évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Talán igaz,talán nem?

2011.10.02. 17:55 | béla lászló | Szólj hozzá!

Mindenképp érdekes, vajh mi, vagy ki mozgat ilyen szálakat?

 

 Az üzenetet e-mailben kaptam egy ismerősömtől.

David WILCOCK

Benjamin FULFORD-al  készitett  riportot, aki a FORBES Magazin Japánban élő ázsiai szerkesztője.

 

Ennek  egy hevenyészett  fordítását  adom  itt  közre, az eredeti  videót megnézheted http://youtube/IblwUglgFYQ

 

Tény:  2011 aug.22.-23.-án   USA  Colorado Denver és Wasington D.C.  alatt  földalatti  ATOMROBBANÁS történt. A  médiák  teljes  elhallgatással  reagáltak. Obama elnök hollétéről  azóta  nem  kapunk  hírt. Helyi  források 5.1 erősségű  „földrengést” tapasztaltak.

Megerősített  hírek: a moszkvai hírszerzés adatai  szerint a műholdak  észlelték a  nagy mennyiségű radioaktív porrészecskéket a  légkörben. A robbanás helyén a föld felszíne  kráter-szerűen  berogyott. A  robbanás  idején egyenként 30.000  lény  tartózkodott  odalent (földön kívüliek is voltak)

Hírmagyarázat:  a CIA  által  épitett  föld alatti  városokról van  szó,  amelyeket  a 60-as évektől  építenek  „fekete” pénzekből. A  hirosímai és Nagasakira  ledobott atombombákkal  megegyező méretű  bombákat   nem tudni  kik  robbantották. A  Világ  Irányítását a kezükben tartók használták  ezeket a létesítményeket, és sohasem hitték,  hogy  valaha  is  ezek  támadhatók  lesznek. A  két torony leomlásának  10  éves  évfordulóján  történt  az eset.

PIROS  RIADÓ- van  érvényben,   jelenleg az  adatgyűjtés folyik, ki, és  mit  tud  az  esettel  kapcsolatban. A  többi, hasonló  célból   kiépített  létesítményben ( a  Föld körüli Nemzetközi Űrállomás, a Holdon  létesített bázisok és a Marson  lévő  bázisok ) levők  sem  érezhetik  magukat biztonságban.

Az  ügy  oka  a dollár nyomó  gép  körül  keresendő. 1944.-ben Bretton Wood-ban született  egy   megállapodás, amely a II.  Világháború  után a  pénznyomtatás  jogát az USA-nak, Angliának és  Franciaországnak  adta.

Kennedy elnök idején 144 000  tonna (!) aranyat dobtak össze a  fejlődő  országok 77-en, Sukarno Malaysiai elnök vezetésével, hogy a Federal Reserve  kezéből  kivehessék  a pénznyomtatást, és  véget  vessenek a „hidegháborúnak” vagyis egy  amerikai orosz   atomháború  fenyegetésének. Kennedy  elnök   helyette  az  űrutazásokat, űrkutatást szorgalmazta,  mint  olyat,  amelyik az  egész  Föld  javára szolgál,  és  a  gazdaságot  is  mozgásban  tartja. Az amerikaiaknak ekkor  már  titkos  megállapodásuk  volt (1953. Roswell)  a  földön  kívüli  intelligenciák  közül a „kis szürkék”-el, akiktől  a  bolygóközi  űrrepülés technológiáját  kapták  cserébe  azért,  hogy 100 000 ember elviteléhez  hozzájárultak,  génkisérletek  céljából. Mint  tudjuk, Kennedy  elnököt  lelőtték, és Sukarnót eltávolították a hatalomból. Az USA  így megmaradt  a dollár  által  gyakorolt eredeti hatalmánál, amely a Federal Reserve Bank hatalmát  jelentette.

Ez a Bretton Wood-i  egyezmény 1994-ben lejárt. A  helyzet  tisztázatlanná  vált. Az  azóta  eltolódott  gazdasági hatalom  okán  ázsia és Oroszország  is  magáénak  követeli ezt a jogot. Kína pert  indított Hágában az  ügyben,  amit meg  is  nyert, és a hágai  egyezség  alapján  2001 szeptember 12.-én  kezdik   leszállítani Kínának a FED-ből arany  formájában az adósságot. E  helyett  egy  hamis terrortámadással a  dolgot megpróbálták  elodázni.(megjegyzés a ford: 2010-ben mégis leszállították az  arany egy részét, csak  amikor  a szállítmányt a kinaiak  megvizsgálták,  akkor  kiderült, hogy az  csak  aranyozott wolfram  volt).

A tervük  az  volt,  hogy  kirobbantanak  Irán és  Izrael között  egy  háborút,  amely  Világháborúba  torkollik,  és az  amúgy  is  „túlnépesedett” Föld  lakosságának 90%-át elpusztítják. Ezt  célozta Obama  elnök 2009-es  kínai látogatása, melyben Kínának szövetséget ajánlott Oroszország és a  többi  feljövő nagyhatalom  kárára. Ennek  reakciójaként létrejött  a különféle hirszerző ügynökségek néhány emberéből egy  csoport, amelyik FehérSárkánynak, illetve Fehér Kalaposoknak  hívta magát, azzal a céllal,  hogy  ezeket a régi fasisztákat végre kitegye a hatalomból. A kínai maffia, az orosz katonai maffia, a japán maffia, az  olasz maffia és  természetesen a nyugati hírszerzés „Cégei” között megindult  egy harc,  sok halottal, - az  ügynökök  háborúja  véressé  vált. Azonban mindenki tartotta magát a nyilvánosság  kerüléséhez.

Az USA  teljes költségvetése  ekkor  már 90% -át  költötte a „hatalmi elit” fenntartására. A Kínaiak hiába  akartak a pénzükért cégeket vásárolni, valódi,  kézzel  fogható dolgokat,  például olajmezőket, vagy  afrikai bányákat, délamerikai termőterületeket, az Amerikai Kongressus nem engedélyezte....Hiába  próbált a pénzéért  befolyást gyakorolni a stratégiai  ágazatokban,  mint a kőolaj, vagy az  élelmiszer  termelés. Az amerikai „irányítók” lefizették a farmereket,  hogy  ne  élelmiszert  termeljenek,  hanem energia-növényeket, ami az  élelmiszer  árak ugrásához, és   éhinségekhez vezetett.

Ezért 2008 okt. –november -től  a kereskedést  90%-al visszafogta Kína és Japán, és  azt mondta,  hogy  a  dollár, mint „papír” értéktelen, hasnálják csak  amerikán  belül, nekik csak  fogható  dolgokkal  fizethet  amerika. A hatalmas  tengeri  szállítóhajók üresen  maradtak, a média  hallgatott a kialakult krízisről.

2009-től  a Bankok megpróbálták ázsián  kívül elsütni a pénzüket, „papír pénzt” exportálni. Ezért gyilkolták  meg Norvégiában azokat, akik a Norvég  kőolaj exportot nem akarták „dollár”-ért  adni. 1,5 trillió dollárról  volt szó. Ugyan  ez  állt  Líbia megtámadásának  hátterében  is, mert Kadhafi megtagadta a kőolaj szállítást papír dollárért.

Hogy a konkrét mostani robbantáshoz  jussunk  közelebb, a CIA benne  van a drogkereskedelemben, az elosztásban az  egész  Világon. Japánban  a drogszállítmány között egy atombombát találtak. A szálak észak koreaiak  voltak. De tudott volt,  hogy a Kurszk orosz tengeralattjáróról még 2000-ben 4 atomtöltet eltűnt....

A dolog  lényege,  hogy Japánt megfenyegették, hogy atomtámadás  éri a FUJIyama-t ( ami a 30  milliós Tokyo mellett  van). A Fukushimai atomerőmű  biztosítását egy izraeli cég végezte. A robbanást követően Netanjahu miniszterelnök telefonon felhívta a japán miniszterelnököt, és  közölte  vele,  hogy Japánt hasonló atom-robbantások sorozata várja, ha nem fizet.

Riporter kérdésére válaszolva: nem az  izraelieket vádolom, hanem azt a kicsi, de agressiv  csoportot a vezetésén  belül,  akik egész  Izraelt  is  túszul használják....a New World Order fasiszta elaggot katonai–bankár csoportjához tartozókat. Iráni  forrásból  tudom, hogy George W. Bush  12 neutron  bombát adott  Iránnak. Az  Irániak  visszaküldték az  Iraki  határra. Obama nem akart  tudni a dologról. Izrael is ugyan   úgy  áldozata ennek az őrült  fasiszta  csoportnak...

A híközlés mindössze  5  csoport   kezében  van,  és  ez az egyik  záloga a  modern  kori  rabszolgaságnak. Walt Disney, Time Warner, Sony Universal, Bertellsmann, Murdock. Ez ellenőrzi az  összes TV-t, Rádiót, Ujságot és nyomtatott anyagot, Filmstúdiókat és forgalmazókat, létrehozva  az EGYSÉGESÍTETT emberi  gondolatot...

800 katonai bázis őrködik  világszerte a gazdasági érdekbefolyásán  amerikának. 6000  visszatartott technológiai találmány  van a birtokukban. Amíg az emberek  elfogadják a dollárt, addig csinálják....a pénzükkel  az  elnyomást, a félelmet  vásárolják  meg.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr463272429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása