évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Ami a csövön kifér…

2013.01.26. 15:43 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

Az EU bezáratja az egyetlen megmaradt hazai mélyművelésű szénbányánkat 
- a bezáráshoz Magyarország 42,247 milliárd forinttal járul hozzá
 
2013-01-23 MTI/magyartudat.com 

Meg kell nézni az írás végén a kommenteket is. Érdemes!

Ezek mindent megtesznek, az ország, és a nemzet pusztításáért, amit mi eltűrünk. Sajnos, a magyarság türelme végtelennek tűnik, és az is. Minden képzeletet felülmúl, a nemzet széles rétegének naivitása, amivel képesek voltunk, (sokan csak a passzivitásunkkal) kormányhoz engedni a fosztogatóknak, ezt a régi-új bandáját. Ismerhettük őket korábbról, hogyan lehetséges mégis? Kell a Jobb(ik)? Nem! Majd a Fidesz! Tessék, az eredmény!

A Jobbik nem véletlenül égette az uniós zászlót, ahogyan már más „tagállamokban” is történt. Nem véletlen harcol a kilépésünkért.

Ezt az uniót, a zsidóság agyalta ki, és használja a nemzetek elsorvasztására.

Ez nem közvetlen gyilkosság, ez a rájuk jellemző kútmérgező technika.

Nem ölik meg az embereket nyíltan, mert ahhoz bátorság kellene, több,  mint ami nekik van. Azt, csak a palesztinekkel lehet, akik védekezésképtelenül kevesen vannak. De mi, akik tudnánk, miért nem védjük magunkat?

Hova tette ez a nép az eszét? Nem azok, akik hatalomra juttatták ezt a bandát, mert azt tudjuk, miért tették. Azok hova tették, akik nem mentek el szavazni, pedig megakadályozhatták volna ezt az újabb pusztítást.

   Történelmi léptékben, percei vannak az unionak, ezt ők pontosan tudják.

Ezért igyekeznek minden lehetőt elpusztítani. Sajnos, a percek, valódi időléptékben évek is lehetnek, ami alatt szétszéleszthetik a nemzetet, és már nem lesz, aki újjá építse a hazát. Percek vagy évek, nekünk lépni kell. Még az, az egy év, és néhány hónap is örökkévalóság, ami még a mi passzivitásunk okán hátra van nekik. Az alatt, még mérhetetlen károkat okoznak anyagi javakban, nemzeti önbecsülésben, és a nemzet létszámában.

  Rá kell döbbennünk, hogy hatalomra juttatóik, nem a nemzet ellenségei hisz jelentős részük szintén magyar. Mindössze kedvezményezettek, akik egy tál lencséért adnák el az üdvösségüket. Segítenünk kell rajtuk, mert a maguk kútfőjéből, soha sem fogják ezt átlátni. Segítenünk azzal, hogy, számukra is megmentjük a hazát a fosztogatóktól. Megmentjük azzal, hogy aktivitásunkkal lerakjuk ezt a bagázst, oda, ahova való, és harag nélkül vesszük vissza a nemzeti kincseinket, melyeket elloptak, vagy ellopattak másokkal.

  Egy csónakban evezünk magyarok! Hiába meregetjük mi „sváci sapkával”,

ahol még lehet, szorgalmas munkával, a vizet kifelé, ha egy töredék magyar, és temérdek idegen segítségével, jégcsákányos banditákat engednek a csónakunkba. Ezek percenként ütnek újabb és újabb lékeket, hogy mielőbb elsüllyedjünk. Tudnunk kell, hogy a kétéves gyermek, és a nyolcvanéves aggastyán, még-már képtelen úszni, tehát menthetetlenül megfullad.

  Ha a passzivitásunk miatt süllyesztik el hazánkat, ezért mi leszünk a felelősek. Lehet másra bízni a döntéseket, de a következmény mindannyiunkra visszahull.

Béla László 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr625045133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása