évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

A titkosításról.

2013.02.12. 18:39 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

  Legutóbbi írásomban, az állami szervek, a rendvédelem, a közhatalmi végrehajtó szervek, ügyészség, bíróság, bv. súlyos iránytévesztéséről, a nép érdekében, a kormánnyal együtt, ezen szervezetek vezető, döntési jogosítvánnyal rendelkező személyi állománya, teljes cseréjének szükségességéről írtam. A rend, az igazság helyreállítása, e nélkül teljesen elképzelhetetlen. Ha még-olyan jó szándékú, egyenes, becsületes, független kormánya is lenne, egy-egy adott országnak., ezeknek, a kettős mércében megkövesedett testületeknek a befolyásolt, nyúlós, ragadós szövedéke, visszahúzná azt, az igazságtalanság mocsarába.

   Érdekes a hatalom súlyos megosztottsága is ebben a kérdésben.

Végkifejletben, a háttérben gazemberkedő erőknek, épp ez a megosztottság biztosítja a folyamatos túlélést, hatalomátmentést, minden hullámhegyen és hullámvölgyön át. Elég, ha megnézzük, hazai vonatkozásban, OV, törekvéseit,

és világosan látjuk, hogy ő is pontosan felismerte a helyzetet.

   Hogyan is működik ez?

Alapigazságként leszögezhetjük, hogy a hatalom, elsődlegesen és megkérdőjelezhetetlenül, minden országban, a nép, a társadalom kezében van.

(„habár fölül a gálya…”) A nép, a maga tömegével, bármelyik pillanatban el tudja söpörni, a felette uralkodó, kevesek által választott, vagy önjelölt diktátorokat, a hozzájuk rendelt, maroknyi emberrel együtt. Hazai példaként, nagyon jól mutatja ezt, 56 eseménysorozata. Néhány nap alatt, felállt egy új kormány, a Nemzetőrségben egy új rendfenntartó hatalom. Kádár árulása folytán, mire az államigazgatás minden szervének cseréjére sor kerülhetett volna, lerohanta hazánkat a szovjet haderő. Hiába volt tehát a jó szándékú kormány, a hatalom másik ága érintetlen maradt. Ezért, számukra elengedhetetlen a nép megosztása, egységes fellépésének kizárása.

Ugyanígy, a hatalom megosztása, amihez körmük szakadtáig ragaszkodnak is.

Látványos példája ennek, ahogyan Viktor, a saját biztonsága érdekében, le akarta váltani a nyugdíjas korú leginkább megcsontosodott bírákat.

Olyan nemzetközi cionista tiltakozás kezdődött, ami az ügy, felszínes ismeretében, példátlanul feleslegesnek tűnt. Nem, volt az!

Ez a hatalomátmentés egyik alappillére.

Jól látható ez a törekvés.

A Rákosi féle kommunista párt, kontra magyar nép, felállásból, 56 került ki.

Ebből tanultak. Ezért van ma cigánykérdés, Fidesz, Jobbik, Mszp, meg az aprólék. A multik, kontra, elsorvasztott hazai ellátó rendszer, és sok egyéb, kevésbé látványos árulás. A cigány-magyar ellentét kiélezését szolgálták, a cigányok ellen elkövetett pogromok, Tatárszentgyörgy stb. El tudja valaki képzelni, ha egy ilyen súlyú cselekmény elkövetőit valóban keresik, azokat egy ilyen kis országban néhány nap alatt kézre nem kerítik?

Úgy e, senki nem gondolja komolyan?

Ha nem találták, mert nem is keresték. Pontosan tudták, hol nem szabad keresni, nehogy, valami túlbuzgó alacsonyrangú megtalálja, és botrányt keltsen vele.

Végigvitték a folyamatot, a legártatlanabb, és szánalomra méltóbb emberek lemészárlásával, még egy gyermeket is besorolva a potenciális célpontok közé.

Tudvalévő, ez váltja ki a legnagyobb társadalmi ellenállást, a legintenzívebb gyűlöletet az elkövetőkkel szemben. Az így felébresztett gyűlöletet próbálták, a nemzeti oldal ellen fordítani. Csak részben sikerült. Sokan, már menet közben átlátták, (még cigányok is) hogy ez ugyanolyan Moszad akció volt Magyarországon, amilyen Amerikában a tornyok felrobbantása, vagy az iskolás gyermekek lelövöldözése, megfelelő politikai célok elérése érdekében.

Ekkor jött az „igazságszolgáltatás”, a második hatalmi ág.

Valószínűleg kerestek olyan embereket, akik a nemzeti oldalhoz köthetők, és jártak valamelyik helyszín közelében. Még az sem kizárható, hogy előre kijelölték, a potenciális bűnbakokat, és észrevétlenül úgy avatkoztak az életükbe, hogy könnyebben meggyanúsíthatók legyenek. Amikor eljött az idő, gyártottak néhány ingatag bizonyítékot, és a „törvény szigorával” csaptak le rájuk. Megalapozhatóan elítélni, máig sem tudták őket.

A kevésbé tájékozott tömegben így felszított gyűlöletet, a nemzeti oldal, leginkább a magyarok biztonságán őrködő Jobbik, és a Magyar Gárda ellen próbálták fordítani. Nagyon ügyetlenül csinálták, mert csaknem visszafelé sült el a fegyver.

   Hasonló volt, a Táncos Gábor esete is. Ott is, a tényleges elkövető(k) leplezésére folyt az eljárás. Szerencsétlen ártatlan magyar fiú, aki látta elosonni az elkövetőt, segíteni akarván a nyomozók munkáját, tanúnak jelentkezett.

Tíz év, ártatlanul letöltött börtön volt rá a válasz, a „törvény” oldaláról.

A társadalmi összefogással folyt hosszú magánnyomozás, olyan elkendőzhetetlen bizonyítékokat tárt fel, aminek alapján, kénytelenek voltak letartóztatni és eljárás alá vonni a tényleges elkövetőt, de annak személyét, és társadalmi kötődéseit, máig homály fedi, mert az ügy teljes anyagát, 50 évre titkosították. Tekintve, hogy ezt az ügyet is, csak a közvélemény erős nyomására lehetett felderíteni, fontos, hogy a stikli ügyeket, a közvélemény megismerje.

    A titkosítás, 

épp ezt, a nagyon fontos történést próbálja megakadályozni.  Pontosan ezért, ha a halálbüntetést valaha visszahoznák, azt a különösen kegyetlen gyilkosokra, és a titkosítókra kellene hatályossá tenni. Nem azért, hogy titkosítók sorát végezzék ki, de azért, hogy ne legyen több titkolózás. Az ilyen ítéletekben, még a tévedés kockázata is kizárható, hiszen a titkosító személye, és szándéka, teljesen egyértelmű. Nem lehet mást, tévedésből elítélni titkosításért, mint aki alá írta a papírt erről.

  Természetesen, nem ez a megoldás. A megoldás bárhol, az ország lakosságának érdekeit védő kormány megválasztása, és annak beiktatása után következő napon, a teljes végrehajtó hatalom döntési pozícióban lévő, vezető személyi állományának azonnali cseréje.  Csak így kerülhető el, a sötét hatalom átmentése. Lehet, hogy sok jó szándékú ember elmozdítását is jelenti egy ilyen lépés, de ez még mindig kisebb hiba, mint, ha csak egy is marad, döntési pozícióban, az oda nem valók közül.

A hatalomváltás, vagy teljes, vagy nincs.

Miért?

  Gondolkodjunk el rajta!

Egy új kormány, megfelelő felhatalmazással, kinevezhet, bármilyen pozícióra embereket. Ha ez törvénybe ütközne, előtte megváltoztatja a törvényt, ahogy most a Viktor teszi. Ennyi egy „jogállamban” a jog.  A kormány beiktatásakor, az államigazgatás, egy pillanatig a kormány kezében van.

Ha ezt a nagyon rövid időt, nem használja ki, meghagyja a végrehajtó apparátus részét, vagy egészét, akkor ennek a hatalomnak a nyomása alá kerül.

Ettől kezdve zsarolható, és irányítható. Ez a zsarolhatóság, még attól sem függ igazán, van e vaj a kormánytagok fején. Egy összehangolt végrehajtó hatalom, bárkivel szemben kreálhat egy ügyet, és annak valódiságát, be is fogja bizonyítani. Ilyen módon, elítélhető bárki, bármiért, és bárminek az ellenkezőjéért, aki az átmentett hatalomnak útjában áll.  .

  Ez, a 22-es csapdája, és a hiba, nem a mi készülékünkben van.

Ha egy kormány, azonnal teljes hatalomváltást hajt végre, a leváltott hatalom, diktatúrát üvölt, és a nép számára hitelteleníteni képes ezzel, a megválasztott kormányt. Ha nem, óhatatlanul nyomás alá kerül, és kénytelen mást tenni, mint amire felhatalmazták.

   Mi lehet a megoldás?

Az egyik lehetséges, egy, a nép bizalmát élvező, teljhatalommal felruházott, nemzetbarát kormány, aki nem enged idegen érdekeket érvényesülni, nem a népét taszítja idegenekért, nyomorba, és a nép, akkor sem fordul el tőle, ha a cionista kórus bármilyen mocskot fröcsög rá külföldről, vagy belföldről.

    A másik, hogy nem kell kormány. A helyben felvetődő problémákat, helyi szinten kell megoldani helyi alkalmas vezetők segítségével. A keletkező jövedelmeket helyben kell felhasználni, vagy tartalékolni. Az igazságosság alapján helyi törvényeket hozni, és azok alapján megszervezni az életet.

 Így elkerülhető, hogy egy szorgalmas emberek által lakott terület munkájának eredményét, egy kevésbé termelékeny terület életszínvonalának emelésére fordítsák. Persze, ez a kevésbé lehetséges út. A legüdvösebb, a cionizmusmentes nemzeti kormány, amely élvezi a nemzet egészének bizalmát, és képes az idegen befolyást kiszorítani, és kívül tartani az adott országon.

  Mindezek, csak utópiák, melyek, csak a megvalósulás megtapasztalása után lehetnek tények. Lehet, hogy nyitott kapukat döngetek, a titkosítás kizárásával, mert keringenek olyan információk is, hogy csillagászati változások, bennünk, emberekben genetikai változásokat okoznak, aminek hatására, nyitott könyvként olvashatunk embertársaink gondolataiban. Ezzel végleg, és teljes mértékben lehetetlenné válik minden hazugság. Sokan kerülnének nehéz helyzetbe.

Hogy mi lesz, és mi nem, csak a jövő mondhatja meg. nekünk nem marad más, bízzunk a magyarok Istenében, és próbáljuk a magunk módján, a számunkra legelfogadhatóbb helyzetet kialakítani.

 

Béla László 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr285077090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása