évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Egy kis kulturális kútmérgezés.

2013.06.05. 08:03 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

   Épeszű ember, elképzelni is nehezen tudja, milyen erkölcsi mélységbe kell alászállania annak, aki nagy nyilvánosság előtt, ilyen gátlástalanul képes hazudni, ráadásul, mindezt kultúraként kínálja.

   Sok embert megmérgezhet az ilyen, de egyre nagyobb azoknak a száma, akiknél ez, már visszájára fordul. Egy ilyen ocsmány hazugság, a magyarokkal szemben akar gyűlöletet kelteni, aki viszont ismeri, vagy megismeri a valóságot, annak a haragja, a hamísítók ellen fordul. Az ilyen mocsok, mindenképpen célt ér, célja ugyanis, nem elsősorban valakivel szemben gyűlöletet ébreszteni. A cél, a gyűlöletébresztés ténye, majdnem mindegy, hogy milyen irányban.

    Ennek a szándéknak, szakrális célja van. A gyűlölet, a harag, majdnem akkora energiát sugároz ki, mint a szeretet. Az emberellenes, Istentelen dolgok végrehajtásához, erre az energiára van szükség, és sajnos, mi szolgáltatjuk minden mennyiségben, azután meg szenvedünk, a megnyilvánulásaitól.

    Nem szenvedni kell, de védekezni!

Hogyan védekezhetünk? El kell kerülni azokat a lehetőségeket, be sem kell menni, azokba a termekbe, épületekbe, ahol ilyen törekvés sejthető. Amikor az Új Nemzeti Színház, a mocsokba rántotta, az „Ember Tragédiáját” Nem kongott a nézőtér az ürességtől.   

Volt, aki magasztalta a mocskolást, volt, aki azért ment oda, megnézze, hogy tényleg igaz e, amiről a hírek szólnak.

Voltaképpen mindegy, ki miért. Aki megnézi, maga is részesévé válik az aljas terveknek. Távol kell maradnunk az ilyentől, és máris megvédtük lelkünket a pusztítástól, sőt, megtagadjuk az energiaszolgáltatást, a bennünket pusztítani szándékozó erőktől.

 

Béla László

 

 

 

 (Kuruc.info)

Stuttgartban is hazánkat mocskolják a zsidók: gárdisták vernek véresre ártatlan cigányokat egy operában

Egy a tartományi fővárosban élő olvasónk hívta fel a figyelmünket a vérlázító aljasságra, amit még Alföldi is megirigyelhetne:

Tisztelt Szerkesztőség!

Tudósítani szeretnék arról, hogyan gyalázzák hazánkat éppen most a stuttgarti Staatstheaterben.

Már megszokhattuk, hogy Magyarország lábtörlőül szolgál számos kulturális szentélyben, az ott tevékenykedő, elborult agyú, habzó szájú, beteg lelkű balliberális vérszívók számára, akik önmagukat művészként definiálják. Ilyen Andrea Moses is (beszédes családnév - a szerk.), a Baden-Württemberg fővárosában található színház vezető rendezője.

Az állami opera- és színház ezúttal Hector Berlioz Faust elkárhozása (Fausts Verdammniss) című darabját találta alkalmasnak arra, hogy egy jó nagyot rúgjon a magyar hírnévbe, közvetlen és közvetett károkat okozva országunknak, nem beszélve arról a kb. 50 ezer magyarról, akik Stuttgart és környékén élnek, és akiken elsőre csattannak a következmények.

A darab eredetileg is Magyarországon kezdődik, a híres Rákóczi-induló és a paraszttáncokból ismert zenei motívumok teszik ezt egyértelművé, ezzel nincs is semmi baj. A stuttgarti színházban Andrea Moses által rendezett "drámai legenda" (ez a mű szerző általi meghatározása) azonban ennél hangsúlyosabban mutatja a modernizált, mai korba áthelyezett helyszínt: egy egész színpadot betöltő magyar lobogó a háttér, és előtte "békés" lakókocsis cigányok lakodalma látható. Az eleve vérlázító, hogy hazánkat így azonosítják (kvázi cigányországként), az viszont még inkább felháborítja a jóérzésű szemlélőt, hogy a darabban gárdista magyarok támadnak a békésen ünneplő cigányokra, feldúlják a lakókocsijukat, tönkreteszik a mulatságot, és az életükre törnek. Bakancsaikkal a fejükre lépnek, a szemüvegüket összetörik stb. A rendező ezzel is "tükrözi az aktuális magyar állapotokat", amelyek a csapból is folynak.

Néhány kép és videó:

 

 

Megszólal a rendező:

További képekben a "gárdisták brutalitása":

Erősen remélem, hogy lesz állami tiltakozás, és felelősségre vonják így Trianon évfordulója táján a stuttgarti színházat. Bízom benne továbbá, hogy a sajtóvisszhang sem marad el, és a Stuttgarti Magyar Kulturális Intézet is végzi a feladatát. Ugyanis ez beláthatatlan folyamatot indít el. Már mindent megtehetnek? Hát nem! Ezt nem hagyhatjuk!

Üdvözlettel:

Egy felháborodott magyar

Utóirat: Most tudtam meg, hogy ez a darab már 2011 óta megy ebben a rendezésben. Tehát még vérlázítóbb, hogy eddig senki nem emelt szót ellene, pedig ennyi idő alatt biztosan tudomást szerzett róla a kormány...

Ide kattintva láthatók további képek és videók a darabról.



További részletek: http://kuruc.info/r/26/113135/#ixzz2VDf9mtBf

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr205344866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása