évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Íme, a kommentár, ha nem kommentálta más.

2013.07.22. 22:42 | béla lászló | Szólj hozzá!

https://www.facebook.com/photo.php?v=225285940953569&set=vb.101579163322349&type=2&theater

 A budapesti metróban randalírozókat, 6 hónap felfüggesztettre, és fejenként ezer dollár pénzbüntetésre ítélte az Izraeli igazságszolgáltatás. A vád garázdaság, közbotrányokozás és nemzetgyalázás. A bíróság, az eseményről szóló beszámolók, és a mellékelt videofelvételek alapján, minden vádpontot kimerítően, bűnösnek találta az elkövetőket. Ítéletében hangsúlyozta, hogy különösen fontos körülményként értékelte a nemzetgyalázást, egy idegen országban, ahol amúgy sem örvend ez a társaság különösebb népszerűségnek.

  Természetesen, a beszámoló, a fantáziám terméke. Ilyen ítélet, zsidó bíróságon, soha nem született, és nem is születhet. Sokak számára ez lenne a természetes, hiszen a legtöbb nép, vagy csoport, tigrisként védelmezi a saját imázsát, a világban. Ezek nem ismerik az önkritikát, sem az európai társadalmi elvárásokat, a kritikát pedig, antiszemitizmussal utasítják vissza.

Ha valakinek, ezek után is, kétségei lennének, ez az ordenáré banda, a zsidóság egy része.

Nem állítom, hogy jellemző része, de azt sem, hogy nem.

A magyarság türelmére, és a vendégek feltételnélküli elfogadására utal az a tény, hogy nem akadt egyetlen, jó hangú, jó alkatú magyar férfi sem, aki tiszteletet parancsoló hangerővel elordította volna magát:

„Emberek” ezt itt most kell abbahagyni! Ez egy civilizált európai város közösségi járműve, illetve annak területe, ahol viselkedési szabályok vannak érvényben. Ezeket be kell tartani. Ha nem ismeritek a szabályokat, vagy nem akarjátok betartani azokat, ne gyertek ide. Maradjatok otthon, és mennyetek a sivatagba üvölteni, ott talán senkit sem zavar.

Ilyen sem történt. A magyarok, ennél civilizáltabbak, - mondván – az okosabb enged. Ezzel csak az a gond, hogy ez sajnos mindenütt működik, ezért a hülyék kormányozzák a világot. Meg is látszik rajta, (még egy darabig), de szerencsére már rövid az erre szánt idő. Ezer éve várunk a civilizálódásukra, eredménytelenül. Nincs már mire várni.

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr605419437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása