évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

A háborúcsinálók hatalmas győzelme…

2013.08.30. 21:55 | béla lászló | Szólj hozzá!

  Több mint tíz ártatlan gyermeket sikerült lemészárolniuk. Igazán „hősies” cselekedet, a levegőből gyermekeket gyilkolni.

  Ki követte el, és kire kenik a felelősségét, az, még úgy tűnik, forrásban van.

Mi volt a célja?

A szadista állati ösztön kélése, mellesleg, politikai hangulatkeltés az ellen, akire majd rákenik a felelősségét. Isten színe előtt, a felelősség egyértelmű lesz. Nem a megtorlás félelme, de a lelkiismeret iszonyú fájdalma nehezen viselhető. Én, szánom őket, mert ahogyan áldozataikkal, velük is együtt tudok érezni, hisz ugyanannak az Istennek (noha eltorzított) részei, mint én magam, és mindenki ezen a Földön.

Megtorlás nincs, lelkiismeret, ott viszont, mindenkinek van, annak is, aki a földi életében azt sem tudta, mi fán terem az.

  Egy biztos. Akire rá fogják kenni, az nem követhette el. Ki hazudik, ki nem, azt, ma, egyáltalán nem tudhatjuk megítélni. Ilyen világban élünk.

Ideje megreformálni!

Béla László

   Vadászgépről dobtak gyújtóbombát egy észak-szíriai iskola játszóterére - a támadásban több mint tíz gyerek halt meg

Gyújtóbombát dobtak le repülőgépről egy észak-szíriai iskola játszóterére, a támadásban több mint tíz gyerek halt meg, és sokan égési sérüléseket szenvedtek - jelentette a helyszínről a BBC forgatócsoportja, amely sokkoló felvételt készített a bombatámadás utáni zűrzavarról. A hírről a Guardian című brit lap számolt be a honlapján pénteken.



További részletek: http://kuruc.info/r/4/116994/#ixzz2dTsGsIHV

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr105485433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása