évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

A cionizmus hálójában a világ.

2013.08.16. 21:48 | béla lászló | Szólj hozzá!

 Ahhoz, hogy mondanivalóm lehetőleg rövid, ennek ellenére mindenki számára érthető legyen, le kell szögeznem néhány alapvetést, melyek a gondolkodásom vezérfonalát jelentik. Ezek határozzák meg számomra, a dolgok értékét, értelmét és indítékait.

1 Megrendíthetetlen hittel vallom, az isteni teremtés valóságát, a földi világ, csodálatosan felépített, minden szegmensében tökéletes illeszkedésének isteni eredetét.

2 Semmiféle fejlődéstörténetben, és egyéb vallásban nem hiszek. Meggyőződésem, hogy az embereknek, ahhoz, hogy a Teremtő Isten közelségében, és annak elvárásai, inkább útmutatásai szerint éljenek, sem vallásokra, sem közvetítőkre, sem semmi külső befolyásolásra nincsen szüksége.

Ez, mindenki számára, elsődlegesen, és kizárólagosan, saját döntés, belső indíttatás.

3 A Teremtő Isten, a felülmúlhatatlan bölcsesség, a túláradó, és mindent megbocsátani képes szeretet, a teljes, és tökéletes empátia, mely tulajdonságok birtokában, földi világunk megalkotására, és működtetésére képes volt,ma is az és lesz, a számára nem is létező idő végtelenében.

 

 

            Mindezek előrebocsátásával teszek Ön elé egy világképet, melynek valódiságát, történelmi, és saját tapasztalatokból, könnyedén ellenőrizheti.

 

       A teremtéskor, Isten, az embereket jó szándékkal, szeretettel, egymás elfogadásával és tiszteletével felruházva, tette, a földi világ abszolút urává, és elsődlegesen jogosult használójává. Az átlagember, még ha abban a vizsgált pillanatban rosszat tesz is, alapjában törekszik a jóra, a szeretetre, mások elismerésére, és önmaga elismertetésére. A föld valamennyi adottságának használata, minden embernek, Isten által adott, és születésével aktiválódó alapjoga, amely a test haláláig visszavonhatatlan. Ez szerint az alapállás szerint működött kezdetben a világ, a Teremtő legnagyobb gyönyörűségére és megelégedésére. Létezik viszont, a teljesség igénye alapján, az isteni hatalom és szetretet mellett, az önzés, a pusztítás hatalma is. Ez a hatalom, sem képes, sem hajlandó nem volt teremteni, viszont irigyen nézte a Teremtő gyönyörűségét, és el akarta pusztítani. A Teremtő, ekkor elhatárolódott a pusztítótól, és primer hatalom lévén, a földi világra korlátozta annak cselekvőképességét. Így jelent meg a földön az irigység, az önzés, az igazságtalanság, és a társadalmi rétegeződés, mai napig fennálló, és működő

formája.  

    A gonosz erő, (a gonosz Isten) akit már az egyiptomiak felismertek és  Szét-ként tiszteltek, az írásos emlékek szerint, 6 000 -9 000 éve működik a Földön, de lehet, hogy még régebben. Tény, hogy kiválasztott magának egy törzset, akivel elhitette, hogy a Föld az övék, és minden, a csoporton kívüli, csak bitorolja mindazt, amivel rendelkezik. Ebből a csoportból kerülnek ki, döntő többségükben a cionisták. Eleinte, az általánosan szeretetben élő emberek, nem is értették, és el is utasították törekvéseiket, így nem volt befolyásuk a földi történésekre.

Ebbe, természetesen nem nyugodtak bele, és mint a vélt igazáért kiálló gyermek, évezredek óta a „jussukat” követelik. Ez, egy sok ezer éves zsákutca, mert Szét-nek, nem volt lehetősége semmit odaígérni senkinek, hiszen nem ő alkotta.

Ha valaki farag egy szép szobrot, amiben gyönyörűségét leli, azt sem ajándékozhatja el a szomszéd, csak azért mert ő is látja, ezért, tud róla. Minden alkotás azé, aki létrehozta, ő, és csakis ő rendelkezhet felőle. Ezt, a kiválasztottak nem képesek felfogni, így körmük szakadtig harcolnak, nem is akármilyen módszerekkel.

     Harcuk, kezdetben, igencsak eredménytelen volt, viszont kivívta, a körülöttük lévő világ, totális elutasítását. Senki nem érzi jól magát, egyfolytában elégedetlenkedő, lázadó, mások javait követelő emberek mellett. Meg is lett a következménye, ennek a társadalomellenes hozzáállásnak. A többi ember támadta, elutasította és szétszórta őket a világban, és nagy részük, ma is így él.

  Nem adták fel jogosnak vélt követelésüket.

Harcuk folyamatos, nagyon átgondolt, és az évezredek teltével, egyre gátlástalanabb. Mára a Föld, és rajta az emberiség, a cionisták hálójába került.

Ezt a hálót, nagyon erős fonalakból, önzésből, irigységből, hatalomvágyból, túlhangsúlyozott szexuális vágyból, túlhajtott versenyszellemből, tehát olyan, minden emberben jelenlévő tulajdonságból szőtték, amelyeket az átlagember, minden gond nélkül, képes elnyomni magában. Ezeknek a módszeres, tudatos felszínre hozása, kifordítja személyiségükből az átlagembereket, és a kiválasztottakhoz teszi hasonlatossá őket. Ebbeli mivoltukban, már, némi juttatásért, akár támogatni is hajlandók a cionisták törekvéseit, mi sem tudva, és törődve azzal, hogy eközben másoknak, és önmaguknak mekkora kárt okoznak.

    A képzeletbeli háló csomóit, mindig, a mesterségesen szított viszályok, a harag, a gyűlölet, a félelem jelentik, melynek magalkotásában vagy felszínre hozásában a cionistáknál nagyobb művész, még nem született.

 

      Mindazonáltal, nem táplálhatunk haragot, sem a cionistákkal, sem a hozzájuk csapódott emberekkel szemben, mert ezzel is, az általuk követett helytelen irányvonalat támogatjuk, miközben a bennünk dúló negatív érzelmekkel, önmagunkat pusztítjuk. Harag helyett, minden bosszúvágy nélkül, szeretettel, és irányukban is meg lévő felelősségünktől vezérelve, el kell távolítanunk őket, minden hatalomtól. Ha, a cionistát, megfosztják a hatalmától, éppen olyanná válik a viselkedése, mint egy átlagemberé, hisz, alapállásából adódóan, nem is tudja, észre sem veszi, hatalmi tobzódásában, kinek, mekkora kárt tesz. A hatalomtól megfosztva, nyájas, készséggel alkalmazkodó, szorgalmasan munkálkodó emberré válik.

      Ezt a magyarság, minden más népnél közvetlenebbül megtapasztalhatta 1956-ban. A honvédség, cionisták által kinevezett parancsnokai, minden fenntartás nélkül, belelövettek a felháborodott nép tömegébe pl. Mosonmagyaróváron. Amikor a legénységi állomány átlátta, mit is tett a cionistákat kiszolgáló parancsnok parancsára, és visszafordították fegyvereiket, a hatalma-fosztott ember, maga is rádöbbent tettének súlyára, és attól kezdve, minden képességét igénybe vette, és fel is használta, a haza védelmének legeredményesebb folytatására.

      Így működik ez, nem csak a fegyveres harcban, de a gazdaságban, a politikában, és az élet minden területén. Rossz úton járó embertársainkat, nem gyűlölni kell, hanem segíteni. Segíteni abban, hogy energiájukat ne tudják a közösség ellen fordítani, hanem a közösség felemelkedésére fordítsák, hisz ezzel, mint a közösség tagjai, ők is jobb helyzetbe kerülnek. Ezt a segítséget, a hatalomtól való teljes és végleges eltávolítással érhetjük el. Ahogyan a régi magyar közmondás szerint, a kutyából nem lesz szalonna, a cionistából sem lesz soha más ember, ameddig hatalmat adunk a kezébe, de ha megfosztjuk hatalmától, kifordítja a gúnyáját, és meglévő jó üzleti érzékével, egyfolytában azon dolgozik, hogy bebizonyítsa, mindenki közül ő, a legalkalmasabb a vezetésre. Másoknak, a cionizmussal meg nem fertőzött embereknek, éppen elegendő arra ügyelnünk, hogy ilyenek, soha döntési pozícióba ne kerülhessenek. Ne vegyenek részt politikában, igazgatásban, honvédelemben, igazságszolgáltatásban és végrehajtásban, és ne legyen olyan mértékű vagyon, pénz, a kezükben, amivel korrupt befolyást szerezhetnek, az említett hatalmi ágak bármelyikében. Eltávolításukkor, ne tudják elvtársaikkal, hitsorsosaikkal betöltetni elvesztett pozícióikat. Ettől, talpra áll, ez a fejre állított világ.

   Sokan tartanak attól, és még szavazataikkal sem merik támogatni, a cionista nyugattól való elszakadást, hogy Magyarország elszigetelődik. Azt, hogy az valójában mit jelent, leginkább egy példán át tudom megmutatni.

Amikor megszervezték számunkra a rendszerváltást, azt, a korábban, a jelenlegihez viszonyítva egyötödnyi hatalommal rendelkező cionisták tették.

Most, teljhatalmat élveznek, mi pedig szenvedünk. Ehhez hasonlatos az a kép,

amikor egy embert ketrecbe zárnak, (KGST), majd kinyitva a ketrec ajtaját, felkínálják a végtelen mennyiségű energiát, (cionista globálkapitalizmus) ha az ember belekapaszkodik a fogantyújukba. (Eu.)  Az ember bizalommal bele is kapaszkodik, és jön is a végtelen energiamennyiség. Mindössze annyi a gond, hogy 600 volt váltóáram formájában. Az emberünk, elkezd vitustáncot járni, és noha szeretné, képtelen elengedni az áramforrást, mert az áramütés, görcsbe rántja az izmokat. Ebben a helyzetében, előbb meghal, majd szénné ég, eredeti méretének ötödére zsugorodva.

  Kérdés?

Ki tesz jót az emberünkkel?

Aki látva az általa előidézett helyzetet, kuncogva megvárja, míg meghal és szénné ég, vagy aki elszigeteli ettől a halálos energiától?

A világ, nemcsak nyugatból, nem csak cionizmusból áll.

Sokkal nagyobb fele, egészen eltérő berendezkedésű. Miért kell nekünk, mindig a rossz oldalon állni? Mert nem tudunk vezetőket választani. Lazán a cionistákra bízzuk magunkat, mondván  -jobb a békesség – azután szenvedünk tőlük, hogy majd egyszer jobb lesz.

Nem lesz jobb, ha mi nem tesszük jobbá!

Felesleges a többszörösen eljátszott bizalom. El kell engednünk végre a drót végét, hogy egyáltalán, levegőhöz jussunk.

Hogyan is juthattunk idáig?

Néhány mondatban összefoglalható.

Az első holokauszt. 70-ben, Vespasianus római császár vezényletével zajlott.

Ezzel zsarolva később a jobb érzésű Titust, betelepültek Rómába. Domitianus, nem felelt meg elvárásaiknak, meghalt, mint Kennedy. Most , 50 év távlatából is, a legutóbbi  holokauszt tényével zsarolják az egész emberiséget, okait persze, nem firtatják. Nerva, nem akadályozta őket. Megkezdődött a cionista hatalomátvétel. Abban az időben, ez lassan haladt. Nem voltak monopóliumok, a termelés manufaktúrákban folyt gyerekcipőben járt a korrupció, szabad verseny volt árakban, bérekben egyaránt.

Később, az ipari forradalom hozta meg a gyorsabb előrejutást számukra.

Ebben viszont, a nemzetek uralkodó dinasztiái akadályozták őket, el kellett hát távolítani azokat. (francia forradalom) A cionista pénzbányászathoz, emberekre volt szükség, és nem csak cionisták bányászhattak.  Az emberek viszont, önvédelemből megszerveződtek, és a túl kapzsi tulajdonosokat, egy mozdulattal,

sztrájkkal lehetetlenítették el.

    A cionistáknak, ez nem felelt meg. Két főideológusuk, Marx és Engels megfogalmazta a kommunizmus ideológiáját – gondolván – ha a munkásoké a hatalom, saját hatalmuk ellen nem harcolhatnak. Természetesen, eleinte szó sem volt munkáshatalomról, hisz a vezetést, szigorúan kézben tartották. Oroszországot célozták meg, és a megtévesztett nép erejének árnyékában, csendben kivégezték a Romanovokat.

   A kommunizmustól remélték, a totális hatalom megszerzésének lehetőségét.

Nem jött be.

Óhatatlanul bekerültek a vezetésbe, a gazdanép emberei is. Megkapaszkodva az ideológiába, a kommunista rendszereken belül, élhető társadalmat formáltak.

A SZU-ban még árammérők sem voltak, állampolgári jog volt az energiaellátás, a tanulás, a lakhatás, az egészségügyi ellátás. Kádár alatt itthon, nonprofit áron adták az áramot, vizet, állampolgári jogon a magas színvonalú egészségügyi ellátást, olcsó benzin árában a biztosítást, minimális, (3%)kamattal a hitelt.

Nem volt lehetőség, az emberek kifosztására. Persze hogy nem felelt meg, a hazai, és nemzetközi cionistáknak. Kitalálták a „rendszerváltást”, hogy teljhatalomhoz juthassanak, mégpedig, a „nép szándékából”. Megettük.

„ Isten ajándékai” az óta is ezzel etetnek bennünket, csak az a baj, hogy ha nem lépünk, rövidesen éhen halunk.

De lépünk, lépnünk kell, mert az életösztön, még a félelemnél, és a kapzsiságnál is erősebb.

    Miért a magyarság, a cionizmus elsőszámú céltáblája?

Mert a Teremtő Isten, a magyarok Istene, a magyarság kezében helyezte el azt a szablyát, mellyel egy csapással felvághatjuk a cionizmus hálóját.

Ettől a háló szertefoszlik, és egyszer s mindenkorra vége a cionista elnyomásnak, emberiségellenes hatalmának, világuralmi ábrándjainak.

Tegyük hát a dolgunkat, nem csak a magyarság, de az egész emberiség érdekében, és a Teremtő, támogatja törekvéseinket.

Ha Isten velünk, ki lehet ellenünk?

Béla László

 

http://www.freepress-freespeech.com/holhome/konyvek/bolcs1.htm#r01  (cion bölcsek jegyzőkönyei)

http://mek.niif.hu/06800/06897/html/0410.htm  (Dr. Richard Day előadása)

http://magyarmegmaradasert.hu/component/k2/item/2748 (Talmud részletek)

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr375464219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása