évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Újabb kiválasztott baki.

2013.01.22. 17:10 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

   Ezek egyre korlátoltabbak. Nagyapámtól hallottam egy anekdotát, egy hajdani történésről. Akkoriban ő egy társadalmi szervezet vezetője volt egy kistérségben. 1956-ban választották meg, és mivel senkivel sohasem volt ellenséges, Kádárék sem börtönözték be, sőt le sem váltották. Próbáltak, némi szabadságérzetet indukálni az emberekben, az ilyen gesztusokkal.

  Elődje ebben a pozícióban, egy szerény képességű zsidó ember volt, nevezzük Józsefnek. Őt erősen sértette, hogy a közvélemény felállította 56-ban, de beletörődött. Miután látta, hogy a kádári bosszúhadjárat nem söpörte el az utódját, és nem helyezte vissza őt a pozíciójába, csak az alkalomra várt, hogy ő maga próbálkozzon ezzel.

A szervezetnek, féléves közgyűlése volt. Ez kiemelt alkalomnak számított, mert ezeken, a felsőbb szervek vezetői is jelen voltak. Itt a helyi vezetőnek számot kellett adni a félév eseményeiről, majd a tagok mondhattak véleményt, tehettek fel kérdést. Az emelvényen ott ült a felsőbb vezető is, aki „természetesen” szintén zsidó volt. Néhány tagi észrevétel, és válasz után, felállt József, és a következőket mondta:

Javaslom a jelenlegi vezető leváltását, és új megválasztását.

Mindenki tudja, hogy őt, a tagság, „ellenforradalmi” hangulatban választotta meg, és egyáltalában nem híve a rendszernek. Eddigi munkájában folyamatosan azt tapasztaltam, hogy mindig az emberek érdekében cselekszik, és nem a kormány érdekeit tartja szem előtt. Kérem javaslatom elfogadását.

  Felmorajlott a tagság.

A felső vezető, odahajolt nagyapámhoz és a fülébe súgta : „Ha egy zsidó hülye, akkor az olyan hülye, mint a segg.” (bocsánat a vulgáris mondatért, de a nagyokat, csak pontosan szabad idézni) Majd, mivel a helyi vezetőt érte támadás, az nem válaszolhatott, ő adott választ helyette.

  Köszönöm az észrevételét. X elvtárs kiváló munkát végez. Épp ilyenre van most szükségünk. Ha valamit elnézünk a vezetésben, jó, ha felhívják rá a figyelmet. Ha gondolkodni fogunk a leváltásán, ön lesz az első, akit tájékoztatunk.

    Ez a fanyar humorú epizód, még népszerűbbé tette nagyapámat a tagság szemében, olyannyira, hogy még 12 évig vezette ezt a szervezetet, a tagok legnagyobb megelégedésére.

Ezt a történetet csak azért meséltem el, mert sokan nem tudják, hogy a zsidókkal bizony, néha „elszalad a ló”

  Így járhatott, az a derék olasz-zsidó Eu. képviselő is, aki felszólalásában megtámadta Görögország, és Magyarország Eu. képviselő csoportjának akkreditációját.

Ezt azzal indokolva, hogy a görög csoportban helyet kaptak az „Arany hajnal”, a magyarban pedig a „Jobbik” képviselői.

 

…„A parlamenti közgyűlésen végül is harmincan támogatták Nirensteint, így a házszabályokkal foglalkozó bizottság 24 órája alatt döntést hozhat az ügyben. Az Európa Tanács közleménye szerint a bizottság dönthet úgy, hogy elfogadja az akkreditációt, vagy visszavonja azokat, illetve elfogadhatja az akkreditációt feltételekkel, azaz bizonyos jogosítványokat megvon a két képviselőtől. Amíg nincs döntés, mindkét politikus továbbra is részt vehet az üléseken.

Ezzel párhuzamosan a szintén néppárti, francia Arlette Grosskost képviselőnő megtámadta Gaudi tagságát a Jogi és Emberi Jogokkal foglalkozó bizottságban, illetve mindkét képviselő jelölését a Egyenlőség és Antidiszkrimináció bizottságba.

2. frissítés: Gaudi: Ez Magyarország elleni támadás

Ellene, ezáltal a Jobbik és egész Magyarország ellen indított támadásnak tekinti Gaudi-Nagy Tamás, hogy egy olasz képviselő kezdeményezte akkreditációjának visszavonását az Európa Tanács (ET) parlamenti közgyűlésében.

A közgyűlés strassburgi ülésén tartózkodó Gaudi-Nagy Tamás, a Jobbik parlamenti képviselője az MTI-nek kedden telefonon adott nyilatkozatában kijelentette: ezzel minden olyan európai polgár ellen támadás indult, aki nem bizonyos véleményformálók akarata és elgondolása szerint képzeli el Európa jelenét és jövőjét.”   (kuruc.info)

 

 A derék matróna, ugyanazt a hibát követte el, amit az előző történetben „József”. Hízelegni akarván a hatalomnak, akkorát ártott annak, amekkorát az ő helyzetéből lehetett.

  Tudvalévő, hogy anno, Magyarország népszavazást követően lépett be az EU.-ba, ami nagyon kis többséget hozott a tagság irányába. Mára az emberek nagy része rájött, -  hogy mint rendesen,- akkor is becsapták.  Ma legtöbben a kilépésre, iparunk, mezőgazdaságunk, kereskedelmünk helyreállítására szavaznánk. Egyedül vazallus kormányaink erőszakoskodnak a tagság fenntartása mellett. Ha a „nagyok”, megvonnák a tanácsbeli jogainkat, nem volna olyan ékesszólóan hazudós kormány, aki meg tudná magyarázni, milyen indokkal maradhatunk egy olyan szervezetben, ahol az érdekérvényesítő képességünket megszüntették. Ugyanez áll Görögországra is.

  Ez a begőzölt zsidó, azt a köteléket kezdte fűrészelni, amit az unió (az okosabb fajtársak) nagyon gondosan őriznek.

  Kíváncsi vagyok, mi lesz a vége?

Béla László

Frissítés: Egyben helyesbítés. A szédült tyúk, nem a két lépviselőcsoport akkreditációját támadta meg, csak az Arany hajnal, és a Jobbik képviselőiét.

Ezzel is plére csúszott, mert a többinek több esze volt. Elutasították.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr425035564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása