évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Történelmi pillanatok?

2013.03.13. 10:44 | béla lászló | Szólj hozzá!

Történelmi pillanatok?

 

     Felmerül bennem a kétely, mit is látok, ha véletlenül, a "fősodratú" médiák hálójába kerülök. Lehet, hogy furcsa a fogalmazás, de ha hozzáteszem, hogy évtizedes tapasztalatok alapján, a nekünk címzett információk általában mérgeznek bennünket, stresszel, igazságtalansággal, arcátlan hazugsággal, akkor talán már érthetőbb.

  Amióta a pápai „helyzet” előkerült, a politika előterébe, a média dagályosan történelmi pillanatokról beszél.

Röhej!

Az emberek érdeklődőbb része, egy éve tudta, hogy ez bekövetkezik, sőt, azt is, hogy ez, a meghirdetett forgatókönyv szerint, már egy éves csúszásban van.

Mi fog változni, ha új pápája lesz az egyháznak?

Lecsökken az egyház ellenállása, az embereket, a családokat, az emberiséget pusztító intézkedésekkel szemben. Ahogyan korábbi pápa, (nem tudni milyen alapon) megbocsátotta a zsidóknak Jézus keresztre feszítését, az új, majd továbblép. Elfogadja, netán népszerűsíti a buziházasságot, Istennek tetsző cselekedetnek nyilvánítja az abortuszt, netán személyesen szenteli meg a gyilkolni indulók fegyvereit? Ki tudja?

  Annyi bizonyos, hogy magyar példánál maradva, nem fogja csökkenteni a magyar katolikusok csalódottságát, akiket az egyház vett rá, hogy a Viktorból „Istent” csináljanak, és ma, érzik a sátán karmát, a bőrükbe akaszkodni.

Az előrejelzések szerint, a világban a gazemberség hatványozódni fog, még egy rövid ideig. Ez, a gonoszságnak, a siralomházban töltött ideje. A szükség, az erőszak, a hazugság minden eszköze adatik ebben az időben a hatalmasok kezébe, hogy az embereknek ártsanak. Egyre több embert hoznak kiszolgáltatott helyzetbe, hátha sokat sikerül Isten szeretetéből, a gonosz gyűlölködésébe át erőszakolni. Hátha sikerül, a nélkülöző embereket, Isten, és egymás ellen fordítani. Meg kell erősítenünk belső tartásunkat, hogy ez be ne következzen.

Nehezedő helyzetünkért, ne okoljuk közvetlen környezetünket, ne gáncsoljuk embertársainkat. Ha valakit, direkt rossz cselekedeten érünk, annak ártó szándékát, szelíden kitérve hárítsuk el magunkról, mert nem gonoszság, csak tudatlanság áll mögötte.  Akinek nem sikerül megőriznie eredendő szeretetét Isten és embertársai iránt, annak számára, a nehéz helyzet, akkor sem fog megszűnni, amikor a többi ember, már rég túl lesz ezen.

     Valóban történelmi időket élünk, de ezek, még nem a történelmi pillanatok.

A történelmi pillanatok majd azok lesznek, amikor a nemzetellenes kormányok szélnek eresztett tagjai, nem megélhetési politikusként felfelé buknak, valami fosztogató gazdasági szféra vezetésébe, hanem traktoros állásért versengenek egymással, valami családi gazdaság, gazdálkodáshoz értő vezetőjénél. Kell, hogy kapjanak, emberhez méltó, megbecsült munkát, és családjuk jó életének fenntartásához megfelelő fizetést. Amikor a tolvaj bankok tulajdonosai, és vezetői, könyvelői állásért kilincselnek, a nemzetek kezében lévő bankok igazgatóinál. Amikor a tudományos kutatások eredményeit, az emberek hasznára fordítják. Amikor a teremtő Istent, minden jóakaratú ember felfedezi a saját szívében. Amikor megszűnik minden gyűlölet, gáncs és bosszú, és minden ember segíti embertársát abban, amit az el szeretne érni. Amikor minden ember rájön, hogy Istenhez számtalan út vezet, és semmilyen szervezetre nincsen szükség ennek megtalálásához. Nem kell tolmács, hiszen Isten, mindenkinek a saját nyelvén beszél.

    Ezek lesznek a történelmi pillanatok. Reméljük rövidesen.

Nehéz a várakozás, de felemel a remény, tudván, hogy a sötétség, ládába záratik a Földön, mindannyiunk életét betölti a szeretet fénye, és rossz álomként gondolunk vissza ezekre a nehéz időkre. Ezt, nekünk, embereknek kell megvalósítanunk. Isten segít, de nem cselekszik helyettünk. Az emberi szeretet, igazságérzet, könyörületesség, kell, hogy létrehozza közöttünk a fény világát.

Én hiszem, hogy az emberiség már alkalmas, és alkalmas is lesz, ennek véghezvitelére.

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr75132269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása