évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Nagy változások várhatók?

2013.10.30. 19:35 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

  Nem tudni, igazolódnak e, az ufo-kutatásból érkező információk, de elég sok jel utal arra, hogy a hírek megalapozottak. Máris számos olyan változást észlelhetünk, melyek korábban valószínűtlennek tűntek. A Föld jelentős részének országai, illetve azok kormányai, „összeesküvés elméletek” szerint, sorozatosan a saját népük érdekei ellen hoznak döntéseket. Nem kell messze mennünk példáért, elég a hazai közállapotokat kielemezni. Ha valaki itthon, nem tudná igazolni önmaga számára a kormányok népellenességét, akkor nézhet Görögországra, Ciprusra, esetleg Izlandra, bár ez utóbbiak már beintettek a globalizmusnak, és köszönik, jól vannak.

 

Az ufókutatás hírei szerint,

a Földön élő emberiség, genetikai tulajdonságai miatt, különlegesen értékes fajnak számít, az univerzum civilizációi között. Sok ezer évvel ez előtt, egy ide vetődött ellenséges faj, ki akarván használni ezeket a kivételes tulajdonságokat, beavatkozott a normális földi életbe. Elhatározta, hogy rabszolgáivá teszi az embereket. Az óta sem léptek fel törekvései ellen. Most, ez a faj, mint háttérhatalom irányítja a Föld életét. Hatalmát, az elmúlt száz évben, emberi szövetségesei segítségével, úgy megerősítette, hogy az emberiség, saját erőforrásainak összességével sem tudná, erőszak nélkül megdönteni.

Mintegy száz évvel ez előtt, eldöntötték, hogy ötszázmillió ember, elegendő rabszolga számukra. A világ  (a Föld) korlátlan uralmát tűzték ki célul.

Mostanra, ehhez, viszonylag közel is kerültek. Ezzel, az úgyszólván korlátlan hatalommal élve és visszaélve, megkezdték eredeti tervük végrehajtását, az emberiség létszámának, hétmilliárdról, ötszázmillióra való csökkentését.

Teszik ezt folyamatos öldöklő háborúkkal, a születések számának erőszakos csökkentésével, a homoszexualitás reklámozásával, a serdülő lányok, leendő anyák vegyszeres meddővé tételével, az élet lehetőségeinek, a születendő utódok számára, elfogadhatatlanul alacsony színvonalra szorításával.

Ez a helyzet, az emberiséget, már létében fenyegeti. Erre már felfigyeltek, az univerzum egyéb civilizációi is.

 

Az idegen civilizációk nehéztüzérsége látszik felvonulni a Föld, és a naprendszer térségében.

  Ezek a civilizációk, látva a földi emberiség sarokba szorított helyzetét, elhatározták, felszámolják az embereket pusztító rendszereket a Földön.

Ezek a rendszerek, hatalmuk megőrzéséért, körömszakadtig harcolnak. Látva a hatalmuk közeledő végét, minden eddigi óvatosságukat félretéve, azon igyekeznek, hogy minél hamarabb, minél több embert pusztítsanak el.

Ez látható az egészségügy lerombolásában,  a mérgező „védőoltások” kötelezővé tételében, és hasonló intézkedésekben..

Az univerzum békés civilizációi, nem véletlenül vonultatják fel „nehéztüzérségüket”. Számunkra elképzelhetetlen technikák, és technológiák jelennek meg, tömegesen, de egyelőre, még csak ritkán, látható formában.

A változást, nagyban segíti, az emberek szándéka, várakozása és igénye a változásra. Ezt erősítik a szándékosan nehezített körülmények, és a segítség kézzelfogható közelségbe kerülése. A regnáló hatalom, legalább az egyiket semlegesíteni akarván, masszívan tagadja az idegen civilizációk létezését, noha tudjuk, hogy 1947 óta tárgyal velük, a földi viszonyok megváltoztatásának

szükségességéről, mindhiába.

Az univerzum részéről, a komoly erő felvonultatása, a földi hatalmaskodók visszaszorítására, erődemonstráció, nehogy akciójuk erőszakba torkolhasson..

  Ugyanakkor, ez a lépés, felveti annak kockázatát, hogy a vesztes háttérhatalom, a szokatlan jelenségek tömegessé válását arra használja ki, hogy orvelli mintára tömeghisztériát keltsen. Ezt készítik elő az ufók támadását naturálisan ecsetelő holliwoodi filmek. Ez lesz az utolsó lehetőség a pusztítók számára, hogy az emberek hiszékenyebb részéből, még tekintélyes mennyiségű prédát ejtsen.

Nem kell beszállni a hintájukba.

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr675606924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása