évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Már itt is kezdik?

2013.10.04. 01:36 | béla lászló | Szólj hozzá!

Ideje megállítani, a bevándorló, inkább beszivárgó hegemóniát. Most még, választásunkkal megállíthatjuk, de ez az utolsó esélyünk. Ameddig a Gyurcsány-Bajnai-Orbán triumvirátusból, vagy annak politikai alteregóiból egy is, a hatalom közelében van, addig a bűnözés, a korrupció, a kettős mérce, Magyarország idegenekkel való betelepítése, termelő munkánk ellehetetlenítése, meg nem állítható. Már nem csak a Jobbikra, de az egész magyar népre köpködnek, fasisztáznak, antiszemitáznak bennünket. Nem a Jobbik, és annak politikája miatt, hanem önvédelemből, megtévesztésből. A magyar közhatalomból, most a világ legfasisztább csoportja szorítja ki a magyarokat, és szolgálja ki az ország megsemmisítésének érdekeit, a mi felhatalmazásunkkal, mert nem akarjuk magunkra venni a "fasiszta" bélyegüket. Amikor ők címkéznek bárkit, az ősrégi bűnöző trükk. A hajdani vásárok tömegében működő zsebtolvaj, lebukásakor, mikor futásnak eredt, és utána kiabáltak "fogják meg!" "tolvaj", ő maga kezdett futás közben leghangosabban üvölteni, "tolvaj" fogják meg. A meglepett emberek (bár egy szavazattal) megfoghatták volna a tolvajt, de mivel az üvöltött a leghangosabban, csak találgatták, kit kéne kergetni.  ebből aztán, kavarodás támadt a tömegben, amiben a tolvaj, szépen elkeveredett, jó messze a bűne valóságától. Ha akadt gyorslábú, és eszű, a tömegben, aki nyakon csípte a tolvajt, a jóhiszemű tömeg még a védelmébe is vette a zsebest, mondván, - mit akar attól az embertől? hisz ő kergette legelszántabban a tolvajt -  Így van ez ma Magyarországon.  Az a legfasisztább, aki leghangosabban kiabál, és az a legegyenesebb szándékú, akire legjobban üvöltenek.  

Már itt is alapozzák a ciszjordániai modellt.

 

Magyarország betiltja a privát ivóvíz kutakat 
október 2, 2013 szarvasember.tk 

Most érkezett szerkesztőségünkbe a hír miszerint az Orbán kormány be akarja tiltani a privát személyek, ház körüli ivóvíz kútjait. A törvényrendelet abból az okból született meg, mivel francia és német vízügyi szakemberek figyelmeztetéseket küldtek a magyar államnak, hogy takarékoskodjon nyers ivóvízkészleteivel mivel az utóbbi pár évben a talajvíz hihetetlen módon lecsökkent. Továbbá korlátozni akarják háztartásonként a havi ivóvíz használatot. Az, hogy milyen korlátozások és ezen korlátozások megszegéséért milyen büntetések és szankciók várhatók még nem tudhatóak, mivel nem történt döntést róluk. 

Az elszemtelenedők legnagyobb előnye a világ közvéleményével szemben, hogy sok országban jelen vannak, és végzik aknamunkájukat. Ez esetben épp a franciák mondtak valamit, de azt kevesen tudják, hogy itt nem az őshonos franciák, hanem az őket, a saját hazájukban másodrendűvé degradáló, Franciaországban élő elszemtelenedők szólaltak meg. Ügyes politika. A piszkos munkát az elszemtelenedők végzik, de az ellenérzés, a franciákkal szemben nyilvánuljon meg. Átlátszó, de ügyes trükk. Világszerte kiválóan működik. Még.

A megszállt Palesztín területeken, lerombolják, berobbantják az őslakosok kútjait, éa napi néhány liter vizet "engedélyeznek" nekik, miközben, a nemzetközi törvények ellenére betelepülők, medencényi vizekben lubickolnak, az "emberi jogok" értelmében. Reguláris alakulatok rombolnak le, fegyvertelen, védekezésre képtelen tedlepüléseket, hogy a helyükön, megszállók telepedjenek le, akiket később, fegyverrel védenek, a fegyvertelenekkel szemben. Nálunk sem sokkal jobb a helyzet.  A magyar lakosság védelmében szerveződött Magyar Gárdát a "magyar" közhatalom, törvényen kívül helyezte, miközben (tenyerüket dörzsölve) tétlenül tűrik, a magyarok legyilkolását.  Mindeközben, fegyveres önvédelmi csoportokat szerveznek, és képeznek ki, és nyíltan fegyvereznek föl,  a kéretlen betelepülők védelmére.  Nincs szükségük védelemre. senki nem bántja őket. Ezek, a fegyveres csoportok, ellenünk, magyarok ellen szerveződnek, és kormányaink, a mi felhatalmazásunkkal tűrik el .  

    Kapjunk végre a fejünkhöz, mire adjuk a voksunkat. Nem kétharrnad, de ötnegyed többséget kell felmutatnunk ahhoz, hogy azt, semmilyen láncszavazással, listázással, személyes mozgósítással, ne lehessen felülírni. Minél fasisztábbnak kiáltanak ki valakit, annál becsületesebb magyarról van szó. Nem a fasisztázó fasisztákat, de az értünk harcoló magyarokat kell támogatnunk, ha rendet, békét, és embernek való munkát, és megélhetést akarunk.

   Kell, hogy maradjon a hajdani, 56-os összefogásból és szeretetből annyi, hogy ennyit, még megérjünk egymásnak.

Béla László

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr935550827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása