évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Ezt is nagyon kitalálták

2013.05.27. 08:36 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

    A világ felforgatói, a rend és a béke esküdt ellenségei, egészen elképesztő módon is képesek megosztani az embereket. Képesek valódi ellentétek híján, jelentéktelen dolgok miatt is, gyilkos ellenségességgel egymásnak ugratni, egyébként tejesen normális, nem is rossz körülmények között élő embereket.

Hova süllyesztették mára az emberi tartást?

    Németek verekedtek németekkel, egy semmi téttel nem bíró játék okán, Londonban.

Igen! A fociról írok.

Két német csapat játszotta a döntőt, miért éppen Londonban?

Valószínűleg azért, hogy nagyobb legyen a felhajtás, hogy még jelentősebbnek hasson, az esemény. Nem hiszem, hogy Németországban nincs egy olyan hatalmas stadion, amelyik egyik csapatnak sem hazai pálya. A kihelyezett helyszín, nem egyéb, nemzetközi …kavarásnál. Jó alkalom, az ellentétek kicsúcsositására. Épp olyan, mint a katolikus-protestáns ellentétek szítása és ébrentartása.

  Ha ez egyik csapat győzelme esetén, két hétig, nyilvánosan kalodába zárnák a bérenc kancellárt, a másik esetben, felszámolnák Németországban az uzsorás bankrendszert, akkor sem érteném az ellentéteket, hiszen mindkettő az emberek jobb életéért történne, de így, értelmetlenek az ellentétek. Csak a zavar keltését célozzák, hogy egyesek, eredményesebben halászhassanak a zavarosban.

  Íme, az elrettentő példa:

http://kuruc.info/r/49/112698/

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr705319770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása