évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Azt hiszik a zsidók…?

2013.09.22. 13:39 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

    … hogy ha Magyarországon felszámoljuk a hegemóniájukat, akkor ők üldözött, számkivetett, másodrendű, állampolgárokká válnak.

Ez egy marhaság!

A ma Magyarországon tapasztalható ellenérzés, nem nekik, csak a magatartásuknak, az életünkben betöltött szerepüknek szól. Abból táplálkozik, hogy elfoglalták a döntési pozíciókat, és külföldi fajtársaik nyomására, kirabolják az országot.

   Ha ezt a helyzetet felszámoljuk, és törvényekkel zárjuk ki őket a közhatalom minden frontjáról, voltaképpen fellélegezhetnek. Külföldről semmilyen nyomást nem kaphatnak, mert nyilvánvaló lesz mindenki számára, hogy az ország ügyeibe, politikájába, pénzügyeibe, semmilyen szinten, semmi beleszólásuk nincsen. Senkinek semmilyen követelését, elvárását e téren nem tudják teljesíteni. Ugyanakkor, az itt születettek, minden egyéb fronton, teljes jogú állampolgárok, élvezik az ország gazdagságát, szabadon intézhetik saját gazdasági ügyeiket, a gazdasági túl-hatalmat meg nem haladó mértékig. Ez egy olyan szint, amiben gondjaik biztosan nem lesznek.

   Magyarország, a világ leggazdagabb országa.

Ha a nemzetközi fosztogatást felszámoljuk, itt mindenki úgy élhet, mint Kuvaitban. Ez, az itt honosodott zsidók számára is a felszabadulás lesz.

Megszűnik az ellenérzés, mert megszűnnek az okai. Amikor függetlenítjük magunkat az idegen befolyásoktól, szétrombolt hazánkat, magunk helyreállítjuk. Nyilván nem a zsidóság lesz az, akit a gazdaság élére állítunk, mert rossz tapasztalataink vannak. De talpraállítva az ország gazdaságát, mindenkinek megfelelő munkája, és jövedelme lesz, a korábbi, európai hírű egészségügyi ellátással, európai hírű közbiztonsággal. Az, biztosan meg fog szűnni, hogy valaki arcul üt egy magyar úri hölgyet, és a gerinctelen meglóg, és a rendőrség a sértett hölgyet rabosítja, a támadót viszont "nem találja". A Magyar Rendőrség, vagy Csendőrség, meg fog találni minden csirkefogót, de nem vegzálja a becsületes embereket, legyenek azok magyarok, cigányok, zsidók, vagy bármely nemzetiséghez, valláshoz tartozók. Éppen a békesség kedvéért, nyilvánvalóan nem lesz megengedve, a vallási, faji, nemi nemzetiségi hovatartozás, vagy irányultság közterületi reklámozása. Mindenki szabadon kiélheti ilyen igényeit, a saját laskásában, templomában, vagy épp az erre szakosodott szórakozóhelyen. Ott senki nem zaklathatja, de ha közterületre lép, nem térhet el az átlag magyar ember viselkedésétől, külső megjelenésétől. Nem lehet pucér, bohóc, vagy egyéb módon, kirívóan feltűnő.

Nem lesz tele az ország újonnan bevándorlókkal, és nem fogjuk pénzért árulni az állampolgárságot. A magyar állampolgárság, idegenek számára elérhetetlen álom lesz, még házasság útján is. Ez egy kiváltság. Erre csak születni lehet.

Ha egy magyar, idegen párt választ, elmehet házasodni, vagy idehozhatja a párját, vendégként, de csak úgy. A gyermekeik már egészen mások, ha itt születnek.

   A magyar nem gyűlölködő fajta, sőt, világhírű vendégszeretettel él. Mai általános viselkedése, abból következik, hogy vendégei hülyének nézik, és ki akarják túrni a hazájából.

  Ezt, nem esszük meg, de nem haragszunk senkire.

A fasisztázás és egyéb blőd szövegek, izraeli indíttatásúak, de leperegnek rólunk. A honos zsidók akkor járnak jobban, ha magyarként harcolnak közös érdekeinkért. Volt ilyen 48-ban, és 56-ban is. Akkor sajnos, világpolitikai esélyünk nem volt a győzelemre, de ma egész más a helyzet.

Érdemes átgondolni.

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr525528409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása