évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Izraeli fegyveresek Magyarországon.

2013.04.06. 23:31 | béla lászló | Szólj hozzá!

   Több hírforrásból egybehangzóan tudható, hogy hazánkban idegen fegyveresek tartózkodnak, feltehetően kormányzati engedélyek alapján.

A magyarság biztonságáért létrejött, fegyvertelen Magyar Gárdát, a kormány feloszlatta, az állam erőszak monopóliumára hivatkozással. Ez a szervezet, amellett, hogy fegyvertelen, még egy pofont sem adott senkinek, de kenyeret igen.

     Most, az idegen fegyveresek kérdésében, hogyan értelmezik az ügyben döntők, a Magyar Állam erőszak monopóliumát?

    Részlet, a hatályos magyar büntető törvénykönyvből:

Hazaárulás 

144. § (1) Az a magyar állampolgár, aki abból a célból, hogy a Magyar Köztársaság függetlenségét, területi épségét vagy alkotmányos rendjét sértse, külföldi kormánnyal vagy külföldi szervezettel kapcsolatot vesz fel vagy tart fenn, bűntettet követ el, és öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. 
   (2) A büntetés tíz évtől tizenöt évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztés, ha a hazaárulást 
     a) súlyos hátrányt okozva, 
     b) állami szolgálat vagy hivatalos megbízatás felhasználásával, 
     c) háború idején, 
     d) külföldi fegyveres erőnek behívásával vagy igénybevételével 
követik el.”

Tovább is van, érdemes tanulmányozni. Mivel a törvény, magyar állampolgárt határoz meg, és nem zárja ki a kettős, vagy többes állampolgárságot, bárki, aki az adott cselekményeket elköveti, legyen az munkanélküli, vagy miniszterelnök, magyar állampolgársága alapján e törvény hatálya alá tartozik. Ezt nem árt tudni.

Béla László

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr865204802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása