként taposta sárba, tulajdon édesapját. Maga is érezte, mert az erkölcs kiirthatatlan isteni szikráját még nem sikerült teljesen eltávolítania az agyából, hogy ezzel, erkölcsi, politikai hullává vált. Állította, levonta a konzekvenciákat, és végleg visszavonul, a közügyekben való megszólalástól. Ehhez képest ma, harminckét fogas mosollyal, premierplánból mondja a becsületes magyarok képébe, bekaphatjátok. Sajnos, ebben  igaza van. A becsületes magyarok, még mindig hisznek a mesékben. Elhitték, hogy az a fityesz, aki nyakig benne volt, a nép kifosztásában, aki oda dobta a magyar bankot, pénzt és aranyfedezetet a kifosztók kezébe, az majd magába száll, mint az apagyalázó, és hirtelen a nép ellenségéből, a nép védelmezőjévé válik. Nem tették. Egyik sem. Sem a kordonbontó, sem az apagyalázó. Most mindannyian azokat igyekeznek sárbataposni, akik még hittek nekik, és ehhez komoly hátterük az EU.

Fel sem foghatom, hogy az egyébként kivételesen intelligens magyarság, miért nem veszi észre, hogy minden „nemzetközi” szervezet, mint az IMF, VHO,Vöröskereszt, az Ensz, NATO, a zöldkommandó, és mind, az önmagukat felhatalmazó szervezetek, az emberiséget felzabáló cápának, egy-egy borotvaéles recézett foga, ami ha véletlen kitörik, azonnal új nő helyette.

   Ha a magyar kisebbségi sikkasztó vezető rasszistát kiált, az uniós kórus, azonnal megtámogatja. Ha a magyar médiában, disznónátha hisztériát keltenek,

a VHO rögtön igazolja a feltevést. Ha egy diktátor, nem kellően szolgálja ki a fosztogatók érdekeit, a NATO azonnal bombázni kezdi a korábbi barátot, Ensz felhatalmazás alapján. Hogy nem veszi ezt észre az intelligens magyarság?

A média-hülyítés miatt, attól tartunk, nehogy fasiszta kormányunk legyen?

Ennél fasisztábbat akkor sem választhattunk volna, ha magát Hitlert tettük volna a magyar politika élére. Ránk szervezte a saját keservesen befizetett adónkból, a „barnainges” magyar ss-t, terrorelhárítás címén. Fölbe döngöl minden magyar kezdeményezést. Kisajátította a törvényhozásunkat. Mi kéne még a látáshoz?

  Tudom, akik szerelmesek a nagyvezírbe, azoknak hiába mondom, de hát a többi, aki gondolkodni képes, hol van ilyenkor?  És hol volt a választásokkor?

   Mindegy már. Ezek közhelyek. Mindenki tudja, mégsem tudja senki.

Különben sem harcolni kell. Elég lenne gondolkodni. (egy picit)

   Nem is ezért kezdtem ebbe a fejtegetésbe, csak elsodort a felháborodás, de sikerült megállnom.

  Az indított el, miért nincs elszámoltatás. Én személy szerint örömmel veszem, hogy nincsen. Egyáltalán nem azért, mert a gyökerek meg nem érdemelnék.

Egészen más okom van az örvendezésre, és ez minden magyar öröme kell, hogy legyen. Ez pedig az, hogy a hiénák, még nem estek egymásnak. Még mindig bennünket marcangolnak, és ők tudják legjobban, akárhány sebből vérzünk is,

Még mindig képesek vagyunk visszatámadni. Mondom, képesek vagyunk, csak azt a belső ellenállást kell leküzdenünk, amit a magyarságban, az érdemtelenek irányába is megnyilvánuló, általános emberi szeretet jelent. Persze, hogy nem kell gyűlölnünk a gyilkosainkat, de karanténba tenni, ártalmatlanítani, azért már lassan időszerű lesz. Isteni elrendelés szerint, példát kéne mutatnunk a világnak, és mi megfutamodunk a feladattól? Megpróbáljuk a Görögökre, meg az Arabokra tolni. Azok meghátrálni látszanak. Ez nem jellemző Attila népére. Nekünk kell kilépnünk a cionista unióból, ami az EU-n belül, éppen Magyarország, a magyarság bekebelezésére jött létre. Nekünk még van saját pénzünk, amit visszaszerezhetünk a tolvajoktól. Van saját bankunk is, hasonló lehetőségekkel. Azzal kell harcolnunk. elszakított területeinken élő honfitársainkért, hogy mindegyikünk, szűkebb pátriájában söprögetve, eltakarítja a nemzetgyilkos kollaboránsokat. Így lehet megtörni az ezeréves átkot. Helyben kell megteremteni a magyar Kánaánt, és erre minden feltétel adott, Isten kegyelméből. Ki kell használni, nem kell visszautasítani Isten ajándékait. aki visszautasítja, el kell választani a lehetőségtől, hogy ezt tehesse. (bajai gáz) ha itt példás jólét lesz, jobban támogathatjuk elrabolt testvéreinket, és ők is erőteljesebb nyomást tudnak gyakorolni a visszacsatolás érdekében. Ha elfogadjuk a kitalált középkort, ami soha sem telt el, és aminek egyetlen leletét sem sikerült még prezentálni, ha elfogadjuk ténynek, hogy a pápaság jóvoltából, most valósan írunk 2011-et 1714 helyett, ezzel elfogadjuk azt a hazugságot is, hogy Attila ős-európai civilizációt hordozó, a világon első államot alkotó népe 453.ban eltűnt, és valamikor 896-ban, magyarság néven, egy bukó horda özönlötte el a Kárpát-medencét. Ezt szeretnék velünk láttatni, az igazsággal ellentétben. Hogy a pápák megkavarták a naptárt, azt le lehet … írni, de az eseményeket, és folytonosságokat, jobb ismerni. Ezek nem kitalációk. Korábbi írásaimban kifejtettem, forrásokkal, történeti, régészeti tényekkel támasztottam alá valóságukat. Mindenképpen fontos az alázat. Fontos Istennel, az általa ránk bízott feladattal szemben, de a belülről fosztogató, orvul gyilkoló ellenséggel szemben, elég, az ezer éves alázatból. Fel kell emelnünk a fejünket, és teljesítenünk kell a feladatunkat. Nem harccal, hanem ésszel, és megbonthatatlan nemzeti egységgel.

Béla László

Egy komment 

Miért nincs elszámoltatás ? Pusztán arról van szó, hogy szervezett magánhatalom úgy kezeli Magyarországot, hogy ez már az ővé és ezt teljes joggal gondolhatják mivel az ő tulajdonukban van gazdaság a pénzrendszer a kulturális szféra a vélemény hatalmi szféra az írott és elektronikus médiák hegemóniájá, gyakorlatilag mindent ez a bűnbanda tart az irányítása alatt. Csak azokat enged érvényesülni akik őt maximálisan kiszolgálják és együttműködnek velük. Minden mást eltipor elnyom lejárat és ha nem tudja korrumpálni vagy megzsarolni azt likvidál. Szerintem ezért nincs elszámoltatás és nem is lesz ! Ez az Orbáni Fidesz nem Kossuth Lajos, Petőfi Sándor (és még sorolhatnám) féle derék magyarokból áll ! Ezek gyáva karrieristák zömében. Ezeket csak a saját életük érdekeli. Mindegyikük maximum a családjára gondol az ország lakossága számukra csak ürügy amire tudnak hivatkozni hangzatos szólamaikban. Sajnos ez addig fog tartani ameddig a lakosság ezt hagyja ill. nem ismeri fel, hogy milyen kutyakomédia része, és nem mondja azt egyszerre,hogy elég volt ebből a uniózásból ebből a képmutató mocskos csaló kamatos kamatot működtető korrupt rendszerből. Ami persze nehéz lesz, mert a kifinomult módszerekkel dolgozó médiájuk ügyesen köti le és téveszti meg a puszta létéért küzdő lakosság nagy részét. A sok lényegtelen felesleges információkkal úgy televágják az emberek agyát, hogy lassan már azt is elfelejtik, hogy magyarok egyáltalán.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr983026327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cgitar 2011.06.30. 18:41:57

Miért nincs elszámoltatás ? Pusztán arról van szó, hogy szervezett magánhatalom úgy kezeli Magyarországot, hogy ez már az ővé és ezt teljes joggal gondolhatják mivel az ő tulajdonukban van gazdaság a pénzrendszer a kulturális szféra a vélemény hatalmi szféra az írott és elektronikus médiák hegemóniájá, gyakorlatilag mindent ez a bűnbanda tart az irányítása alatt. Csak azokat enged érvényesülni akik őt maximálisan kiszolgálják és együttműködnek velük. Minden mást eltipor elnyom lejárat és ha nem tudja korrumpálni vagy megzsarolni azt likvidál. Szerintem ezért nincs elszámoltatás és nem is lesz ! Ez az Orbáni Fidesz nem Kossuth Lajos, Petőfi Sándor (és még sorolhatnám) féle derék magyarokból áll ! Ezek gyáva karrieristák zömében. Ezeket csak a saját életük érdekeli. Mindegyikük maximum a családjára gondol az ország lakossága számukra csak ürügy amire tudnak hivatkozni hangzatos szólamaikban. Sajnos ez addig fog tartani ameddig a lakosság ezt hagyja ill. nem ismeri fel, hogy milyen kutyakomédia része, és nem mondja azt egyszerre,hogy elég volt ebből a uniózásból ebből a képmutató mocskos csaló kamatos kamatot működtető korrupt rendszerből. Ami persze nehéz lesz, mert a kifinomult módszerekkel dolgozó médiájuk ügyesen köti le és téveszti meg a puszta létéért küzdő lakosság nagy részét. A sok lényegtelen felesleges információkkal úgy televágják az emberek agyát, hogy lassan már azt is elfelejtik, hogy magyarok egyáltalán.
süti beállítások módosítása