évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

A zsidó világkongresszus margójára…

2013.05.08. 20:31 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

   Ezt nem lehet megállni szó nélkül. Direktívaként röpködnek az „igények”.

Még hozzá, kép, és fogalomzavarokkal terhesen. Ronald S. Lauder, azt szeretné előírni Orbán Viktornak:

… tegyen határozott lépéseket a "sötét erőkkel szemben"…

Itt a Jobbikra, és a nemzet, Jobbikkal egyetértő részére gondol. Ezekről az emberekről beszél, mint sötét erőkről. Itt a súlyos fogalomzavar. Sötét erőknek, mindig a békebontó, egoista, hatalmaskodó erőket nevezik magyar nyelvterületen, és nem csak a szándékukból megcsonkított Magyarországon.

Trianonban is fajtársuk adta el Magyarország kétharmadát, mert előretolta magát a magyar politikusok közé, és mi lagymatagon eltűrtük. Az effajta türelem fogyatkozása érezhető ma, és ennek legfőbb ideje. Magyar kormányok nem vezényelnek haderőt idegen országba. Nem mészárolnak le nőket és gyerekeket sem Szíriában, sem Palesztinában, sem másutt. Magyar katona idegenben, csak a magyar nemzet akarata ellenére, NATO kötelezettségből van jelen.

KI AKKOR A SÖTÉT ERŐ? 

… itt az ideje"az erős irányításnak és a még erősebb intézkedéseknek"…

 

Valóban! Eleget tűrtük a méltatlan és méltánytalan dolgokat. Véget kell ennek vetni, rendet kell tennünk, saját földünkön. Ez a mi dolgunk, és nem kérünk hozzá sem tanácsot, sem pénzt, sem mást. Megoldjuk!  

 

…”Ronald S. Lauder kitért arra, hogy Horthy Miklós kormánya az "irracionális gyűlölködés" irányába vitte Magyarországot. Lauder felidézte, hogy Horthy irányítása alatt fogadták el a zsidóellenes törvényeket, és abban az időben - 1941-ben - kezdődtek meg az első deportálások…”

 

Elöljáróban le kell szögeznem, mi senkit nem gyűlölünk.  Ez, nem magyar természeti sajátosság! Ez az Úr, ha már megszólal, legalább venné a fáradságot, ha nem is a magyarság iránti tiszteletből, de legalább önbecsülésből, hogy falrengető ostobaságokat ne mondjon egy „világkongresszuson”. Az, ha bármilyen is, ennél több tiszteletet érdemel. NEM (!) Horthy alatt fogadták el a zsidóellenes törvényeket. A magyarság már 1222-ben felfedezte a zsidó természet veszélyét. Az aranybulla így fogalmaz:

24. CZIKKELY.

Hogy izmaeliták és zsidók tisztséget ne viseljenek.

Pénzváltó kamara-ispánok, só-kamarások és vámosok, országunkbeli nemesek legyenek.

1. §. Izmaeliták és zsidók ne lehessenek.

 

Végzetes hiba. és nagy tájékozatlanság, a deportálásokat összekeverni a zsidó ártalmak elleni automatikus védekezéssel, ahogyan az is, ha a deportálásokat a magyarság felelősségévé teszik. A feketére mázolt Horthy, azért hozta létre a gettót, hogy egybegyűjtve, megvédelmezhesse a magyarországi zsidóságot. Ezt, ameddig tehette, még karhatalommal is megtette. Ezt a tényt, különösen egy zsidó szószólónak, nem ismerni, súlyos, és szégyenletes tájékozatlanság.

 

„…egyre többen vannak abban a régi tévhitben, hogy a zsidók irányítják a világot, és sokan a zsidókat okolják a gazdasági válság miatt is. Hozzátette, hogy ez nem kizárólag Magyarországra jellemző, ilyen tapasztalataik vannak például Görögországban, Ukrajnában és más országokban is.” ...

 

Sajnálatosan, ez nem tévhit. Réginek régi, de figyelemmel a zsidóságnak a jelenlegi világban kifejtett hatására, ez tény volt, és részben, bár egyre csökkenően, ma is az. Ezzel magyarázható, a velük szemben világszerte, egyre határozottabb, és erősebb elutasítás, ami ennek az uralmi próbálkozásnak a végét vetíti előre.

 

…”Ronald S. Lauder a WJC közgyűlés megnyitóján részt vevő több száz vendég előtt beszélt arról, hogy a magyar parlament egyes tagjai "listázni" akarják a köztisztségeket betöltő zsidókat.” …

 Nem csak listázni akarjuk! Az, csak az első lépés. Érvényt akarunk szerezni, az aranybulla előírásának. Magyar közhivatalt, csak magyar ember tölthet be! Történelmi tapasztalataink alapján, véget kell vetnünk a magyarság ezer éves fosztogatásának, és ez, csak így valósulhat meg. Alapjában, a zsidó emberekkel senkinek semmi baja nincsen Magyarországon. Azokkal az emberekkel nem tudunk, és akarunk együttműködni, akik a magyarság megbízásából, vagy csalárd módon megszerzett mandátummal, a magyarság ellen munkálkodnak.

Zsidók vagy sem, kevéssé lényeges. Hogy többségük zsidó, és elutasítja számbavételét, ez nem a mi hibánk. Nem mi toltuk őket erőszakkal a politikába, és nem mi határozzuk meg, magatartási szabályaikat. Mindenki a maga népe között politizáljon. Ott tárt karokkal várják. (Netanjahu) Ha netán mégsem, akkor így járt.


A WJC megdöbbenéssel értesült arról, hogy Magyarországon díjat adományoztak egy "antiszemita televíziós műsorvezetőnek". "Örömmel vettük természetesen, hogy a díjat visszavonták, de nagyon aggasztónak találjuk "magát a tényt, hogy egyáltalán odaítélték" – fogalmazott”….

 

 Elöljáróban, fontosnak tartom megjegyezni, Magyarországon nem él jelentős számú antiszemita. Az, hogy ezt a dehonesztálónak kialakított jelzőt mindenkire rásütik, aki őszintén és igazul beszél, ez egy fegyver. Gusztustalan, méltánytalan, és hála Istennek, egyre csökkenő hatású fegyver. Felesleges a megdöbbenés. Kiváltképpen annak hangsúlyozása. Valószínűleg nincs messze az, az idő, amikor ezek a vélemények, már semmilyen súllyal nem rendelkeznek Magyarországon. Magunk is el tudjuk dönteni, kit akarunk kitüntetni a nemzet egyenes, és őszinte tájékoztatásában végzett munkájáért.

A tájékozatlanság, itt sem maradt el, természetesen. Ha az Úr, lemaradt az eseményekről, ez úton szeretném tájékoztatni, hogy Szaniszló Ferenc, visszaadta a díját, mielőtt még, zsidó parancsra visszavonhatták volna tőle. Szégyenletes, hogy a magyarok által megválasztott, és az összmagyarságot képviselni hivatott kormányról, ilyen intézkedés feltételezhető. Ugyanakkor, ez nem a magyarság, kizárólag a kormány szégyene. Tiszteletre méltó viszont Szaniszló Ferencnek az a nemes gesztusa, hogy látván, sötét körök, a nemzetét támadják az ő felhasználásával, önként lemondott a díjról.

 

…”Beszédében kitért arra is, hogy a WJC azért tartja idei közgyűlését Budapesten, hogy kifejezze tiszteletét a magyarországi zsidó közösség ereje és vitalitása iránt.”… 

 

Végezetül, de nem utolsó sorban, arra a csúsztatásra mutatnék rá, ami ennek a kongresszusnak a hátterében meghúzódik. Ezzel, valamiféle erőt akart demonstrálni az emberiség legveszedelmesebb ellensége. Ahogyan a II. világháborút, egy hasonló összejövetel robbantotta ki, (azon döntötték el, az exportérzékeny német ipar termékeinek világembargóját, amit a világ szerencsétlenségére elég eredményesen meg is valósítottak. Ez vezetett Németország példátlan méretű fegyverkezéséhez, és az abból származó, minden további eseményhez) most a III. kirobbantásán mesterkednek, remélhetőleg sikertelenül. Az emberiség is tanul, saját történelméből. Egyre egységesebben és eredményesebben védekezik az övön aluli ütésekkel szemben. Addig kell örülni, ameddig ez védekezés, mert tizenenynéhány millió, messze nem hétmilliárd.

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr785290175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása