évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Ha ez igaz (!)?

2013.09.07. 01:19 | béla lászló | Szólj hozzá!

Érd — Végrehajtás alá került Erdélyi Mónika (46) háza! A műsorvezetőnek évek óta fejfájást okoz az egykor még álmokkal és gyerekzsivajjal teli érdi, medencés, gyönyörű családi ház, amelyben második gyermeke apjával, Mukli Gyulával élt.

Mónika egy életre tervezett Muklival, ezért a ház kettejük nevére került, bár Mónikának  - aki nem akart nyilatkozni az ügyben - nagyobb tulajdoni részesedése van benne. Ahogyan a Blikk korábban már megírta, a szerelem véget ért, a ház pedig az eladó ingatlanok közé került. Hiába azonban a gondozott kert, a csendes környék, a gyönyörű, kidolgozott belső terek, nem kellett senkinek, ezért tulajdonosai úgy döntöttek, 10 millióval olcsóbban, 57 millióért próbálják értékesíteni. Most azonban veszélybe került az eladása, ugyanis a Blikk megtudta: végrehajtás alá került egy közel 700 ezer forintos tartozás miatt. Az ingatlan tulajdoni lapja alapján kiderül, hogy a végrehajtást a Centrum Parkoló Rendszer Parkolás Szolgáltató Kft. kérte, amely korábban, egy évvel ezelőtt szintén rátette a kezét a házra, akkor egy 100 170 forintos elmaradás miatt.

 Dr. Kamarás Péter ügyvéd szerint rengeteg vevő fordít hátat a vásárlásnak, ha kiderül az ingatlanról, hogy nem „tiszta".

  -Adásvételnél gondot okozhat egy ilyen dolog, mert a vevők gyakran visszalépnek, ha megtudják, hogy végrehajtás alatt van az általuk kinézett ingatlan. Ritkaságnak számít, ha egy parkolási cég rá akarja tenni a kezét egy ingatlanra; valószínűleg a késedelmi kamattal jöhetett össze ez a magas tartozás, amely minden egyes nappal halmozódik - mondta el kérdésünkre az ügyvéd úr, aki szerint komoly szándékú vásárló találhat erre a problémára törvényes kiskaput. - Nem könnyű, de megoldható ez a helyzet. Az eladónak ebben az esetben előleget kell kérnie a vételárból, amelyből befizeti a tartozást. Ám mivel a tulajdoni lap szerint önálló zálogjog is van az ingatlanon 13 750 000 értékben, ezért a tulajdonosnak a banktól is hozzájárulást kell kérnie. Megvizsgálják, hogy a vevők teljesítőképessége megfelel-e, így döntenek arról, hogy engedélyezik-e a vásárlást - mondta el Kamarás Péter.

Józan paraszt oldal írta

Magénvéleményem.

Ezek az "emberek" akik a nép bizalmából, (jobb híján) kerültek hozzájuk nem illő hatalom birtokába, Demszkytől Tarlósig, nem tudják, hogy Magyarországon élnek. Nem tudják, hogy ez a magyar nép hazája. 

Az, hogy kipával a fejükön mutatkoznak, amikor épp a gazdáik kegyeit keresik, magyar választott vezető létükre, az egy sima apró sértés, a többségükben magyar választóik számára, hiszen ők bárhol jelennek is meg, nem a vallásukat, de az őket megválasztó polgárokat képviselik és jelképezik, akiknek a döntő többsége még mindig magyar, de ez még hagyján.

Az a nyugatról beszivárgott  alaptalan sarc, ami a magyaroktól elvárja, hogy hazájuk közterületén, bármelyik utcáján, egy  autónyi helyért külön sarcot fizessenek, eleve pofátlanság. Az, hogy más országok polgárai eltűrik, ezt a kiválasztott sarcot, legyen az ő gondjuk. Hogy mi eltűrjük, az meg a mi szégyenünk. Amikor tévedünk, és megkapjuk a "mikuláscsomagot" szolgaian kifizetjük, és nem a kormányunk alá rakunk tüzet belőle. A csehek, ahol tényleg rendszerváltás volt, és cseh vezetők ülnek a megfelelő székekben, rég eltörölték ezt a gazemberséget. Még listázni sem akarják őket. Nálunk, folyamatosan terjesztik, mint a telhetetlen kisgömböc. Még mindig nem tudni pontosan, mikor fognak szétdurranni, de nemsoká, az valószínű. Hazug "forgalmi" indokokra hivatkoznak, sőt, már dugódíjon, újabb alaptalan kiválasztott sarcon fantáziálnak, Igaz, ezt állítólag, az eu. nyomására teszik, de ki a fene léptette be az orazágot ebbe? Ezzel együtt, még mindig hatalomban, és szabad lábon védekeznek. Mit is írok? Dehogy védekeznek. Röhögnek a pofánkba, mi meg szerényen fejet hajtunk előttük. Hova tűnt a magyar nemzet? Hol az igazságszerető magyar emberek tömege? Hazugság hegyeket görgetnek elénk. Temérdek hivatalt működtetnek azokban a körzetekben, ahol ők élnek, hogy sétálva könnyen elérjék. Sajnos, túlhatalmuk önkényeként, másoknak is sűrűn oda kell menni, de mi, fizessünk sarcot érte. Tegyék a hivatalaikat a semmi közepére, ahol több hektáros ingyen parkoló várhatja őket is. Erre persze lusták, na meg, tetszenek a "kultúra alsóbb szintjére" hazudott magyarság által 100 évekkel ez előtt épített, impozáns, gyönyörű épületei. Nem nagy büszkeség, idegen tollakkal ékeskedni, fogadni az odasétáló hitsorsokat, a csodálatosan kialakított magyar középületekben. Mi a fél országot, vagy a fél várost átutazva, még nekik fizessünk sarcot, mert ott kell megállnunk. Már ez, önmagában is felháborító. 

Az viszont, hogy egy ingyenélő, élősködő kft, odáig merészkedjen, hogy ilyen, voltaképpen alaptalan tartozást felhasználva, más emberek vagyonára szemet vessen, és ebben a "jog" és az gazságszolgáltatás, még a segítségükre van, ez már  vérlázító. Hallottam korábban, hogy egy ismert színészünk ötmillió értékű, bankhitellel terhelt autóját, formálisan elrabolták 40 000 Forint fejében, de azt hittem, egyedi esetről, hivatalból üldözött, és üldözendő bűncselekményről van szó. Ha a fenti történet igaz, akkor erről szó sincs. Itt persze, nem a Mónikáról, az ő káráról van szó. Amennyi kárt, a nemzetnek okozott, "áldásos" "kulturális" tevékenységével, azért átlag országban, teljes vagyonelkobzás járna, de hogy épp ezek vegyék el a sokmilliós házát parkolásért, ez csak, az Orbán kormány regnálása alatt eshet meg. Szégyen a fejünkre, "mi" választottuk. Legalább is, túl a csalásokon, ezt akarják belénk magyarázni.  Remélhetőleg, ennyire nyílt arcátlanságuk, már a végjáték idegbajából ered, és több lehetőséget nem kapnak.

Kérem, mindenki figyeljen, aki magyarnak érzi magát!

 

Béla László

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr395498809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása