évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

A kormány kezében a kúria.

2013.12.29. 14:45 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

   Folyamatosan megy a porhintés, a „demokráciáról” de azt is látnunk kell, hogy minden hatalmi ág, ügyészség, rendőrség, bíróságok, mind a ko(á)rmány kezéből esznek. Semmi hajlandóságuk arra, hogy megfékezzék, a már eddig is sok milliárdos kárt, és sok élet és hajlék elvesztését jelentő fosztogatást.

   Jól látszik ez, a kúria mostani döntéséből, de látszik az APEH-botrány körüli, ügyészi, rendőri tehetetlenségéből is. Ugyanez, a két hét alatt rendet teszünk, nagyképű, emberre jellemző falszöveg is.

Húzzák az időt.

Amennyi magyart ez alatt megölnek, ahány családot kilakoltatnak, ez mind, a cionisták ország-pusztító „eredménye.”

Sovány vigasz, sőt, inkább felháborító, hogy mindez, a Magyar Kormány szándékaival megegyezően történik.

Nem ezt akartuk!

Mégis mindig megesszük a szlogeneket. Megtapsoljuk a rezsicsökkentést. A 16% egységes adót, és kitörő lelkesedéssel fogjuk fogadni, ha közvetlenül a választások előtt, a kormány, hatalmi szóval, felülbírálja a kúria tisztességtelen döntését, és a hitelesek egy kis részének, lehetőséget, reményt ad, a kilábalásra.

Választási kampányfogás.

Húsz éve esszük ezt a maszlagot. Jóhiszeműek, jóindulatúak vagyunk. a feneketlen rosszindulattal, ellenségességgel szemben. Aki már végképp hiteltelenné vált, választunk helyette olyat, aki régebben vált hiteltelenné, mert az, már nem fáj annyira. És ismét benne vagyunk, nyakig…

Már legutóbb is volt alternatíva, de a cionisták ráköhintették, hogy fasiszta, és sokan, minden kontrol nélkül elhitték,

Hiba volt!

Ha akkor, csak egy kicsit jobban a sarkára áll a nép, ma nem itt tartunk. Nincs fosztogató, megfélemlítő kétharmad, nincs felfegyverzett zsidó gárda, viszont van magyar, még ha fegyvertelen is. Nincsenek a sorozatos, már-már napi esemény számba menő rablógyilkosságok, viszont vannak, kivégzett rablógyilkosok.

Nem kell sok!

Néhány elvetemült, autódarun közszemlére tett hulla (mint Iránban) azonnal megfordítaná a trendet. Nincs olyan elvetemült, aki szembenézne azzal, hogy a talpa alatt fütyül a szél.

   Az ilyen „fiatal” magatartására, egyetlen helyes válasz létezik, a statárium!

Elkövetted, - 24 órán belül lógni fogsz.

Ez nem európai, XXI. századi megoldás?

Persze hogy nem, de az sem, hogy agyonverem ezerért a védekezésképtelent, mert én vagyok az erősebb. (és a védett kisebbség, egy elvetemült tagja)

  Sok-száz dolog van, amin mélyen el kell gondolkodni.

Bízom benne, hogy a magyarok, végre megteszik, és levont tanulságaik birtokában járulnak az urnákhoz.

  Nem Bajnait-Gyurcsányt-Orbánt emelnek a hatalomba, hanem Ángyánt-Káslert-Vonát, akik hetek alatt valóban rendet tesznek, ebben a sok sebből vérző országban.

 

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr595716064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása