évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Változnak a nóták is.

2013.05.05. 22:52 | béla lászló | Szólj hozzá!

Változnak a nóták is

Amikor szeretett hazánkban először megjelent a cionista egyeduralomra törekvés első csírája 1918-ban, hála Istennek, Horthy Miklós, hamar felszámolta, csírájában fojtva el, a hazaárulás minden törekvését.

Ebben a harcában élvezte a magyarság támogatását és egységességét.

    Magyarország, a kíméletlen és igazságtalan pusztítás, csonkítás ellenére talpra állt. Ez a cionistáknak akkora pofon volt, amit el nem viselhettek bosszú nélkül.

Addig mesterkedtek világpolgári kapcsolataikkal, ameddig sikerült kirobbantaniuk a második háborút, és sikerült ebbe belerángatni (Kassa bombázása) Magyarországot is. Ez, mára, saját pusztulásuk biztos elkerülésével már nem lehetséges. Gyilkolni ugyan szeretnek, de ön-gyilkolni nem „annyira”.  

    Mindkét háborút, amerikai kapcsolataik révén fordították, a saját kedvük szerint valóra. Számukra tiszta haszon volt. Ameddig a nyugat civilizált, és egyébként békeszerető népeiből, sikerült milliókat elpusztítani, sőt az orosz népet, aki 1907-ben, felfedte a „cion bölcsek jegyzőkönyvében” megfogalmazott, emberiségellenes terveiket, szintén irdatlan pusztulásba sodorták, addig mindezen, európai és amerikai fajtársaik, jól meggazdagodtak.

Mindkét oldalt támogatták pénzzel, fegyverrel, aminek hasznát, később busásan lekaszálták. Ez a cionista alapállás. Mindegy honnan, mindegy milyen áron, csak dőljön a pénz, ha milliók pusztulnak is bele. Saját fajtársaikat sem kímélték. Odadobták őket hivatkozási alapnak, ami után máig szedik a pénzt.

    A háború után, Rákosi (Roth) uralma alatt, a rommá-bombázott ország helyreállítása, az egész nemzet összefogását igényelte. Bizony nehéz helyzet volt. Abban az időben, a magyarság, mégis képes volt megőrizni a vidámságát.

 A szegénységben, született egy tréfás nóta is:

„Mi vagyunk hát a csikkszedők

Nehéz ma a világ

A jelszavunk az mindig egy

Sok csikk az sokra meg.”

Ezt a nótát, a magyarság úgy elfelejtette, hogy talán az idős ismerőseimen kívül, már senki nem emlékszik rá, pedig később is lehettek volna aktuális változatai, akár a mai napig. 56-ban, amikor az ország megelégelte a fajtársak terrorját, és annak megsemmisítésére fegyvert fogott, így szólhatott volna:

„ Mi vagyunk hát a felkelők

Kegyetlen a világ

Az utcán harcol sok gyerek

Az orosz futva megy”

De a Kádár korszak bosszúálló terrorja alatt is énekelhették volna, ha valaki meri, mert-hogy, akkoriban elég volt egy politikai viccet, vagy bírálatot, rossz helyen elmondani, hogy valaki, Péter Gábor, ÁVH-s húsdarálójában találja magát. Akkor így szólhatott volna: 

„Mi vagyunk hát a rettegők

Spicli lett a világ

Az magyar pénzimádó lett

A terror győzhetett”

Az után, jött az elnyomott, megnyomorított ketrecben tartott népre a „rendszerváltás” cionista maszlagja, a bekövetkező, de legalább is beígért nyugati jólétről, és mi jóhiszeműen elhittük, Akkor sem került elő ez a dal, aktuális szöveggel. Akkor így szólhatott volna, csak épp nem a nép szájából:

„Mi vagyunk itt az átverők

Hiszékeny a magyar

A jelszavunk az mindig egy

Minden gyár tönkre megy.”

…És megcsinálták. Az óta, minden választáson ki tudták csinálni, hogy a magyarok őket (strómannjaikat) válasszák. Éltek, sőt, maximálisan visszaéltek ezzel a jóhiszeműséggel. Mára az ország, a lepusztult afrikai gyarmatok szintjére süllyedt. Mindenhol, minden eszközzel nyírnak bennünket. Csak a külföldre távozókat hajlandók megfizetni, hogy pusztuljanak a hazájuk leghívebb polgárai. Még a legutóbbi választáson sem tértünk magunkhoz, akkor sem került elő a régi nóta. Akkor így szólhatott volna:

„Mi lettünk hát az éhezők

Korrupt ma a világ

A roma Izraelbe megy,

A nép meg tönkre megy”

Remélhetőleg több választást már nem szívunk meg. Talán előkerül a feledés homályából némi magyar vidámság, és vele a régi nóta, ami akkor így szólhat:

„Mi vagyunk hát az ébredők

Változik a világ

Az áruló mind sittre megy

A munkánk újra megy”

Én bízom ebben. Bízom a magyarság éleslátásában, a hazug propagandák elutasításában, a nemzetközi helyzet pozitív változásában, a cionista hatalom összeomlásában, a beharangozott isteni segítség megvalósulásában, így az isteni igazság érvényre jutásában. Nagyon sokan, nagyon rég, és nagyon erősen vágyunk erre, és amit sokan, és erősen akarnak, azt Isten, vagy az univerzum, (kinek mi tetszik) bizonyosan, valósággá teszi.

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr945282939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása